Učite homeopatiju neposredno od jednog od najuspješnijih homeopata današnjice 
– prof. Georgea Vithoulkasa
ŠKOLA KLASIČNE HOMEOPATIJE U ZAGREBU 
u organizaciji Međunarodne akademije klasične homeopatije – IACH
GENERACIJA 2019/2020 – UPISI U TIJEKU!

Jedini tečaj homeopatije koji je kao poslijediplomski studij usvojilo nekoliko medicinskih sveučilišta u svijetu

atma.hr – 45

PROGRAM NA AKADEMSKOJ RAZINI

Ovaj sveobuhvatni dvogodišnji program e-učenja temelji se na najvišim standardima obrazovanja prema principima dr. Samuela Hahnemanna, utemeljitelja klasične homeopatije.

Program je uspješno prošlo već nekoliko generacija studenata u Hrvatskoj.

Škola je namijenjena liječnicima i ostalim zdravstvenim djelatnicima koji žele bolje razumijeti kontinuum bolesti u svojih pacijenata i preciznije prognozirati tijek izliječenja, kao i svim ljudima koji se žele uspješno baviti homeopatijom na osobnoj i profesionalnoj razini. Struktura i jasnoća nastave dovest će do izvrsnosti u propisivanju lijeka.

300 SATI VIDEO I AUDIO ZAPISA PREDAVANJA PROF. VITHOULKASA
300 SATI INDIVIDUALNOG UČENJA
150 SATI KLINIČKE PRAKSE (UKUPNO 750 SATI).

Predavanja su organizirana u 25 vikenda (subotom od 9 – 18 sati i nedjeljom od 9 – 16 sati), po jedan vikend mjesečno, i održavat će se u centru Zagreba.
Prof. Vithoulkas govori engleski, a videozapisi imaju titlove.

CJELINE:

TEORIJA – nudi potrebne temelje i znanje o homeopatskim načelima i praksi

RAZINE ZDRAVLJA – disciplina o kojoj možete učiti isključivo u ovoj školi: učenje o povezivanju nastanka i razvoja bolesti u cjelinu koja kasnije omogućuje prognoziranje tijeka izliječenja.

MATERIA MEDICA – obuhvaća analizu 150 lijekova i ključnih značajki svakog lijeka na način kako se manifestiraju u današnje vrijeme. Sistematično podučavanje materie medice.

REPERTORIZACIJA – kako se snalaziti sa simptomima – učenje o osnovama repertorizacije i povezanim temama – kako rangirati simptome. Znanstveni pristup.

PROUČAVANJE SLUČAJEVA I ANALIZA – kako dobiti simptome i na koji način ih interpretirati kako bi se dobila slika lijeka; slučajevi s dubinskim analizama, dugotrajnim praćenjem i strategijama propisivanja. Uvid u potpuni postupak uzimanja slučajeva.

PITANJA I ODGOVORI – odgovori na većinu pitanja koja su usko povezana s homeopatskim liječenjem

Za dodatne informacije o tome koja predavanja obuhvaća pojedina cjelina, preuzmite nastavni plan na ovoj poveznici.

Ukoliko se registrirate za probnu verziju e-učenja, možete pogledati neke od odabranih videozapisa koje ćete slušati u školi: https://www.vithoulkas.edu.gr/member/register

INSPIRATIVAN UČITELJ S VIŠE OD 50 GODINA KLINIČKOG ISKUSTVA

atma.hr – 45

George Vithoulkas je grčki profesor homeopatske medicine koji je prepoznat u cijelom svijetu kao osoba koja je ponovno znanstveno utemeljila homeopatiju u 20. stoljeću. Dobitnik je Alternativne Nobelove nagrade.

Postavio je znanstvene standarde o teoriji i praksi homeopatije, obučio tisuće homeopata i liječnika te mnoge najpoznatije svjetske homeopate!

MEĐUNARODNA AKADEMIJA KLASIČNE HOMEOPATIJE
To je obrazovna ustanova koja godišnje provodi akademske tečajeve homeopatije u cilju ostvarivanja učinkovite kliničke primjene klasične homeopatije. Cilj IACH-a je stručno obrazovanje liječnika, studenata medicine i zdravstvenih djelatnika kako bi postali učinkoviti klasični homeopati u skladu s načelima dr. Samuela Hahnemanna. Više o Akademiji pogledajte na www.vithoulkas.comwww.vithoulkas.edu.gr.

CIJENA 
Školarina je definirana ugovorom od strane Akademije i za grupno e-učenje iznosi 2500 EUR i plaća se jednokratno ili u 8 obroka, što je izvanredna cijena u odnosu na opseg podučavanja i druge homeopatske škole.
U sklopu statusa studenta uključen je i popust od 50% pri kupnji knjiga prof. Vithoulkasa!

KONTAKT
Koordinator: dr. Aleksandar Gulin
telefon: 099 4854 601, 099 6402 719
email: [email protected]
Internet: www.skolahomeopatije.hr
Facebook: www.fb.me/homeopatija.hrvatska

Ispunite prijavnicu na internetskoj stranici http://www.skolahomeopatije.hr/upisi-i-uvjeti/ ili se samo javite na jedan od prethodno navedenih kontakata kako bismo Vam pružili sve potrebne informacije o školi.

OSTAVI KOMENTAR

Ostavite svoj komentar!
Please enter your name here