“Knjiga koju predstavljam nastajala je godinama. Kao i svaka knjiga ili projekt pojavila se kao ideja koja bi već u idućem trenutku odlepršala. Pa se vraćala periodički u moj um kao mali leptir koji povremeno proleti veselo i bezbrižno kroz misli, čisto da ga primijetiš. Da ne zaboraviš na njega i njegove prekrasne boje. Iz ideje postala je senzacija u tijelu. Osjećaj koji je u meni živio kao nešto što se treba roditi. Točno se sjećam trenutka u kojem sam osjetila kako se približava vrijeme da ugleda svjetlo dana. Nije to bio lagan period. Uzemljiti ideju i naći disciplinu potrebnu da ideja postane fizički opipljivo djelo, zahtijevala je nešto što sam u životu uvijek najteže nalazila. Fokus. Uporno i marljivo tipkanje i sažimanje mojeg, sad već skoro dvadesetogodišnjeg, iskustva u druženju sa Strahom.”

atma.hr – 45

Uspjela sam. 🙂
Uspjela sam sve svoje iskustvo sažeti u ovih 168 stranica knjige koju ću vam rado predstaviti u subotu 23.11. točno u podne. ♥
Adresa je Knjižnica i čitaonica Bogdana Ogrizovića, Preradovićeva 5 u Zagrebu.
Za sve koji su se ikada susreli sa Strahom ili one koji žele više znati o temi.
Najave nisu potrebne, samo dođite na druženje.
Ulaz je slobodan.
Vidimo se! 🙂

Subota, 23. studenoga 2019. u 12:00 – 14:00
Knjižnica i čitaonica Bogdana Ogrizovića
Preradovićeva 5, 10000 Zagreb, Croatia
Integrativni terapeut Helena Šunjić

U nastavku malo o autorici

Helena Šunjić, integrativni terapeut po metodi CIR-a.

Kroz punih 18 godina bavljenja problematikom napada panike i anksioznosti, što iz vlastitog iskustva, što iz naučenog kroz 6 godina edukacije, došla sam do razine znanja i dubljeg razumijevanja o uzrocima ove problematike i posljedicama po čovjekov život.

Nakon nekoliko godina psihoterapije i bavljenja problemom napada panike, anksioznosti i agorafobije, u meni se rodila želja da na isti način kroz vlastito iskustvo pomognem i drugim ljudima te sam 2009. godine upisala četverogodišnji program iz područja integrativne psihologije i tjelesno orijentirane terapije u sklopu Centra za integrativni razvoj u Zagrebu, gdje sam diplomirala 2013. godine.

2015. godine upisujem i postdiplomski napredni trening na temu liderstva, seksualnosti i duhovnosti koji završavam 2017. godine.

Trenutno sam student psihologije na Međunarodnom slavjanskom institutu Sveti Nikola u Makedoniji.

I sama sam se godinama borila s nekoliko napada dnevno, uključujući stalnu anksioznost, strahove koji dolaze s njom, kao i s agorafobijom koja se razvila kao odgovor na negaciju problema. Tražeći rješenje van okvira službene medicine, naišla sam na integrativnu terapiju koja mi je, mogu slobodno reći, spasila život.

Danas živim život ispunjen više nego što sam ikad mogla zamisliti.

OSTAVI KOMENTAR

Ostavite svoj komentar!
Please enter your name here