Dobrodošli u vikend seminar za sve iscjelitelje, praktičare raznih metoda iscjeljenja, coacheve, terapeute i sve ostale koji rade terapijski kao svoj posao i poziv. Ovaj seminar je namijenjen vama da vam pomogne na putu ostvarenja vaše svrhe. Mi smo Kristina i Vedran te smo zajedno stvorili Alkemiju života, prepoznato ime u svijetu osobnog razvoja i duhovnosti. Naša svrha je pomoći vama i prošli smo dug put da budemo spremni prihvatiti ovako veliki poziv i zadatak. Nama je čast prenijeti nam naša iskustva i znanja. Ovaj seminar je za sve neovisno o tome jeste li se potpuno i profesionalno dali u svoj poziv ili tek trebate zakoračiti. Mi smo tu da vas podržimo i poguramo u kojoj god ste fazi.

Zašto radimo ovaj seminar?

Korona je pokrenula veliki val buđenja te je i nas pokrenula u smjeru djelovanja i otvaranja javnosti. Probudili su se mnogi iscjelitelji, praktičari raznih metoda, terapeuti itd, ali isto tako i mnogi drugi koji traže pomoć upravo od vas.

Trenutno je mnogo metoda rada na sebi na tržištu kao i sve veći broj iscjelitelja i praktičara, što je dobro jer zaista postoji velika društvena potreba za vama, ali s tim se rađa i  jedan potencijalni izazov. Osim konkretnih tehnika rada i/ili informacija koje dobivamo kanalom, konkretni rad s klijentima, kao i profesionalni dio poziva obuhvaćaju i mnoga druga znanja i vještine koji su nam potrebni da bi svoj poziv zaista mogli spustiti u materiju, da bi svoje talente mogli dati društvu na najčišći mogući način te da bi, u konačnici, od toga mogli živjeti svoju vlastitu svrhu.

Obzirom da smo nas oboje prošli taj put, od vlastitog traženja, svih nesigurnosti i strahova preko transformacije i ulaska u hrabrost življenja vlastitog poziva, osjećamo da vam želimo ponuditi određena znanja i vještine koje smatramo vrijednima i koji vam na vašem putu materijaliziranja i življenja vlastite svrhe mogu doći veoma korisno.

Nadolazeći izazovi i godine će donijeti veliku ekspanziju svijesti i potrebe za duhovnim i ostalim vidovima holističkog pristupa zdravlju i čovjeku te vam želimo kroz naša znanja i iskustva pomoći vama da vi u punini i bez opterećenja živite svoju svrhu.

Vedran Mikuličić

Još prije par godina sam od svojih duhovnih vodiča dobio viziju da ću raditi ovakav događaj i da ću pomagati drugima da uspješno i što jednostavnije izvršavaju svoj poziv i svrhu. U tom trenutku je za mene to bilo nemoguće i nestvarno jer se nisam tada mogao povezati s tom ulogom niti sam smatrao da sam spreman. No život me upravo proveo kroz sve potrebne izazove da bi stekao iskustva i znanja upravo sada koja trebam predati dalje. Tek u budućnosti možemo vidjeti zašto su nam se događale stvari koje su nam se događale i zaista iz zrelijeg mjesta im možemo biti zahvalni.

Osobno sam prošao sve faze poziva i poslovanja od 2009 godine. Prvu tvrtku sam osnovao 2009 god. i napravio mali milijun nevjerojatno glupih grešaka (iz vlastite nesvijesti), par puta bio blokiran i bankrotiran. 18 godina sam radio kao programer, zapravo sam prošao sve faze poslovanja i financija koje mogu trebati nekom tko radi s ljudima. Moja iskustva iz web dizajna, marketinga, prodaje, financija samo se nadovezuju na iskustva iz rada s ljudima i iscjeljivanja. Prošao sam nevjerojatan ekstrem promjene od nezadovoljnog programera do iscjelitelja koji je u potpunosti prihvatio svoj poziv i svrhu. Sve stečeno sam implementirao u Alkemiju života i to je jedan od razloga uspjeha.

Iz tog mjesta želim pomoći vama da vi ne morate prolaziti to sve i da vama bude lakše. Predat ću vam sva iskustva i znanja spajanja neba i zemlje, odnosno duhovnosti i materije u cilju vašeg uspješnog i radosnog ispunjenja svrhe.

Kristina Bradarić

Ono što mi se zaista pokazalo i čemu sam iskustveno svjedočila je činjenica koliko je zaista rad na samom sebi neraskidivo povezan i s tim koliko ćemo se usuditi pokazati sebe svijetu, vidjeti i vrednovati same sebe, svoje talente i izraziti ih. U tom cijelom procesu je neminovno  da se susretnemo sa samim sobom i svim strahovima i nesigurnostima koje nosimo u sebi.

Obzirom da imam iskustvo prijeđenog puta, od poslova na kojima mi je duša umirala, preko onih za minimalac (sto vam samo govori gdje sam tada bila sa samom sobom) pa sve do djelovanja koje uključuje poziv, lakoću i veliku ljubav prema tome što radim, neovisni rad za sebe, slobodu, ispunjenje i financijsku protočnost, vjerujem da vam moje znanje, iskustvo i vještine koje ću vam ponuditi mogu doći kao korisni alati.

Obzirom na moje psihološko-duhovno usmjerenje, u daljnjem tekst navodim kojom temom ću se najviše baviti.

