CIKLUS OD 4 ONLINE RADIONICE KUNDALINI JOGE ZA OSNAŽIVANJE ŽENA U TRAVNJU – BLISTAVA, ZDRAVA, MOĆNA, SAMOPOUZDANA, VITALNA I SNAŽNA ŽENA

Drage jogine, drage žene, drage dame
Pozivam vas da se priključite mom zadnjem online Ciklusu radionica kundalini joge utorkom ove sezone, kroz mjesec travanj. Hvala vam što zajedno širimo našu svjesnost putem moćne kundalini joge. Zahvalna sam na svakoj radionici, na svakom satu i svakom druženju sa vama online i uživo, zahvalna na svakoj od vas, zahvalna na prekrasnoj energiji koju kreiramo zajedno. Ovo nam je 4 sezona ciklusa ovih radionica za žene i na vaše zahtjeve i upite da li će biti i kada, održat ću ih i ove godine. Hvala vam na velikoj zainteresiranosti.

Nakon što smo se u mjesecu veljači riješili strahova i stresa, u ožujku pročistili našu karmu, ovaj puta idemo na veselije i blistavije teme.

Pripremila sam za vas paket od 4 mini radionice, s naglaskom na osnaživanje žena, ženskoj energiji, unutarnjoj snazi žene, hrabrosti, odvažnosti, ljepoti, vitalnosti, samopouzdanju, detoxu, balansiranju emocija, hormona, intuiciji, nježnosti, ljubavi prema sebi i zdravlju.

Pozivam vas na ove radionice za žene kroz 4 utorka, kojima mogu prisustvovati sve, bez obzira na prethodno iskustvo i znanje u jogi. Važno je doći otvorena srca i uma.

Yogi Bhajan je rekao da nema ništa izvan nas, sve je unutar nas. Ako tražiš vani, gubiš vrijeme. Sve je unutar nas, a kada se iznutra osjećamo ispunjeno i lijepo, to je divno. U sebi imamo spremnik za sreću, a ne za tugu. Zato osvijestite duboko u sebi tu ljepotu i znanje koje posjedujete, svog unutarnjeg učitelja. Zablistajte svom svojom ljepotom, zdravljem i energijom. Prihvatite sebe takve kakve jeste, volite se. Dotaknite svoju osobnu, duboku unutarnju priču. Ostavite traume prošlosti iza sebe, potisnute emocije, teškoće života, nametnute programe, vjerovanja i običaje. Zablistajte i budite slobodne u sebi i sa sobom. Cijenite svoje tijelo, njegovu ljepotu, mudrost i snagu. Vi to zaslužujete!

Oslobodite se, odvažite se, prijavite i dođite na ove radionice.  Pozovite i prijateljice. Poklonite nekoj dragoj osobi ove radionice.

Dakle, raditi ćemo krije i meditacije za vitalnost i ljepotu žene, njezino samopuzdanje, unutarnju snagu i mir, balans hormona, balans muško-ženske energije, lakoću života, otvorenost, suosjećanje i podizanje i balansiranje kundalini Shakti. Kundalini joga ima veliko bogatstvo učenja samo za žene da nas osnaži, kako bismo svim izazovima u životu mogle odgovoriti na nove kreativne načine. Svaka žena je prirodno mudra i kreativna i kada se bavimo praksama koje obogaćuju naše živote, tada dopuštamo da ta mudrost i kreativnost prođe kroz nas, stapamo se sa našom pravom prirodom koja je Shakti. Kada probudimo našu Shakti, naučimo da smo sami svoj iscjelitelj, jer to postane dio našeg svakodnevnog iskustva i prirodno se širi u kreativni život služenja za sebe i za druge. Otkrij svoj unutarnji mir i obnovi svoju vitalnost i zdravlje.
Svaka mini radionica je cjelina za sebe iako se teme nadovezuju jedna na drugu, iz utorka u utorak pa se  možete uključiti i bilo koji utorak pojedinačno.

Raditi ćemo snažno i moćno i truditi ću se s vama podijeliti svo znanje, mudrost, razumijevanje i dugogodišnje učenje iz prakse kundalini joge, kao i uvijek do sada na svim svojim radionicama i retreatovima. Znajte da sve ovo što radim ide za moju dječicu u slumu Bugembe u Ugandi gdje aktvno humanitarno djelujem već 13 godina.

Veselim se svima vama koje ćete se pridružiti na ovaj način, kako biste spoznale snagu i moć ove prekrasne i čarobne joge, kako biste spoznale dublje sebe i svoj život, kako biste spoznale kako živjeti i razumjeti život na drugačiji, duhovniji način.

Kundalini joga je joga svjesnosti, joga u kojoj osluškuješ onaj unutarnji glas koji te potiče na buđenje, na rad na sebi. To je praksa koja nam pomaže da se spojimo s našom dušom, umom i tijelom i dovedemo u balans ta tri tijela kako bismo bili usklađeni. Rad na sebi donosi konstantan trud i preuzimanje osobne odgovornosti za život vrijedan življenja, bez straha, bez mržnje, s mnogo samopouzdanja, odvažnosti, hrabrosti, ljubavi prema sebi.  Zauzmi svoj stav prema životu i drugima, promjeni životne navike i počni živjeti svoj puni potencijal. Znam, sve ovo zahtijeva i veliki trud i napor, također i disciplinu, ali uz veliku volju, rezultati su vidljivi odmah već nakon prve radionice. Kundalini joga ima alate da nam u veoma kratkom roku može u svemu ovome pomoči.

