Priroda današnjeg dana je “voljeti sebe”.

Moramo voljeti sebe, jer ne možemo se dobro osjećati ako ne osjećamo ljubav prema sebi. Ako se zbog sebe osjećamo nelagodno, sprečavamo pritjecanje sveukupne ljubavi i dobra koje nam Svemir upućuje. Ako se zbog sebe osjećamo loše, to je kao da sami iz sebe isisavamo život, jer se sve naše dobro, svaka pojedina stvar, uključujući zdravlje, bogatstvo i ljubav, nalazi na frekvenciji radosti i dobroga raspoloženja. Osjećaj neograničene energije i onaj čudesan osjećaj zdravlja i ugode nalaze se na frekvenciji dobroga raspoloženja. Ako se ne osjećamo ugodno zbog sebe, tada se nalazimo na frekvenciji koja privlači ljude, situacije i okolnosti koji će u nama izazivati nelagodu.

atma.hr – 52
Moramo promijeniti način razmišljanja i početi misliti o svemu onome po čemu smo prekrasna osoba. Potražimo svoje pozitivne strane. Kad se na to usredotočimo, zakon privlačnosti će nam razotkriti još neke naše dobre osobine. Privlačimo ono o čemu razmišljamo. Jednostavno moramo početi tako da poduže razmišljamo o nekoj svojoj dobroj osobini, a zakon privlačnosti će nam uzvratiti pružajući nam još takvih sličnih misli. Potražimo svoje dobre strane!

Mario Piškur, jyotishi
www.vedskijyotish.com

banner jay shetty
Prethodna objavaOtjerajte sve negativno od sebe: Ako izgovarate ove rečenice, sreća će vam se osmjehnuti!
Slijedeća objavaYoga lica – Akupresura lica s Ivanom Crnčić
Avatar photo
Mario je rođen u Zagrebu, 1969. godine. Po zanimanju je psihoterapeut, završenog studija Jungove psihoterapije te homeopatski liječnik. Tijekom svojih putovanja po Indiji upoznao je vedskog pandita dr. Chandulala S. Patela te je pod njegovim mentorstvom 2001. godine uspješno završio studij jyotisha i Vastua. Od tada aktivno radi s ljudima i drži jyotish savjetovanja. U jyotishu je školovan po principima Maharishijevog jyotisha. Bio je stalni suradnik u časopisima Karma, Ezoterikus te povremeno pisao za časopis Svjetlost. Gostovao je u nekoliko emisija na HRT – u. Redovito održava školu jyotisha i Vastua te su iz nje izašli mnogi kavalitetni jyotish savjetnici i Vastu praktičari. Kao homeopatski liječnik, registrirani homeopat Hrvatske udruge homeopata i podpredsjednik udruge Homeopati bez granica – Hrvatska, već dugi niz godina uspješno se bavi homeopatskim liječenjem odraslih i djece. Završio je studij klasične homeopatije u Londonskom homeopatskom koledžu. Licencirani je homeopat s licencom za samostalno bavljenje homeopatijom. Angažiran je u humanitarnim projektima tj. u liječenju stradalnika domovinskog rata i njihovih obitelji.