Muče li vas osjećaji tjeskobe, straha, krivnje, srama, tuge,
nevrijednosti, odvojenosti od drugih?
Želite li se suočiti s njima i u nove životne situacije ulaziti na nov način, bez starih psiholoških obrazaca kojima ste se navikli sputavati?

unutarnji sudac 1sPomoću tehnike rada s unutrašnjim sucem možete upoznati svoje negativne obrasce, ali i otkriti intuitivna znanja o smislu svojega života koja već postoje u vama.

Ova tehnika pomoći će vam razriješiti konflikte unutar sebe što vam može uvelike olakšati
razrješenje vanjskih konflikata i problematičnih ili teških situacija s drugim ljudima.

Kako ćete raditi tehniku?
Iz osjećajnog stanja u kojem se nalazite, uz podršku voditelja, ulazit ćete u uloge koje ste formirali u odnosu sa svojim autoritetima, partnerima i drugim bliskim osobama. Ulazeći u te uloge upoznat ćete nesvjesno formirane obrasce odnosa koje ste tijekom života izgradili. Postat ćete svjesni konflikata, nerazriješenih odnosa i trauma iz djetinjstva, a to će vam pomoći da otkrijete nepoznate predjele svoje duše koji vas mogu iznenaditi neočekivanim otkrićima o vlastitome biću.

Razotkrivanjem obrazaca prekinut ćete nesvjesno poistovjećivanje s ulogom žrtve, krivca ili nemoćnoga u sebi te razviti osjećaj vlastite snage i povezanosti sa sobom, svojom kreativnošću i radošću.

unutarnji sudac sŽelite li raditi ovu tehniku s educiranim voditeljem
javite se na: 

[email protected]
fb stranicu: Intenziv svjesnosti
ili na mob. 098 453368.

O VODITELJU
Miljenko Chamatkar Nagy, dipl. ing. elektrotehnike i prof. glazbe, educirani je voditelj tehnike Intenziva svjesnosti i tehnike rada s unutarnjim sucem.
Tijekom nekoliko desetljeća organizira brojne seminare koji se bave istraživanjem svjesnosti i na njima aktivno sudjeluje. Od 2012. g. vodi grupe i radionice Intenziva svjesnosti kao i seminare i individualne seanse o djelovanju unutrašnjeg suca na naš svakodnevni život.