Designed by Freepik

Zanimljiva je Teslina definicija Zemlje, za koju jedan od najvećih umova svijeta kaže da ne pripada planetima. Nikola Tesla je zapravo govorio o neograničenoj, besplatnoj energiji koja bi došla direktno iz okoline.

Zemlja je polje, nije planet. Nije predmet i zato nema ivicu. Zemlja bi se lakše definirala kao sistemsko okruženje, naveo je Nikola Tesla u okviru dinamičke teorije gravitacije.

atma.hr – 75
Zemlja je također mašina. Sunce i Mjesec se napajaju bežično preko elektromagnetskog polja. Ovo polje drži nebeske sfere putem elektromagnetske levitacije.

Ona pobija gravitaciju, jer jedina sila kojoj se treba suprotstaviti je elektromagnetska sila, a ne gravitacija. Zvijezde su zakačene na svodu…

Ovako je Nikola Tesla definirao Zemlju i gravitaciju u okviru svoje dinamičke teorije gravitacije.

William R. Lyne u svojoj knjizi „Okultna eterska fizika“, je naveo da je Tesla za konferenciju iz 1938. godine pripremao predavanje o toj teoriji koja se temelji na tezi da postoji polje sile koje utječe na kretanje tijela u svemiru, a koje emitira energiju u kvantima (najmanja količina energije koja se može emitirati određenom frekvencijom).

Tesla je u dokumentima naveo da eter (tvar koja bi ispunjavala vakuum) ispunjava svemir, da se on kreće brzinom sličnom brzini svjetlosti, da materija prelazi u eter kada nestanu sila i kretanje i da čovjek može iskoristiti ove procese kako bi:

atma.hr – 75
— stvorio materiju iz etera

— promijenio veličinu Zemlje

— kontrolirao godišnja doba (vremenske prilike)

— vodio Zemlju kroz univerzum poput svemirskog broda

— stvarao nova sunca, zvijezde, toplinu i svjetlost sudaranjem planeta

— razvio život

Tesla je zapravo govorio o neograničenoj energiji, besplatnoj energiji koja bi došla direktno iz okoline.

Sva njegova nevjerojatna otkrića vezana za besplatnu energiju misteriozno su završila u posjedu vlasti, koja je onemogućila da ti dokumenti dospiju u javnost.

Izvor: Đorđe Popović za Sputnjik

54 VEDSKA MATEMATIKA

banner za knjige vedska matematika