Designed by Freepik

Zanimljiva je Teslina definicija Zemlje, za koju jedan od najvećih umova svijeta kaže da ne pripada planetima. Nikola Tesla je zapravo govorio o neograničenoj, besplatnoj energiji koja bi došla direktno iz okoline.

Zemlja je polje, nije planet. Nije predmet i zato nema ivicu. Zemlja bi se lakše definirala kao sistemsko okruženje, naveo je Nikola Tesla u okviru dinamičke teorije gravitacije.

atma.hr – 75Zemlja je također mašina. Sunce i Mjesec se napajaju bežično preko elektromagnetskog polja. Ovo polje drži nebeske sfere putem elektromagnetske levitacije.

Ona pobija gravitaciju, jer jedina sila kojoj se treba suprotstaviti je elektromagnetska sila, a ne gravitacija. Zvijezde su zakačene na svodu…

Ovako je Nikola Tesla definirao Zemlju i gravitaciju u okviru svoje dinamičke teorije gravitacije.

William R. Lyne u svojoj knjizi „Okultna eterska fizika“, je naveo da je Tesla za konferenciju iz 1938. godine pripremao predavanje o toj teoriji koja se temelji na tezi da postoji polje sile koje utječe na kretanje tijela u svemiru, a koje emitira energiju u kvantima (najmanja količina energije koja se može emitirati određenom frekvencijom).

Tesla je u dokumentima naveo da eter (tvar koja bi ispunjavala vakuum) ispunjava svemir, da se on kreće brzinom sličnom brzini svjetlosti, da materija prelazi u eter kada nestanu sila i kretanje i da čovjek može iskoristiti ove procese kako bi:

atma.hr – 75— stvorio materiju iz etera

— promijenio veličinu Zemlje

— kontrolirao godišnja doba (vremenske prilike)

— vodio Zemlju kroz univerzum poput svemirskog broda

— stvarao nova sunca, zvijezde, toplinu i svjetlost sudaranjem planeta

— razvio život

Tesla je zapravo govorio o neograničenoj energiji, besplatnoj energiji koja bi došla direktno iz okoline.

Sva njegova nevjerojatna otkrića vezana za besplatnu energiju misteriozno su završila u posjedu vlasti, koja je onemogućila da ti dokumenti dospiju u javnost.

Izvor: Đorđe Popović za Sputnjik

54 VEDSKA MATEMATIKA

VEDSKA MATEMATIKA

Drevna tehnika računanja bez kalkulatora

Vedska matematika je pradavni matematički sustav koji potiče iz drevnih Veda.

Knjiga obiluje brojnim primjerima izračunavanja (množenje, kvadriranje, dijeljenje i kubiranje) od jednostavnih do kompleksnih formula bez upotrebe kalkulatora. Naučite i primijenite znanje vedske matematike brzo i učinkovito uz pomoć primjera iz ove knjige!

156 stranica, format: 14×20

Cijena: 89,00 kn 80,10 kn - Kupi ovdje

2 KOMENTARA

OSTAVI KOMENTAR

Ostavite svoj komentar!
Please enter your name here