Foto: pixabay.com

Djevica ima slom živaca jer je u apartmanu već totalni nered, nitko nije raspremio stvari! Jarac još jednom prebrojava novac i cjenka se s gazdom apartmana. Lav na terasi pozira prolaznicima. Riba se tek probudila i razmišlja o smislu života.

atma.hr – 78
Zamislite situaciju gdje svi horoskopski znakovi putuju zajedno na ljetovanje. Ovako bi to izgledalo, imajući na umu njihove osobine:

Krenuli su…

Ovan se nervira što automobil ne ide brže, a Djevica zbog mrvica koje su se pojavile nakon što je Škorpion krišom pojeo sendvič, da mu nitko ne bi tražio “griz”.

Strijelac je nabio sunčane naočale i skinuo japanke pa bose noge dignuo na sjedište ispred sebe zbog čega se Rak rasplakao.

Blizanac je već promijenio nekoliko statusa na Facebooku: “Krećemo”, “Krenuli smo”, “Evo idemo”, “Super nam je”, “Evo Škorpion jede, Rak plače, Ovan mi ide na živce…”

Vaga pazi da se ne zgužva i ljubazno moli Bika da se odmakne od nje s čokoladom i sokom jer će joj zaprljati suknju.

Lav kroz prozor maše svima koje vidi u prolazu jer je siguran da svi u njega gledaju. Jarac prebrojava novac i računa koliko mogu u prosjeku potrošiti po danu, Vodenjak isprobava masku za ronjenje. Riba spava.

atma.hr – 39

Stigli su…

“Hvala Bogu, stigli smo”, stavlja Blizanac novi status na Facebook. Vodenjak obilježava status sa „sviđa mi se“. Ovan je već u moru. Škorpion je zajedno s torbom zauzeo kupaonicu zbog čega Vaga plače ispred vrata jer se mora hitno presvući i popraviti frizuru.

Djevica ima slom živaca jer je u apartmanu već totalni nered, nitko nije raspremio stvari!

Strijelac je otišao u obilazak mjesta, Bik po povrće za roštilj, Rak kuha juhu za sve njih. Jarac još jednom prebrojava novac i cjenka se s gazdom apartmana.

Lav na terasi pozira prolaznicima. Riba se tek probudila i razmišlja o smislu života.

Na plaži su…

“Juhuuu, evo nas na plaži”, Blizanac objavljuje novu fotku na Facebooku, Instagramu i Twitteru: na slici je Djevica ispod šešira s obodom metar i po, a u ruci drži kremu sa zaštitnim faktorom 50. Rak je zamotan u ručnik s likovima iz crtanih filmova.

Vaga ima kupaći kostim u vrijednosti polovnog automobila. Lav pokazuje savršenu figuru, Riba se ne vidi od vlastitog fotoaparata, a Strijelac Lavu i Vagi drži rogove od dva prsta.

Škorpion je okrenuo leđa i zabranio tagiranje. Vodenjak se slika s ronilačkom maskom i perajama, Jarac ima tri knjige pod rukom, Bik liže sladoled. Ovna nema na slici, otplivao je 200 metara.

atma.hr – 78
U večernjem provodu

“Party Night”, piše Blizanac na društvenim mrežama i ne objavljuje sliku jer su pocrvenjeli na suncu svi osim Djevice. Bik je raspalio roštilj, a Lav tvrdi da on to zna bolje. Strijelac je pozvao cijelo susjedstvo na zabavu, Škorpionu se to nije svidjelo pa se ljuti u kutu.

Rak svima servira tanjuriće i nutka ih voćem. Vaga je u večernjoj haljini i nagovara Ribu da je slika u svim pozama. Vodenjak predlaže da se sutra ide na tečaj ronjenja, Jarac na tabletu računa je li to isplativo. Ovan je otišao na noćno plivanje.

noizz

83 STONEWASHED JOGI TORBE

AKCIJA - Jogi boho torbe

Unikatne stonewashed torbe iz Nepala

Prekrasne ručno izrađene joga cross body torbe. Kako bi dobile autentičan vintage izgled, korišteno je više tehnika: vezenje, kukičanje, stone wash (ispiranje kamenom), razor cut (tehnika žiletom) i patchwork (spajanje komada). Neujednačene izblijedjele boje dobivene tehnikom ispiranja kamenom jedinstvena su značajka ovih torbi.

Karakteristike: joga stil, boho look, stonewashed, patchwork, razor cut

2 KOMENTARA

  1. To s jarčevima je već pretjerano, pa nisu toliko proračunati i hladni, niti su matreijalisti-karikirate pretjerano i banalizirate ovim tekstom stvar, kolikogod kao tekst bio smiješan…

  2. velika istina. imam frenda Vodenjaka i taj je doslovno cijelo ljetovanje u ronilačkom odijelu sa maskom i sve što ulovi redovno stavlja na Face. nije fora ako “selo” ne zna što je on ulovio taj dan 🙂 a ja sam Ovnica koja se uvijek čudi što toliko kompliciraju. istina je da sam ja već u moru dok se oni tek raspremaju. a niti ne kužim što će im tolike stvari 🙂

OSTAVI KOMENTAR

Ostavite svoj komentar!
Please enter your name here