**RASPORED NA DANE UTORKOM:
9.4.2024. u 19 sati, pokretanje i osvještavanje kundalini Shakti energije, zdravlje i vitalnost
16.4.2024. u 19 sati, hrabrost i samopouzdanje, samopoštovanje, odvažnost, senzualnost
23.4.2024. u 19 sati, balans žljezdanog sustava i hormona, zdravlje, detox, prehrana
30.4.2024. u 19 sati, balans srca i uma, radost, sreća, nježnost, ljubav prema sebi
Sudjelovati i prijaviti na radionice se mogu svi bez obzira na iskustvo u jogi ili da su tek početnici. Samo se treba odvažiti i krenuti raditi na sebi. Ako ste osjetili da je ovo upravo za vas, ako vas je vaša Duša pozvala na ovaj ciklus za osnaživanje žena, onda svakako dođite.
Prijave i dodatne obavijesti na e-mail: [email protected] i na 091 9759304
**Zatraži samo snimke!
***Ukoliko se nećete moći uključiti online uživo utorkom jer imate obaveze, nema problema. Svima prijavljenima šaljem link na video snimku svake radionice, po kojoj možete raditi još barem idučih mjesec dana kada to vama bude najviše odgovaralo, u toplini svog doma.
**Cijeli paket od 4 online radionice iznosi samo 60 eura.
Pojedinačni dolazak na neku od mini radionica iznosi samo 20 eura.
Po obaveznoj prijavi i uplati, šaljem vam link za ulazak na Zoom online.

**PRIVATNI ONLINE SATOVI
Također vas pozivam da se prijavite za individualne privatne online kundalini joga satove, u vrijeme i dan kada to vama najviše odgovara. Ukoliko ne volite grupe i ne osjećate se ugodno vježbati s drugima, javite se za privatni sat kundalini joge. Vježbat ćemo, meditirati, disati zajedno i razgovarati jedan na jedan, te poraditi na svemu što vas muči.

**S radošću vas pozivam da se prijavite na naš posebni proljetni retreat na još posebnije prekrasno mjesto, na Brijune, gdje ćemo se družiti od  30.5.-2.6.2024. te na otok Iž u hotel Korinjak, od 27.7.-10.8.2024. gdje još do 31.3. imate popust 10% na smještaj u hotelu ili kampu.

ankica i konj***VODITELJICA:
Radionice, retreatove i satove online utorkom, vodi Dragica Kopjar/Sarab Varta Kaur, iskusna voditeljica s dugogodišnjom praksom, zaljubljenica u jogu i glazbu, koja je i sama proživljavala vlastite transformacije i iscjeljenja posljednjih 13 godina, putem raznih iskustava iz dana u dan skupljala znanje, educirala se, a to traje i dan danas. U svemu tome upravo joj je praksa kundalini joge najviše pomogla. Nakon dugogodišnjeg rada u korporaciji i velikog preokreta u svom životu,  2010.g izlazi iz tog sustava i posvečuje se duhovnosti i daljnjem radu na sebi i radu s drugima.

Pohađala je mnoge duhovne škole, radionice, predavanja, seminare, boravi u Indiji po ashramima, pomaže siromašnima u Africi i Indiji. Zaljubljenica je u daleka putovanja i duhovna putovanja po Indiji svake godine, i u Afriku, zaljubljenica u klasičnu glazbu, zvuk i gongove, harfu, tibetanske zdjele, meditaciju, mir, jogu, duhovnost, humanitarni rad… Osnovala je 2011.g i vodi humanitarnu udrugu Plavi anđeo. www.plavi-andeo.hr

Certificirana je učiteljica internacionalne KRI (Kundalini Research Insitut), zaljubljenica u jogu, glazbu i zvuk, duhovna učiteljica i glazbenica na gongu (učitelj Don Conreaux), certificirana terapeutkinja zvukom, organizatorica mnogobrojnih retreatova, seminara, radionica, od samog početka do danas, Theta Healing praktičarka. Završila je Level 1, Level 2 i modul iz Level 3 Internacionalne škole za učitelje kundalini joge prema učenju Yogi Bhajana. Svoje stečeno znanje i iskustva, s radošću i ljubavlju već godinama prenosi drugima putem raznih radionica, retreatova i redovnih satova diljem Hrvatske i u drugim zemljama. Organizira i vodi ljetne retreate na otku Ižu, na Mrežnici i razne tematske vikend retreate kroz cijelu godinu, na Brijunima, u Trakošćanu, te retreate u drugim zemljama, u Indiji i Turskoj, Baliju. Vodi satove kundalini joge u DharmaWay Yoga Centru&Yoga Akademiji u Zagrebu.

Radujem se svima!
Love2All <3 J J <3

facebook događanje