Art: Josephine Wall

SADA se svi mi umrežujemo u Novu mrežu ljubavi i zajedno s Božanskom inteligencijom i energijom kreiramo Novi svijet u kojem ništa manje od ljubavi neće moći opstati. Svi smo mi SADA ratnici svjetlosti i počinjemo živjeti na višoj razini postojanja. Kada svatko odbaci svoje “terete” prošlosti, oprosti svima pa i sebi, ljubav će ponovno teći našim venama i ogledat će se na svakom našem koraku. Vidimo svijet oko sebe kao svijet beskonačnih mogućnosti i obilja za sve ljude svijeta u ovom SADA. I tako jest!

atma.hr – 52
Ne mogu dovoljno naglasiti potrebu da spoznamo tko smo mi ljudi. To je najvažnije pitanje SADA na koje su svatko sam treba odgovoriti. Kada spoznamo svoju moć tada ćemo spoznati i to što znači živjeti OVDJE i SADA. Ne postoji drugi trenutak postojanja, uvijek je SADA!

Našem umu to je teško shvatljivo jer smo od rođenja drugačije bili naučeni percipirati ovu našu zemaljsku stvarnost. Ne možemo kriviti ni roditelje ni učitelje ni svoju okolinu u kojoj smo odrastali jer ni oni nisu drugačije znali. Upravo zato, ostavite sve na trenutak i odlučite da ćete svakog dana odvojiti vrijeme samo za sebe i u tom periodu ćete potražiti odgovore na gore postavljeno pitanje “tko sam ja”. Nemojte nikako odgovor tražiti po internetu jer odgovor za vas je u vama.

Tako sam i ja izgubila godine i godine tražeći odgovore u vanjskom svijetu sve dok nisam spoznala da se odgovori nalaze u meni i da ih dobivam u tišini, u miru kada se stopim s mojom dušom. Nemojte odustajati ako odmah ne dobijete odgovor. Sve to je vaš test da se vidi kakav ste čovjek, koliko ste strpljivi, suosjećajni, puni povjerenja.

Ne mogu sada ići u širinu, ali ovo su teme o kojima bi se mogle napisati knjige. Zato je važno SADA da razumijete da nam ponestaje vremena. Stoga ga nemojte gubiti na sumnju i negativno razmišljanje, jer upravo to nas je sve dovelo u situaciju u kojoj je cijeli svijet. Očito smo oduvijek bili kontrolirani i odgajani da negativno razmišljamo i što smo više vremena posvećivali negativnosti i tome davali svoju pažnju, to se više negativnosti događalo u našem životu, a da pritom mi nismo našli poveznicu da mi to svi zajedno sami kreiramo.

Naše je ljudsko tijelo, mogli bi se reći, stroj za manifestaciju. Mi nismo svoje tijelo. Mi smo duhovno Božansko biće koje u ovom životu koristi fizičko tijelo koje mu pomaže da doživi upravo one situacije iz kojih najviše može naučiti. Meni je zato dosta učenja kroz negativnosti.

atma.hr – 52
Znam da možemo učiti kroz inspiraciju. Kada se osvrnem na svoj život – pa to je toliko “teških” i bolnih situacija bilo da je previše za deset ljudskih života. Zato sam nakon svih tih iskustava konačno povezala dva i dva i shvatila da sam ja sama koja biram takva iskustva. Biram ih svojom vibracijom i stanjem u svom fizičkom tijelu.

Sama ta spoznaja bila je vrlo bolna za mene jer mi je bilo teško shvatiti tko nas je sve tako “programirao” da mislimo negativno? Trebale su mi godine da svoje tijelo doveden u balans i da ponovno imam pozitivan “unutarnji monolog”. Svaka moja misao je puna ljubavi jer razumijem da u SADA sama sijem sjeme budućih događaja i da je od ključne važnosti čemu dajem svoju energiju.

Zar ne bi bilo bolje da svi mi imamo pozitivne misli i da jedni drugima želimo sreću, radost, mir i obilje? Istražujući došla sam do svih odgovora i zato i vama želim da ih sami potražite. Nitko vam nema pravo nametati svoja razmišljanja zato vi sami trebate potražiti “svoju istinu” odnosno ono što rezonira s vama i da živite to. Tako ćete sami biti svjesni o čemu razmišljate većinu vremena, a ujedno ćete i svjedočiti tome u stvarnosti.

Nekada je za manifestaciju bilo potrebno jako dugo vremena pa uglavnom i nismo bili svjesni da smo prije par godina sebi nešto jako željeli i da je sadašnja stvarnost odgovor na to naše traženje. SADA se sve ubrzalo i više ne treba dugo čekati. Dolazimo u vrijeme kada ćemo nešto pomisliti i to će se dogoditi. Zato budite svjesni svoje moći i Božanske naravi. Zato i jesmo u zemaljskoj školi da naučimo upravljati ne samo svojim riječima i djelima nego i mislima. Sve će se početi događati istovremeno. Većina ljudi još uvijek ne razumije da je sve to “vani” što se događa plod njihovih razmišljanja i vjerovanja. Ako povjerujemo u neku tvrdnju to za nas postaje činjenica i naše nam tijelo to isporučuje.

Ispada kao da živimo u znanstveno fantastičnom filmu, ali provjerite sve o čemu pišem jer je sve to rezultat mog osobnog iskustva. Imajte vlastiti doživljaj. Sve, baš sve provjerite. Provjerite kako vaše misli utječu na vrijeme, je li vani sunčano ili pada kiša! Utvrdite ima li to veze sa stanjem u vama. Vjerujete li u obavijesti meteorologa koji unaprijed predviđa kakvo bude vrijeme?

Ako vjerujete, tada sami sudjelujete u kreiranju stvarnosti koja je najavljena. Osvijestite to, probudite se! Budite svjesni svojih misli i namjera i upravo zato budite odgovorni za svaku svoju misao jer ako ne promijenimo svoje misli mi svi ćemo i dalje biti generator “zla”.

Nama se stalno podvaljuju neke takozvane “istine” putem medija i tada mi sami, vjerujući da je to istina, sami kreiramo to o čemu je riječ. Tako su nastale sve plandemije, svi ratovi i sva “zla” na ovom planetu. Prije dvjesto godina to nije bilo moguće jer se informacije nisu mogle istovremeno proširiti cijelim svijetom. Međutim, danas informacije mogu biti ubojite ako im mi sami damo svoju energiju.

atma.hr – 52
Mi smo ti koji svemu dajemo određenje je li nešto dobro ili loše. Zato ponavljam, izbacite iz sebe svaku negativnu misao jer vi ste ljubav, radost, mir i obilje, samo ste to zaboravili. Nemojte “zlu” davati svoju energiju. Ovdje i SADA je vrijeme samo za ono što želite živjeti i što želite cijelom svijetu i Majci Zemlji. Samo tako će svatko staviti pod kontrolu nad “zlom” u sebi, a za koje misli da se događa van njega.

SADA se svi mi umrežujemo u Novu mrežu ljubavi i zajedno s Božanskom inteligencijom i energijom kreiramo Novi svijet u kojem ništa manje od ljubavi neće moći opstati.

Svi smo mi SADA ratnici svjetlosti i počinjemo živjeti na višoj razini postojanja. Kada svatko odbaci svoje “terete” prošlosti, oprosti svima pa i sebi, ljubav će ponovno teći našim venama i ogledat će se na svakom našem koraku. Vidimo svijet oko sebe kao svijet beskonačnih mogućnosti i obilja za sve ljude svijeta u ovom SADA. I tako jest!

Ljiljana Posavec

LJILJANA POSAVEC KNJIGE