Rad sa dubokim obrascima u ljubavnim odnosima
1. i 2. 10.2022.
vode: Eva Institoris i Kaya T. Sertić,
Integrativna tjelesno-orijentirana psihoterapija, plesna praksa Movement Medicine

Svatko od nas zna onaj trenutak kada se nađemo na istom mjestu, u istom osjećaju, konfliktu, nesuglasici, ljutnji, boli ili strahu, možda s istom osobom, možda sa nekom drugom. Ponekad malo dalje, ponekad malo bliže ponavljanju slične priče, ponekad s umorom, pitanjima zašto i kako se to događa i što nam treba da to promijenimo. Kako da izađemo iz dinamike koja kaže ‘ili sam ja kriv/a ili on/a?’.

Kako da prođemo mjesta gdje ljubavni odnos stane ili ga nema ili zapne i zapetlja se, sami i s partnerom ili partnericom i kako da ta mjesta koristimo kao putokaze u svoje dubine i pronalazimo mjesta novih načina povezivanja jedno s drugim?

Ljubavni odnosi, ljubav, zaljubljenost i eros iznimno su snažne sile koje nas zovu da se spojimo. One su sile stvaranja, spajanja, kreacije, iscjeljenja, širenja i rasta. I baš zato, kada nas dotaknu, kada nas krenu otvarati na površinu dolaze i sva mjesta u nama koja nisu u skladu s time. A što tada kada obrasci, stare rane i iskustva izađu van?

Nakon online masterclassova na temu partnerskih odnosa, ali i godina rada profesionalno i osobno s ovom temom, spojile smo znanja, vještine, prakse i iskustva u radionicu kojoj je glavni fokus iskustveni i procesni rad s vlastitim obrascima u ljubavnim odnosima.

Kroz dva dana ćemo na mnogo različiti načina iskustveno istražiti svoje obrasce kako bismo ih upoznali, isprali i iscijelili. Već i samim ovim procesom vraćamo si moć da vidimo, upoznamo i promijenimo one obrasce koji nam ne služe.

Na radionici ćemo također i naučiti kako količinu energije koja se nalazi pohranjena u tim obrascima preuzeti u vlastite ruke i dati si moć izbora da ju usmjerimo s ljubavlju u ljubavne odnose koje želimo.

NA OVOJ RADIONICI DOBIT ĆEŠ:
– duboki uvid u to što se događa kada zapinješ u ljubavnim odnosima i vidjeti vlastite obrasce koji se pojave u ljubavnim odnosima
– alate i načine za prepoznavanje uzroka tih obrazaca i njihovo iscjeljenje
– istraživanje otkud nastaju u smislu obiteljskog polja i predaka
– kako stvoriti dinamiku u ljubavnom odnosu koju želimo
– koji su ti praktični koraci i alati koji ti u tome pomažu
– kako sebe podržavati da konačno odaberemo što je dobro za nas
– kako prepoznati dinamiku koja nas vodi u istu patnju
– kako osnažiti svoj odrasli dio koji može izabrati ljubav, a ne reagirati kroz svađu, staro iskustvo i povredu
– što napraviti kada se obrazac pojavi i preplavi nas emocijama
– što je dobar način rješavanja sukoba? – kako izgleda zdravo rješavanje međusobnih konflikata koji se pojave u odnosu, novi načini funkcioniranja i komuniciranja, suradnje i rješavanje konflikta sa partnerima
– koji su alati, uvidi i prakse koji nam trebaju za zdrav odnos i dobru bazu
– kako biti u kvalitetnom i podržavajućem kontaktu s partnerom kroz cijeli ovaj proces

Na radionici ćemo koristiti elemente, tehnike i prakse iz različitih suvremenih škola učenja koje se bave partnerskim odnosima, njihovom dinamikom, teorijama vezivanja, energetskim aspektom, uključujući i integrativnu tjelesno-orijentiranu psihoterapiju i suvremeno-šamansku plesnu praksu Movement Medicine.

ZA KOGA JE OVA RADIONICA:
Ovo je radionica za sve koji su zainteresirani o ljubavnim odnosima, željnih istraživanja sebe i učenja novih načina povezivanja.

CIJENA:
Cijena za prijave do 18.9.2022. je 100€ (750kn), a nakon toga cijena je 120€ (900kn).
Moguće je platiti u dvije rate, zaključno do 15.10. 2022.

RASPORED:
Radionica se održava vikend 1. i 2. 10.2022.
Subota: 10.00-17.00
Nedjelja 10.00-16.00
Oba dana imati će pauzu za ručak od 1.15h

LOKACIJA:
Tango Garden, Šenoina 23, Zagreb

PRIJAVE:
Prijava je potpuna uz ispunjenu prijavnicu i uplaćen nepovratni polog od 200kn. Po ispunjenoj prijavnici na mail će vam stići podaci za uplatu.

Prijavnicu možete pronaći na sljedećem linku: https://forms.gle/TRrshRrTciPvtHrJ8
Više informacija na [email protected] ili 0997028389 (Kaya)