Poruka današnjeg dana je «napišite iznova svoju priču».

U svakom trenutku donosite odluku o onome što želite zadržati, a što želite otpustiti. Ali ne riječima. Ne morate smišljati priču, ali možete ako želite. U svojoj priči možete okriviti čitav svijet zbog onoga što vam se događa ili možete preuzeti odgovornost za svoju priču, biti umjetnik, sagledati priču i promijeniti je kako god poželite.

atma.hr – 52
Možete biti bogati ili siromašni. Nije važno. Možete biti slavni ili nepoznati, a ni to nije važno. Mislim da uopće nije zabavno biti slavan u svijetu tame. Ako preuzmete odgovornost za svoju tvorevinu, u svom životu možete stvarati što god poželite. Možete iznova napisati svoju priču. Možete iznova stvarati svoj san. Odlučite li u svoju tvorevinu unijeti ljubav, možete promijeniti sve tragične priče u najljepše i najromantičnije komedije.

Mario Piškur, jyotishi
www.vedskijyotish.com

banner za knjige PRESTANITE SE POPRAVLJATI
Prethodna objavaPet znakova poštovanja prema domu u kojem živite
Slijedeća objavaVikend radionica: In Love
Mario Piškur
Mario je rođen u Zagrebu, 1969. godine. Po zanimanju je psihoterapeut, završenog studija Jungove psihoterapije te homeopatski liječnik. Tijekom svojih putovanja po Indiji upoznao je vedskog pandita dr. Chandulala S. Patela te je pod njegovim mentorstvom 2001. godine uspješno završio studij jyotisha i Vastua. Od tada aktivno radi s ljudima i drži jyotish savjetovanja. U jyotishu je školovan po principima Maharishijevog jyotisha. Bio je stalni suradnik u časopisima Karma, Ezoterikus te povremeno pisao za časopis Svjetlost. Gostovao je u nekoliko emisija na HRT – u. Redovito održava školu jyotisha i Vastua te su iz nje izašli mnogi kavalitetni jyotish savjetnici i Vastu praktičari. Kao homeopatski liječnik, registrirani homeopat Hrvatske udruge homeopata i podpredsjednik udruge Homeopati bez granica – Hrvatska, već dugi niz godina uspješno se bavi homeopatskim liječenjem odraslih i djece. Završio je studij klasične homeopatije u Londonskom homeopatskom koledžu. Licencirani je homeopat s licencom za samostalno bavljenje homeopatijom. Angažiran je u humanitarnim projektima tj. u liječenju stradalnika domovinskog rata i njihovih obitelji.