Foto: pixabay.com

Ovdje smo da vam pomognemo da otkrijete svoju tajnu slabost kada je u pitanju ljubav. Sve što trebate učiniti je odabrati sliku koja vas privlači. Ona nosi poruku za vas!

atma.hr – 78
1.

Vi ste osoba koja nije zadovoljna površnim životom. Žudite za dubokim i smislenim vezama s ljudima oko vas, u svakoj sferi. Stvar koja vam je bitna u ljubavi je osjećaj sigurnosti.

Prekomjerna opreznost ne dopušta vam da vidite ljepotu života. To uključuje vašu srodnu dušu koja može stajati pored vas. Vjerojatno ste u prošlosti imali neka loša iskustva u ljubavi, ali to ne znači da će ovaj put isto završiti.

U redu je biti oprezan, ali kada je u pitanju ljubav, mnogo ćete izgubiti ako samo gledate što sve može poći naopako. Uvijek će biti stvari koje će vas plašiti, ali to vas ne bi trebalo spriječiti da živite svoj život. Ako ne riskirate, nećete dobiti ništa.

atma.hr – 39

2.

Osoba ste koja prima gotovo svakoga u svoje srce. Vidite ljepotu čak i u najružnijim okolnostima i situacijama. Mislite da vam to omogućuje da vidite i razumijete dubinu i širinu ljudskog iskustva.

Ipak, ponekad je teško prodrijeti do vas. Vaša sposobnost pronalaženja pozitivnog i lijepog u najneobičnijim okolnostima može učiniti da se ljudi osjećaju otuđeni od vas i vaših emocionalnih iskustava. Međutim, to također može biti ogroman dar.

Kao ljubavni partner vaša najveća snaga je vaša sposobnost da pomažete drugima da se izvuku iz tamnih raspoloženja, grubih dana ili čak iz očaja.

Za vas je ključno da vaš romantični život bude prostor zbog kojeg osjećate mističnost postojanja. Osluškujete sebe i svoju dušu, jedino ćete tako moći i pronaći srodnu dušu.

atma.hr – 78
3.

Vi se trenutno borite s nekim pitanjima vezanim za samopoštovanje.

Susret s nekim tko vam može pomoći da se izvučete iz tih misli, činit će se kao čarolija, zbog koje ćete se svaki dan vraćati da je dobijete još malo više.

Ljubav je lijepa, ali ne pomaže nam da budemo cjeloviti. Sve dok stvari držite u perspektivi, shvatit ćete da vas nitko ne može popraviti, osim vas samih!

Divno je pronaći nekoga tko nas razumije i podržava kada težina života postane jako teška na našim ramenima, ali ako ne prihvaćate i ne volite sebe, nikada nećete biti u mogućnosti istinski voljeti druge.

ATMA – Pripremila: Suzana Dulčić

78 IZLIJEČI SEBE

IZLIJEČI SEBE

Učenja dr. Bacha o uzrocima bolesti i cvjetnim esencijama

Dr. Bach u ovoj knjizi opisuje koristi od liječenja cvjetnim esencijama, no također mnogo govori i o životnim situacijama kroz koje svi mi prolazimo – o našim vezanostima, o odnosima između roditelja i djece, o odabiru našeg zanimanja i prepoznavanju životnog poziva, o ljudskim manama i vrlinama te o još mnogočemu. Vrijedni savjeti i primjeri dani u ovoj knjizi zasigurno će vam se urezati u sjećanje jer Bach svaku svoju tezu slikovito opisuje i potkrepljuje primjerima iz života i svijeta.

Danas su Bachove kapi vrlo poznate i raširene u svijetu, a edukacija o tom sustavu provodi se u više od 40 zemalja.

Trenutno diljem svijeta djeluje 2.630 registriranih Bachovih praktičara, a Bachovi su tekstovi prevedeni na 25 različitih jezika.

OSTAVI KOMENTAR

Ostavite svoj komentar!
Please enter your name here