SMIJTE SE OD SRCA ♥
Obećali smo vam naš najveseliji program i evo ga….

Obzirom da Apolon već ima tradiciju smijeha, pitali ste nas kada ćemo opet krenuti s redovnim opuštanjem smijehom (oni koji to već poznaju), a ostali, koji se još nisu susreli s tom anti stresnom tehnikom opuštanja, pitaju nas znatiželjno:
– što li je to uopće?
– što se radi na satu?
– pričamo li dobre viceve …:)?

Stoga vas s radošću pozivamo da sami dođite provjeriti, vidjeti i dobro se zabaviti!

Samo trebate doći u subotu 02.03.2024. u 17.00-18.00 sati u naš Apolon centar na Kvatriću, Nemčićeva 2, 4. kat

Ostalo je na nama :).

Od čega se sastoji radionica?
Od vježbi smijeha, vježbi disanja, vježbi opuštanja.

Zašto smijeh uopće vježbamo?
Svi smo svjesni da smijeh ima iscjeljujuće djelovanje na nas i svi se volimo smijati. No, nemamo stalno pri ruci nekoga tko će nas nasmijavati…. No imamo sami sebe!
Opuštanje smijehom nas uči kako biti samodovoljan, kako se smijati iz svoje unutarnje radosti, kako se susresti s tom radošću.

Dobrobiti
Redovito prakticiranje opuštanja smijehom donosi nam niz dobrobiti na mnogim razinama.
Na fizičkoj razini relaksira napetost mišića, povećava dotok kisika u krv, masira unutarnje organe i tako pomaže da bolje funkcioniraju.
Intenzivno prorade trbušni mišići, pa 10 minuta smijeha vrijedi kao 45 minuta vježbanja trbušnjaka!
Na psihičkoj razini nam poboljšava raspoloženje, smanjuje stres, tjeskobu i depresiju… Dok vježbamo imamo interakciju s drugim vježbačima, tako postajemo otvoreniji i spontaniji…
Sve te i mnoge druge dobrobiti oplemenjuju naš život … Zato vas pozivamo da se smijemo zajedno!

Što trebam ponijeti?
Dođite u udobnoj i komotnoj odjeći u kojoj se možete kretati (trenirka, tajice, majica), izuvamo cipele i vježbamo bosi /u čarapama. Dobro vam dođe bočica vode.
Ne morate imati baš nikakvo predznanje ili posebne fizičke predispozicije!

Što je opuštanje smijehom?
To je iscjeljujuća snaga koja dovodi do promjena tamo gdje je osobi najpotrebnija. Obuhvaća sklop laganih ritmičnih pokreta, vježbi disanja i smijeha. Ona nas snažno unosi u sadašnji trenutak i ako si to dozvolimo, omogućava smijehu da poteče kao mlaz vode iz fontane i pretvori se u duboko i spontano iskustvo doživljaja sebe kroz smijeh.

Voditeljica opuštanja smijehom je Dijana,
certificirana voditeljica više raznih tehnika opuštanja od opuštanja smijehom – joge smijeha, certificirana voditeljica psihofizičke relaksacije i autogenog treninga, EFT-a, aromaterapeut. Više godina dolazi u Apolon centar na brojne radionice jer voli uvijek naučiti nešto novo. A sada poziva i vas na druženje kroz smijeh!

GDJE? Apolon centar Zagreb, Nemčićeva 2 / 4 kat

KADA? 02.03.2024. subota, od 17.00 – 18.00 sati

Participacija za radionicu: 10 €

Informacije i prijave vašeg dolaska na e-mail:
[email protected]

Objavljeno u ANTI STRESNI PROGRAMI, DISANJE, DOGAĐANJA, EMOCIJE, OPUŠTANJE ZA TIJELO I DUŠU, Smijeh, Terapija Smijehom, ZDRAVLJE, Joga smijeha, Laughter yoga, Opuštanje smijehom, Smijeh, smijeh vježbe

SMIJTE SE OD SRCA!