atma.hr – 52
Znate one dane kada se probudite i imate osjećaj da ste mali, nevažni, da vam ništa ne ide od ruke?

One dane kada se upletete u kolotečinu negative i ne znate kako iz nje van i mislite da vama  je gore nego ikome?

Znate te dane, zar ne?

U današnjem svijetu to i nije neobična pojava. Svakome od nas se dogodi takav dan, prije ili kasnije… Ponekad ih se zareda čak i nekoliko… I to je u redu…

Postoji noć i dan, crno i bijelo, postoje usponi i padovi i to je normalno za svakoga od nas.

Probajte samo zamisliti život koji je ravna crta. Svi nekako težimo bajci u kojoj vodimo miran život u kojoj nema problema, neugodnih situacija, nesigurnosti…

Ali ipak…  Zapitajte se za koliko bi vam takav život dosadio? Sitne nesigurnosti, problemi i svi neprijatni događaji zapravo daju boju i smisao našem životu jer oni su tu da nas podsjete na sve ono što je divno u našem životu, na čemu trebamo biti zahvalni i s čime smo sve blagoslovljeni. I naravno da nam pokažu koliko smo mudri, vrijedni i jedinstveni.

Usponi i padovi u životu su neizbježni, ali bitno je da u ma kakvoj situaciji bili, bili na točci uspona ili pada nikada ne smijemo zaboraviti koliko smo uistinu vrijedni, uspješni i jedinstveni. Naravno to će biti puno lakše kad smo na točci uspona, ali za točku pada imam za vas jedan prijedlog.

Uzmite papir i olovku i ZAPIŠITE sve ono što ste postigli od početka godine do ovog trenutka.

Zapištite svako i najmanje postignuće. Znate i ono jelo koje ste prvi puta napravili odlično iz tridesetipetog puta je uspjeh. Zapišite i njega. Svakoga dana se podsjećajte i zapisujte stvari koje ste u ovoj godini uspjeli napraviti, a prije niste. Vraćajte se redovno vašem popisu, on će svakim danom sve više rasti. Tako kada vam se slučajno dogodi onaj dan s početka priče, podsjetit ćete se koliko ste uspješni i vrijedni. I istoga trenutka osjetit ćete će bolje, to vam sa sigurnošću tvrdim.

A sada se bacite na pisanje. Možete i u moj inbox koji je otvoren za sve vaše komentare, dileme, prijedloge.

Danijela Medaković
Life coach & EFT practitioner
095 54 888 05
[email protected]

inkubatorsrece.com

atma.hr – 52
atma.hr – 52