Foto: pixabay.com

Pečenu heljdu s gljivama možete koristiti i kao nadjev za pitu savijaču ili je poslužiti kao glavno jelo uz dodatak nekog povrća.

U bilo kojem slučaju – nećete pogriješiti!

39

Sastojci:

  • 300 g heljde
  • 100 g sušenih gljiva
  • 50 g masla
  • 2 žlice pirea od rajčice
  • sol

75



Priprema:

Gljive ostavite neko vrijeme u vodi da nabubre. Heljdu operite i prelijte vrelom vodom. Dodajte u heljdu žlicu masla, malo soli i poklopite.

Čim voda s heljdom provri, procijedite je i stavite u širu tepsiju i pecite u rerni dok ne porumeni, a zrnjevlje počne da se razdvaja.

Izvadite je i dopržite na tihoj vatri na maslu, dodajte pire od rajčica i ocijeđene gljive. Ovako spremljenu heljdu možete koristiti kao nadjev za pitu ili je možete služiti s povrćem.

Vegetarijanska kuhinja/lovesensa.rs

46 SAL RACHELE: INTEGRACIJA DUŠE

SAL RACHELE: INTEGRACIJA DUŠE

Dobrodošli u zoru novog Zlatnog doba!

Ova knjiga počinje tako da nam pokazuje točno zašto je svijet onakav kakav jest, a onda nastavlja objašnjavajući kako ga promijeniti, i ostvariti prekrasno Novo Doba napretka, radosti, ljubavi i prosvjetljenja. Knjiga detaljno opisuje tajne duše, i kako uskladiti sve naše razine postojanja u moćnu, zajedničku i veličanstvenu cjelinu.

“Najkompletnija knjiga o kanaliziranju iz viših svjetova koja razotkriva razine postojanja naše duše. Topla preporuka!” – Krešimir Mišak

Prethodna objavaTerapija brze transformacije
Slijedeća objavaKako se iscijeliti razgovarajući sa svojim tijelom – SILA ljudske NAMJERE je nevjerojatna!
Atma
Učinite od svog života ono najbolje što on može biti - nevjerojatno iskustvo, ispunjenje i putovanje. Stvorite ravnotežu tijela, uma i duše - budite svoji, živite slobodno, njegujte znanje, cijenite iskustvo, volite i budite sretni...

1 KOMENTAR

OSTAVI KOMENTAR

Ostavite svoj komentar!
Please enter your name here

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.