Designed by Freepik

Zanimljiva je Teslina definicija Zemlje, za koju jedan od najvećih umova svijeta kaže da ne pripada planetima. Nikola Tesla je zapravo govorio o neograničenoj, besplatnoj energiji koja bi došla direktno iz okoline.

Zemlja je polje, nije planet. Nije predmet i zato nema ivicu. Zemlja bi se lakše definirala kao sistemsko okruženje, naveo je Nikola Tesla u okviru dinamičke teorije gravitacije.

75Zemlja je također mašina. Sunce i Mjesec se napajaju bežično preko elektromagnetskog polja. Ovo polje drži nebeske sfere putem elektromagnetske levitacije.

Ona pobija gravitaciju, jer jedina sila kojoj se treba suprotstaviti je elektromagnetska sila, a ne gravitacija. Zvijezde su zakačene na svodu…

Ovako je Nikola Tesla definirao Zemlju i gravitaciju u okviru svoje dinamičke teorije gravitacije.

William R. Lyne u svojoj knjizi „Okultna eterska fizika“, je naveo da je Tesla za konferenciju iz 1938. godine pripremao predavanje o toj teoriji koja se temelji na tezi da postoji polje sile koje utječe na kretanje tijela u svemiru, a koje emitira energiju u kvantima (najmanja količina energije koja se može emitirati određenom frekvencijom).

Tesla je u dokumentima naveo da eter (tvar koja bi ispunjavala vakuum) ispunjava svemir, da se on kreće brzinom sličnom brzini svjetlosti, da materija prelazi u eter kada nestanu sila i kretanje i da čovjek može iskoristiti ove procese kako bi:

75— stvorio materiju iz etera

— promijenio veličinu Zemlje

— kontrolirao godišnja doba (vremenske prilike)

— vodio Zemlju kroz univerzum poput svemirskog broda

— stvarao nova sunca, zvijezde, toplinu i svjetlost sudaranjem planeta

— razvio život

Tesla je zapravo govorio o neograničenoj energiji, besplatnoj energiji koja bi došla direktno iz okoline.

Sva njegova nevjerojatna otkrića vezana za besplatnu energiju misteriozno su završila u posjedu vlasti, koja je onemogućila da ti dokumenti dospiju u javnost.

Izvor: Đorđe Popović za Sputnjik

54 TESLINA LJUBIČASTA PLOČA

TESLINA LJUBIČASTA PLOČA

Generator pozitivne energije

Originalna Teslina ljubičasta ploča, ionizirana - jedno od najpoznatijih sredstava u alternativnoj medicini!

Sprječava razvoj bolesti, umanjuje stres, pospješuje opće raspoloženje, diže vibraciju.

PLOČA JE POSEBNO UČINKOVITA - za uspostavljanje energetske ravnoteže kod povrede mekih tkiva; protiv bolova; kod išijasa i reume; kod istegnuća ruke i noge bol brzo nestaje; gotovo istog trenutka liječi simptome povraćanja (stavlja se na trbuh); otklanja jutarnju mučninu kod trudnica; ublažava posljedice stresa

Ubrzava duhovni razvoj i oživljava proces regeneracije stanica.

Cijena: 299 kn - Kupi ovdje

Prethodna objavaPostoji umjetnost u samoći, ali većina ljudi se toga boji: Kako biti sam – a ne biti usamljen
Slijedeća objavaAko ne oprostimo – tko tu zapravo pati?
Atma
Učinite od svog života ono najbolje što on može biti - nevjerojatno iskustvo, ispunjenje i putovanje. Stvorite ravnotežu tijela, uma i duše - budite svoji, živite slobodno, njegujte znanje, cijenite iskustvo, volite i budite sretni...

2 KOMENTARA

OSTAVI KOMENTAR

Ostavite svoj komentar!
Please enter your name here

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.