Autor u udžbeniku objašnjava isprepletenost emocionalnih, mentalnih i duhovnih segmenata sa zdravstvenim stanjem tijela i životnim situacijama koje se prepoznaju kao nepravedne.

Također opisuje energetsku anatomiju i analizira obrasce ponašanja nadovezujući se na suvremene spoznaje psihologije i elemente karme. Knjiga, osim iscjeliteljima pri terapeutskom radu, može poslužiti i široj publici željnoj razumijevanja bioterapije.

Marjan Ogorevc je prije više godina osnovao Školu za bioterapeute i knjiga Suvremena bioterapija je nastala prvenstveno kao udžbenik za polaznike te škole. Ali ona će isto tako biti zanimljiva i za sve koji se već bave bilo kojom granom iscjeliteljstva, a zahvalne čitatelje će naći i u krugu svih koji žele razumjeti ne samo pozadinu svog zdravstvenog stanja, već i moguće uzroke zbog kojih je kvaliteta naših života takva kakva je.

Ideja vodilja knjige nisu različite bioterapeutske tehnike, već autor izlaže prvenstveno poveznicu emocionalnih, mentalnih i duhovnih segmenata, te zdravstvenog stanja fizičkog tijela, kao i specifične životne situacije koje obično ”prepoznajemo” kao nepravedne, nepoštene …

atma.hr – 75
U knjizi ne nedostaje ni vrlo korisnih opisa energetske anatomije i analiza obrazaca ponašanja, koje se slažu sa suvremenim spoznajama psihologije u koje autor spretno upliće elemente karme, onako kako ih on razumije.

Neki sadržajni segmenti su poduprti sa odgovarajućom filozofskom pozadinom. Način izlaganja omogućava razumijevanje bez predznanja. Glede na stupanj predznanja i sposobnosti povezivanja pročitanog sa onim što čitatelj već zna, i onim što mu se čini moguće, knjiga nudi onoliko koliko je čitatelj sposoban shvatiti, i zato je dobro, kroz neko vrijeme ponovo je pročitati.

Suvremena Bioterapija

bioterapijaminiAutor Marjan Ogorevc objašnjava isprepletenost emocionalnih, mentalnih i duhovnih segmenata sa zdravstvenim stanjem tijela i životnim situacijama koje se prepoznaju kao nepravedne. Također opisuje energetsku anatomiju i analizira obrasce ponašanja nadovezujući se na suvremene spoznaje psihologije i elemente karme. Knjiga, osim iscjeliteljima pri terapeutskom radu, može poslužiti i široj publici željnoj razumijevanja bioterapije.

256 stranica, format: 16×24

Cijena: 149 kn 134,10 kn