Foto: pixabay.com

Djevica ima slom živaca jer je u apartmanu već totalni nered, nitko nije raspremio stvari! Jarac još jednom prebrojava novac i cjenka se s gazdom apartmana. Lav na terasi pozira prolaznicima. Riba se tek probudila i razmišlja o smislu života.

atma.hr – 52
Zamislite situaciju gdje svi horoskopski znakovi putuju zajedno na ljetovanje. Ovako bi to izgledalo, imajući na umu njihove osobine:

Krenuli su…

Ovan se nervira što automobil ne ide brže, a Djevica zbog mrvica koje su se pojavile nakon što je Škorpion krišom pojeo sendvič, da mu nitko ne bi tražio “griz”.

Strijelac je nabio sunčane naočale i skinuo japanke pa bose noge dignuo na sjedište ispred sebe zbog čega se Rak rasplakao.

Blizanac je već promijenio nekoliko statusa na Facebooku: “Krećemo”, “Krenuli smo”, “Evo idemo”, “Super nam je”, “Evo Škorpion jede, Rak plače, Ovan mi ide na živce…”

Vaga pazi da se ne zgužva i ljubazno moli Bika da se odmakne od nje s čokoladom i sokom jer će joj zaprljati suknju.

Lav kroz prozor maše svima koje vidi u prolazu jer je siguran da svi u njega gledaju. Jarac prebrojava novac i računa koliko mogu u prosjeku potrošiti po danu, Vodenjak isprobava masku za ronjenje. Riba spava.

atma.hr – 52
Stigli su…

“Hvala Bogu, stigli smo”, stavlja Blizanac novi status na Facebook. Vodenjak obilježava status sa „sviđa mi se“. Ovan je već u moru. Škorpion je zajedno s torbom zauzeo kupaonicu zbog čega Vaga plače ispred vrata jer se mora hitno presvući i popraviti frizuru.

Djevica ima slom živaca jer je u apartmanu već totalni nered, nitko nije raspremio stvari!

Strijelac je otišao u obilazak mjesta, Bik po povrće za roštilj, Rak kuha juhu za sve njih. Jarac još jednom prebrojava novac i cjenka se s gazdom apartmana.

Lav na terasi pozira prolaznicima. Riba se tek probudila i razmišlja o smislu života.

Na plaži su…

“Juhuuu, evo nas na plaži”, Blizanac objavljuje novu fotku na Facebooku, Instagramu i Twitteru: na slici je Djevica ispod šešira s obodom metar i po, a u ruci drži kremu sa zaštitnim faktorom 50. Rak je zamotan u ručnik s likovima iz crtanih filmova.

Vaga ima kupaći kostim u vrijednosti polovnog automobila. Lav pokazuje savršenu figuru, Riba se ne vidi od vlastitog fotoaparata, a Strijelac Lavu i Vagi drži rogove od dva prsta.

Škorpion je okrenuo leđa i zabranio tagiranje. Vodenjak se slika s ronilačkom maskom i perajama, Jarac ima tri knjige pod rukom, Bik liže sladoled. Ovna nema na slici, otplivao je 200 metara.

LJILJANA POSAVEC KNJIGE

U večernjem provodu

“Party Night”, piše Blizanac na društvenim mrežama i ne objavljuje sliku jer su pocrvenjeli na suncu svi osim Djevice. Bik je raspalio roštilj, a Lav tvrdi da on to zna bolje. Strijelac je pozvao cijelo susjedstvo na zabavu, Škorpionu se to nije svidjelo pa se ljuti u kutu.

Rak svima servira tanjuriće i nutka ih voćem. Vaga je u večernjoj haljini i nagovara Ribu da je slika u svim pozama. Vodenjak predlaže da se sutra ide na tečaj ronjenja, Jarac na tabletu računa je li to isplativo. Ovan je otišao na noćno plivanje.

noizz