Koji je moj doprinos ovom vikend tečaju?

Iznova se kontinuirano u životu fasciniram koliko su međuljudski odnosi vrijedan i neiscrpan poligon za osobni razvoj te, iz tog mjesta, vam u ovom vikend seminaru imam namjeru približiti bliže i dublje temu naših ego obrambenih mehanizama ( s naglaskom na projekcije i transfere). Obzirom da su to obrambeni mehanizmi koji su sastavni dio svih odnosa, pa tako uključujući i odnos iscjelitelj/praktičar/terapeut – klijent, osobno zaista vjerujem da je jako bitno rasvijetliti naše sjenovite mehanizme da kroz te iste odnose (bilo privatne ili profesionalne) u što manjoj mogućoj mjeri ranjavali sebe i druge, da uđemo u što veću emocionalnu zrelost te da možemo živjeti što više iz svog esencijalnog dijela sebe – univerzalni dio nas koji i otvara prostor za rast i iscjeljenje jer nije obojen našim traumatskim reakcijama i nezrelim egom.

Ako radimo s klijetima s njima smo prvenstveno u odnosu. Upoznavajući naše unutarnje mehanizme koji se aktiviraju unutar odnosa, otvaramo mogućnost rasta i razvoja za same sebe i drugu osobu.

Stoga ćemo pričati o:

  • Što je ego i kako nastaje te na koji način on predstavlja osnovni mehanizam dualne stvarnosti u kojoj živimo
  • Što su obrambeni mehanizmi i njihove vrste
  • Projekcija, transfer i kontratransfer – kako, kada i zašto se aktiviraju te kako pomoći sebi u tim situacijama
  • Također ćemo raditi i praktične vježbe koje će vam pomoći da lakše usvojite i spoznate datu tematiku
  • Prostor za vaša pitanja, uvide, nedoumice i dijeljenja

Ivana Vezmarović

Ja sam Ivana, konzultantica za marketing na društvenim mrežama.

U svom kreativnom studiju za marketing “Eydis” pomažem klijentima da unaprijede prodaju na svoj autentičan način bez osjećaja da su napadni i privuku svoje idealne klijente pomoću jedinstvene strategije i pažljivo odabranih tema.

Od 2013. godine se bavim konzultacijama i kreiranjem sadržaja za društvene mreže i pomogla sam više od 300 klijenata unaprijediti prodaju putem Facebooka i Instagrama – bez ulaganja u oglase.

Ono što nam najviše ponosna je činjenica kako moji klijenti tijekom suradnje pronalaze i jačaju samopouzdanje – jedan od najvažnijih sastojaka kako bi ponosno pokazali originalnost i autentičnost svog brenda te svima prenijeli svoju strast za onim čime se bave. Moj cilj je svakom klijentu pružiti individualnu i vrhunsku uslugu, uz brzu i jednostavnu komunikaciju te od srca želim da dožive najljepše iskustvo uspjeha na svim razinama.

Naziv edukacije: Formula za uspjeh na društvenim mrežama.

Opis programa:

1. Uvod / predstavljanje

2. Osnovni marketing alati

1. Email adresa /Gmail [email protected]

2. Web stranica – Onepage.io / WordPress

3. Principi online promocije – autentičan i nenametljiv marketing

4. Kako postati nepresušan izvor ideja za sadržaj – praktična vježba 5 min

3. FACEBOOK

Kreirajte nezaboravan Facebook profil

Privlačna Facebook stranica

Kreiranje zajednice – Facebook grupa

4. Instagram

Vrste objava – reels, carousel, feed post

Vrste sadržaja za dugoročan uspjeh

Vrste objava za pojedine niše healera (coachevi, reiki + ostali energetski rad – organski marketing.

5. Tik-Tok

Savjeti i trikovi za maksimalan doseg i povećanje pratitelja

Vrste objava za pojedine niše healera (coachevi, reiki + ostali energetski rad – organski marketing

6. Skripta za polaznike – kako i gdje preuzeti

7. Pitanja i odgovori

Koncept ovog vikend seminara

Ovaj vikend seminar je zamišljen kao dvodnevni popodnevni interaktivni ZOOM događaj koji će biti kombinacija edukativnog predavanja ali i iznošenja naših iskustava te odgovaranja na pitanja polaznika. Zadnji dan ćemo također imati posebnu meditaciju za olakšavanje izazova na vašem putu ostvarenja vašeg poziva. Događaj će biti sniman te ćete imati trajan pristup snimci. Ovaj seminar je za sve neovisno o tome jeste li se potpuno i profesionalno dali u svoj poziv ili tek trebate zakoračiti. Mi smo tu da vas podržimo i poguramo u kojoj god ste fazi.

Termini edukacija

PRVI DAN 16.12, 16:30 – KRISTINA & VEDRAN

DRUGI DAN 17.12, 16:30 – IVANA & VEDRAN

Cijena i plaćanje

Cijena cijelog ovog seminara je 120 EUR. Obzirom da je seminar pred sami Božić, odlučili smo vam izaći u susret i omogućiti plaćanje na dvije rate uz naravno mogućnost plaćanja u cijelosti. Skrolajte niže i kliknite na gumb “Kupi edukaciju” da otvorite opcije odabira načina plaćanja i dovršite samu kupovinu. ZOOM poveznicu ćete dobiti u e-mailu skupa s računom.

KUPI EDUKACIJU