52
Geolozi upozoravaju da bi, ukoliko ne promijenimo naš stav prema zaštiti okoliša, zbog globalnog zatopljenja u slijedećih 50 godina, velike rijeke mogle nestati, isušiti se ili promijeniti svoj tok. Milijuni ljudi ovise o rijekama kako bi preživjeli. Stručnjaci govore kako bi nestašica vode u daljnjoj budućnosti mogla izazvati velike ratove.

Sigurno je da ćemo, ukoliko iskorištavamo okoliš, dobiti negativne reakcije, ali ako budemo služili okolišu tada ćemo dobiti veliko blagostanje.

U konačnici sve je stvar svjesnosti – želimo li služiti ili iskorištavati. Ako smo svjesni našeg pravog identiteta, možemo iskusiti blagostanje i istinsku ljubav.

Prethodna objavaTop 10 namirnica za hidrataciju u ljetnim vrućinama
Slijedeća objavaPromijenite navike od kojih se osjećate loše
Radhanath Swami
Rođen u Chicagu 1950-te, u svojim je mlađim danima, u potrazi za duhovnom istinom, slijedio mnoge religijske puteve kao što su judaizam, kršćanstvo i islam. U 19-toj godini odlučio je svoje istraživanje proširiti putovanjima po Europi i Bliskom Istoku, na kraju završivši na Himalajama. Tamo je izvjesno vrijeme slijedio tradiciju šivaizma, a za to vrijeme je došao u kontakt s A.C. Bhaktivedanta Swami Prabhupadom te nekoliko godina kasnije postao njegov učenik. Trenutno putuje Azijom, Europom i Amerikom te poučava mudrost posvećenosti, piše knjige i održava predavanja i seminare. Svoj je život opisao u popularnoj autobiografskoj knjizi "U potrazi za domom".

OSTAVI KOMENTAR

Ostavite svoj komentar!
Please enter your name here

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.