3.12.2023. (nedjelja), 18-21h, Ayus centar

Pridruži nam se na ovoj posebnoj večeri gdje ćemo ZaJedno krenuti na jedno divno healing putovanje… u središte svog srca.

U tome će nas podržati ceremonijalni cacao i tehnologija breathworka i somatičkog pokreta.

Počet ćemo s ceremonijom, olakšavajući srcu i tijelu da uđu i povežu se jedno s drugim s mjesta u čijem je središtu srce.

Aktivirat ćemo našu energiju kako bismo pomogli i podržali širenje srčanog centra. Fizička praksa bit će usredotočena na otvaranje čakre srca, povećavajući razinu apsorpcije i cirkulacije cacaa u našem tijelu.

Ovo iskustvo može biti mjesto za osobno skeniranje, praksu samonjege, širenje srca, kreativni proces, melem za slomljeno srce, tugu, manifestiranje, kontempliranje, sjedinjenje, zajedništvo, dijeljenje.

CACAO je nježan, no snažan biljni lijek i spirit ženskog arhetipa koji radi s energijom srca i otvara nas za primanje iz prostora ljubavi. Poziva nas da istražimo prostor srca i da se povežemo s prirodom i elementima koji žive u nama.

SRCE je središte našeg unutarnjeg mira, bezuvjetne ljubavi, suosjećanja, istine, harmonije i mudrosti; središte iscjeljujuće energije koja obogaćuje i primatelja i davaoca.

Beskonačno mjesto alkemije, točka usklađivanja muške&ženske energije, nižeg&višeg trokuta, tihi svjedok našeg zemaljskog postojanja.

Jednom kad je centar srca otvoren, prepoznajemo svoju božansku prirodu i svjesno emitiramo najljepše frekvencije našeg unutarnjeg krajolika.

Bez obzira na dosadašnje iskustvo, svatko može imati koristi od ovog okupljanja bilo da se radi o fizičkom, energetskom, mentalnom, emocionalnom ili duhovnom smislu.

Cijena: 35 eura

Obavezne prijave do 30.11. i uplata kotizacije od 20 eura.

Javiti se na: [email protected]

Pokloni ovo iskustvo svom srcu i zaroni duboko u njegovu mudrost.

Vodi: Gloria Zacskai (Jagdeesh Kaur), certificirana učiteljica Kundalini yoge i Shakti dancea@, vlasnica holističkog centra&ashrama ANIMA MUNDI u Daruvaru.