Image by macrovector on Freepik

Fokusirajte se na misli o sebi i svom životu. Zatim mentalno postavite pitanje: “Što me čeka u ovom mjesecu?”. Nakon toga promotrite ptice i odaberite onu koja vas najviše privlači. Ptica koju odaberete otkriva odgovor.

atma.hr – 52
#1

Posljednji mjesec zime odlično je vrijeme za odustajanje od onih ciljeva koji su izgubili svoju važnost. U ovom mjesecu važno je riješiti se svega što ometa razvoj i udaljava vas od stvarno važnih ciljeva. Kompetentno određivanje prioriteta uštedjet će vrijeme i dati energiju za osvajanje novih visina.

Sada je odlično vrijeme da se pobrinete za sebe i svoju dobrobit. Budite zdravi egoisti, ne odstupajte od svojih načela i odmorite se kada je to potrebno.

Sposobnost određivanja prioriteta i briga o svojoj osobnosti vrlo će brzo dati pozitivne rezultate i spasiti vas od mnogih problema.

#2

Sada je vrijeme da se suočite s istinom i oslobodite se društva toksičnih ljudi.

Odbijanje komunikacije s manipulatorima, negativnim osobnostima dat će snagu za privlačenje pozitivnih promjena i osloboditi prostor za upoznavanje stvarno zanimljivih ljudi.

Vrijeme je da uzmete sudbinu u svoje ruke i hrabro krenete prema sretnoj budućnosti.

atma.hr – 52
#3

U ovom periodu je važno uočiti detalje i ne gubiti iz vida sitnice.

Znakovi sudbine pomoći će vam da pronađete izlaz iz teške situacije, otvorite vrata sretnoj budućnosti i nosite se s poteškoćama koje se pojavljuju.

Sposobnost da živite u skladu sa samim sobom i pronađete ravnotežu između osjećaja i emocija pomoći će vam da pronađete put do željenih ciljeva.

#4

Dolazi period u kojem se problemi rješavaju. Ne odustajte od svojih pozicija i ciljeva, vrijeme je da aktivno radite na stvaranju uspješne budućnosti, u kojoj neće biti mjesta nevoljama i pogreškama.

Također zapamtite da briga o sebi igra važnu ulogu u postizanju dobrobiti.

Uravnotežena prehrana, zdrav san i pozitivne emocije pomoći će vam pronaći put do sreće i blagostanja.

Nemojte zaboraviti ni na jednostavne radosti. Važno je uživati u životu svaki dan, ugoditi sebi i vidjeti sreću u malim stvarima.

Suzana Dulčić/ATMA