Ovaj popularni video prilog počinje s razočaranim dječakom u iznošenoj odjeći i raspadnutim tenisicama koji u šetnji parkom zastaje kod jezera, dok na drugom kraju parka sjedi dječak u novoj odjeći.

Video uradak “U Mojim cipelama” australijske filmske škole “MAPS” u režiji Nime Rauffi vidjelo je gotovo dva milijuna ljudi. Video počinje kada razočarani dječak u iznošenoj odjeći i raspadnutim tenisicama šeta parkom i zastaje kod jezera, dok na drugom kraju parka sjedi dječak u novoj odjeći.

Siromašni dječak najprije sjeda pored elegantnog dječaka na klupi zureći u njegovu odjeću, čak i igorirajući pozdrav tog momka, nakon čega sjeda pod drvo i skida svoj raspadnute tenisice. Ruke stavlja u tenisice i oponaša njihov “razgovor” u kojem zaključuju da im je dosta sirotinjskog života i da se situacija mora promijeniti.

– Volio bih da sam kao onaj dječak. Želim to! – rekao je, da bi se zatim dogodilo čudo. Pretvorio se u dječaka u novoj ispeglanoj odjeći i skupocjenim cipelama! Dobio je sve što je ikada želio, dok drugi dječak sumanuto trči po parku i to u raspadnutoj odjeći. Tek tada je uslijedio šok za mladića koji nije pazio što je poželio…Prethodna objavaLjubavni horoskop za 2016.: Za Djevicu stižu ogromne promjene, za Ribe “magija na djelu”!
Slijedeća objavaDnevni Jyotish Horoskop 31.12.2015.
Atma
Učinite od svog života ono najbolje što on može biti - nevjerojatno iskustvo, ispunjenje i putovanje. Stvorite ravnotežu tijela, uma i duše - budite svoji, živite slobodno, njegujte znanje, cijenite iskustvo, volite i budite sretni...

OSTAVI KOMENTAR

Ostavite svoj komentar!
Please enter your name here

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.