Naučite izvorne energetske tehnike iz mistične tradicije Anda

Mnogi od nas su fascinirani dalekim Peruom i drevnom civilizacijom Inka. Svima je poznato da je ta civilizacija nestala dolaskom španjolskih osvajača. Ono što je manje je poznato da su neki od Inka pred najezdom španjolaca pobjegli na snježne vrhove Anda i tako sačuvali svoju duhovnu tradiciju.

Ovi potomci Inka, indijanci plemena Q’ero, imaju bogatu mističnu tradiciju koja se prenosi iz generacije u generaciju. Duboko su povezani s prirodom i čuvari su Inka proročanstva.
Njihov izlazak iz izolacije je rezultat praćenja znakova i promjena u svijetu, koje su najavile Inke u svojim proročanstavima, te njihove uloge u tom proročanstvu. Sada svoje znanje dijele sa svijetom, jer se nalazimo u vremenu velikih planetarnih i energetskih promjena.

Kroz radionice Inka šamanizma upoznati ċete se s glavnim principima misticizma Inka tradicije i
naučiti praktične energetske tehnike koje se već stoljećima prenose, kroz dugu lozu Majstora šamana, na visokim planinama Anda.

16. i 17.3. 2024.  INICIJACIJA U INKA ŠAMANIZAM  – Inka I

Prema Inka proročanstvu, čovječanstvo je trenutno u prijelazu na višu razinu svijesti a ove izvorne energetske tehnike su neprocjenjiv alat za osobni rast i transformaciju.

Za sudjelovanje nije potrebno nikakvo predznanje.

Radionica je pogodna je za početnike, ali i sve one koje zanima energetski rad, duhovni put i osobni razvoj. I za sve one koji su već na duhovnom putu.

U ovoj inspirativnoj radionici ćete naučiti ćete jednostavne ali izuzetno djelotvorne i praktične energetske tehnike koje će vam omoguciti da budete u ravnoteži

Biti ćete inicirani u drevna učenja Inka i povezati se s energijama Majstora koji su već stoljećima poučavaju ovu tradiciju.

Do kraja ove radionice biti će vam na raspolaganju praktične tehnike koje se mogu koristiti u bilo koje vrijeme da bi bili u harmoniji, a pomažu vam i da razvijate svoj osobni potencijal.

23. i 24. 3. 2024.  AKTIVACIJA ENERGETSKIH POJASEVA – Inka II 
(Preduvjet sudjelovanja je završena radionic Inka I)

Na ovoj radionici ćete naučiti o energetskim pojasevima i energetskim centrima.

U ovoj tradiciji jedino Inka šaman moze aktivirati energetske pojaseve i energetske centre.

U ritualu aktivacije koristi se obredno chumpi kamenje, povezano sa svetim planinama Perua, koji Q’ero šamani i iscjeljitelji koriste već stoljećima.

Nakon što su energetski pojasevi i centri aktivirani i utkani naučiti ćete tehnike za rad s njima.

Ove se tehnike koriste za održavanje ravnoteže i jačanje energetskog tijela, a ujedno nam omogućuju da povežemo osobni energetski sistem s različitim energijama iz prirode.

Za cijenu, dodatne infromacije i prijavu pošaljite mail Mireli na: [email protected]

Broj sudionika je ograničen a svoje mjesto rezervirate uplatom

Inka šamanizam u emisiji na Rubu znanosti

Mirela V Neylan je Inka svećenica a učila je direktno od Q’ero majstora. Tijekom posljednjih 25
godina opsežno je studirala i radila sa šamanizmom iz različitih kultura i tradicija. Ona je terapeut
kvantnog iscjeljivanja hipnozom (QHHT), šamanski praktičar, zvukoterapeut i iscjeljitelj.

https://heartmedicine.co.uk/home-hr/
Facebook: Heart Medicine
E-m: [email protected]