Poruka današnjeg dana je “naši osjećaji kreiraju našu stvarnost”.

Sve je u svemiru magnetizirano i sve ima frekvenciju. Naši osjećaji i misli također imaju magnetsku frekvenciju. Dobri osjećaji znače da smo na pozitivnoj frekvenciji ljubavi. Loši osjećaji znače da smo na negativnoj frekvenciji. Što god osjećamo, dobro ili loše, to određuje našu frekvenciju i mi poput magneta privlačimo ljude, događaje i okolnosti na istoj frekvenciji.

atma.hr – 52
Ako smo oduševljeni, naša frekvencija oduševljenja privući će oduševljene ljude te situacije i događaje ispunjene oduševljenjem. Ako smo uplašeni, naša frekvencija straha privući će nam uplašene ljude te situacije i događaje ispunjene strahom. Nikada ne možemo posumnjati u frekvenciju na kojoj se nalazimo, zato što je naša frekvencija upravo onakva kako se osjećamo. U svakom je trenutku možemo promijeniti mijenjajući svoje osjećaje, a tada će se promijeniti i sve oko nas, jer smo prešli na novu frekvenciju.

Izdvojimo bilo koju situaciju u svom životu i budimo svjesni da može doći do svakog mogućeg ishoda te situacije. Svaki se ishod može ostvariti, jer mi prema nekoj situaciji možemo gajiti bilo kakve osjećaje!

Mario Piškur, psihoterapeut
terrajungiana.hr

Prethodna objavaREIKI inicijacije u Zagrebu
Slijedeća objavaDuša
Mario Piškur
Mario je rođen u Zagrebu, 1969. godine. Po zanimanju je psihoterapeut, završenog studija Jungove psihoterapije te homeopatski liječnik. Tijekom svojih putovanja po Indiji upoznao je vedskog pandita dr. Chandulala S. Patela te je pod njegovim mentorstvom 2001. godine uspješno završio studij jyotisha i Vastua. Od tada aktivno radi s ljudima i drži jyotish savjetovanja. U jyotishu je školovan po principima Maharishijevog jyotisha. Bio je stalni suradnik u časopisima Karma, Ezoterikus te povremeno pisao za časopis Svjetlost. Gostovao je u nekoliko emisija na HRT – u. Redovito održava školu jyotisha i Vastua te su iz nje izašli mnogi kavalitetni jyotish savjetnici i Vastu praktičari. Kao homeopatski liječnik, registrirani homeopat Hrvatske udruge homeopata i podpredsjednik udruge Homeopati bez granica – Hrvatska, već dugi niz godina uspješno se bavi homeopatskim liječenjem odraslih i djece. Završio je studij klasične homeopatije u Londonskom homeopatskom koledžu. Licencirani je homeopat s licencom za samostalno bavljenje homeopatijom. Angažiran je u humanitarnim projektima tj. u liječenju stradalnika domovinskog rata i njihovih obitelji.