5. PROSINCA 2021. (nedjelja) od 10:00 – 12:30
Prostor udruge VESTIGIUM, Vrbani, Rudeška 142, s dvorišne strane
I ONLINE putem Zoom-a !

Indijska kuhinja bogata je aromama kakve ni jedna druga kuhinja ne poznaje. Tu posebnost ona prvenstveno duguje začinima, koji osim što jelima daju različite arome također imaju i ljekovita svojstva. No potrebno je znati kada, koliko i koje začine upotrijebiti te kako ih dodati u jelo. O začinima i njihovoj uporabi, kao i o ostalim finesama indijske kuhinje govoriti ćemo na ovoj radionici. Naučiti ćete napraviti i svoj vlastiti jogurt i sir (panir) te skuhati (i pojesti) nekoliko slasnih jela: khadi – gusta juha s jogurtom i slanutkovim brašnom, pulao, pakore, matar panir, naan, samosa, kofte. Dobiti ćete i detaljnu skriptu sa svim receptima.

Sa sobom ponesite dobru volju i pregaču!

Radionicu vodi Ivona Peček Hemwati, diplomirani ajurvedski savjetnik. Već 14 godina održava radionice ajurvedskog vegetarijanskog kuhanja, priprema ukusnu vegetarijansku hranu za različite prigode i redovito produbljuje svoje znanje na putovanjima po Indiji i Europi.

 Cijena radionice je 180 kn. Molimo da svoju prijavu pošaljete do 3.12.2021. na mail: [email protected], uz kopiju potvrde o uplati. Radionica je ograničena na 8 polaznika.

Podaci za uplatu: Sattva udruga za promicanje ajurvede i vegetarijanstva, Macanovićeva 7, Zagreb, PBZ, HR0823400091110505458, svrha uplate: radionica 5.12.2021. (Poziv na broj nije potreban, ali ako obrazac zahtijeva da to polje bude popunjeno upišite npr. datum)

FACEBOOK

sattva logoUdruga Sattva
Macanovićeva 7, 10000 Zagreb
OIB: 84871709043

indijsaka kuhinja 2