Dobro došli u novu sezonu psihodramske grupe – vrijeme i mjesto za jedinstveni doživljaj rada na sebi, kroz otkrivanje vlastitih potencijala, uz grupu koja će vas na tom putu i podržati!

Prijave za psihodramske grupe su u tijeku. Možete nam se javiti i prijaviti na besplatan motivacijski razgovor kako bi se uključili u kontinuiranu iskustvenu psihodramsku grupu. Pridržavamo se važećih epidemioloških mjera i radimo u grupi s malim brojem članova. Termini održavanja grupa:
1. grupa: svaki utorak, u trajanju od 18:30 – 20:30h
2. grupa: svaka prva subota u mjesecu u trajanju od 10-16h

Putovanje počinje sa prvim korakom. Stoga, zakažite svoj prvi individualni motivacijski razgovor i budite aktivni kreatori svojih iskustava, sudjelujući u vlastitom procesu promjene!

    „Ja nisam ono što mi se dogodilo, ja sam ono što biram postati.“
                                                                                                     – Carl Gustav Jung – 

ŠTO VAS OČEKUJE?
Sigurno, povjerljivo i dobronamjerno okruženje za osobni rad, u maloj grupi, do najviše osam članova.

TKO SU ČLANOVI GRUPE?
Grupa je namijenjena svim punoljetnim osobama koje su zainteresirane za osobni rast i razvoj, za sve one koji žele promijene u svom životu, bilo iz osobnih i/ili profesionalnih razloga, bez obzira na dob, spol, zanimanje ili stručnu spremu. Jednomjesečno okupljanje prikladno je za osobe koje iz nekog razloga (poslovnih i/ili obiteljskih obaveza, mjesta stanovanja…) nisu u mogućnosti organizirati se i dolaziti jednom tjedno.

KADA SE VIDIMO?
Prva grupa: Susreti grupe su svaki utorak (osim praznika i blagdana) od 18:45-20:45h.
Druga grupa: Susreti grupe se održavaju svaku prvu subotu u mjesecu od 10 – 16 sati (osim za blagdane ili praznike).
Tijekom ljeta predviđena je pauza od dva i pol mjeseca, a zimska pauza traje dva tjedna.

GDJE SE VIDIMO?
U prostoru Centra za savjetovanje i edukaciju „Balans“ koji je prilagođen za psihodramski rad. Nalazimo se u Novom Zagrebu, naselju Dugave pored Oktogona, na adresi: Hribarov prilaz 6.

KAKO SE PRIJAVITI?
Prije uključivanja u grupu obavezna je prijava na motivacijski razgovor, koji je  informativnog karaktera, a njegova svrha je međusobno upoznavanje. Dolazak na razgovor ne obavezuje vas da se uključite u grupni rad. Prema potrebi, mogući su dogovori za individualni psihoterapijski rad.

Prijavite se preko donje prijavnice. Hvala.

SNAGA PSIHODRAME
Uz pomoć psihodramskih kreativnih tehnika možemo uvidjeti vezu između nepovezanih iskustava koja se pojavljuju u obliku novih misaonih ideja, kako bi se omogućilo oslobađanje kreativnosti. Kreativan razvoj se zaustavlja zahtjevima da se ograniči mašta, dok se krećemo sigurnim, poznatim i prihvaćenim putovima. Razvoj kreativnosti bira nesigurne, neutabane staze – izvan zone komfora! Svaki pojedinac ga ima i može ga razviti i primijeniti u svakodnevnoj životnoj situaciji.
U tu svrhu psihodramska metoda koristi potencijal dječje igre – spontanost i kreativnost – koja se gubi tijekom odrastanja, a važna je u životu u svim novim i nepoznatim situacijama. Jacob Levy Moreno, idejni tvorac psihodrame, vjerovao je da se ljudi mogu osloboditi ustaljenih obrazaca i uloga, razvijanjem kreativnosti i spontanosti, kako bi se proširio izbor uloga s kojim osoba aktivno sudjeluje u životu. Iz toga proizlazi da je važan terapijski cilj u psihodrami povezati sjenovite sadržaje i iznova omogućiti snagu i sposobnosti za djelovanje.

„Kada priđemo blizu, zamijeniti ćemo naše oči. Ja ću gledati tebe tvojim očima, a ti ćeš gledati mene, mojim očima.“
                                                                                                                        – J.L.Moreno –

Voditeljice grupe:

Matea Krišto, rođena je u Zagrebu, 1981. godine, socijalna pedagoginja i psihodramska psihoterapeutkinja. Završila je petogodišnju trajnu stručnu edukaciju za psihodramskog psihoterapeuta. Od 2010. godine vodi niz psihodramskih radionica te kao psihodramska psihoterapeutkinja vodi iskustveno – terapijske psihodramske grupe. Djelatnica je Centra za odgoj i obrazovanje Velika Gorica, gdje radi sa djecom i mladima s teškoćama u razvoju i djecom s posebnim potrebama. Provoditelj je rehabilitacijskog programa pri CZOO Velika Gorica.

Koraljka Rudančić, rođena je u Zagrebu, 1978. godine, psihodramska je psihoterapeutkinja s Europskim certifikatom iz psihoterapije (ECP) , terapeutkinja je Senzorno Inegrativne Ayres terapije i trenerica Neurolingvističkog programiranja. Djeluje i radi od 2007. godine u Centru za savjetovanje i edukaciju „Balans“ gdje vodi, u kontinuitetu, iskustvene – terapijske psihodramske grupe i individualnu psihoterapiju i savjetovanje za odrasle. Provodi individualnu i grupnu terapiju za djecu, adolescente i savjetovanje za roditelje i članove obitelji. Voditelj je tematskih edukativnih radionica i treninga za stručnjake koji rade u zdravstvu i/ili obrazovanju.
Prijavite se, upitajte i informirajte se na sljedeće kontakte:

      Koraljka Rudančić

Matea Krišto

Ako ste ikad pomislili o djelotvornoj kreativnoj metodi za stvaranje promjene o kojoj intenzivno razmišljate, onda je PSIHODRAMA pravi izbor za Vas!

Prijavnica za SUSRET SA SOBOM U PSIHODRAMSKOJ GRUPI

prijavi se