Foto: pixabay.com

Po vašem mišljenju, u kojem području vam najviše trebaju mudrost i smjernice? Odaberite sliku koja vas „zove“, a zatim pročitajte svoju poruku. Ovaj će vam test pomoći da smirite srce i krenete naprijed s više samopouzdanja.

atma.hr – 78
1. Vjera

Vi ste čovjek kojeg je Bog odabrao da promijeni svijet. Dobrota vašeg srca i empatija to jasno pokazuju.

Nedavno ste se susreli s problemima u svom osobnom životu, bili ste kritizirani, doživjeli ste neugodne šale i sabotaže, sve to čini da sumnjate u svoju vrijednost i ciljeve prema kojima krećete. Nemojte podleći tim utjecajima.

Slabi ljudi uvijek pokušavaju izvući korist na štetu drugih ljudi. Bog je uvijek na vašoj strani, neće dopustiti da vam se loše stvari nastave događati. Imajte vjere u sebe i znajte da ćete pobijediti! Širite svoje svjetlo po svijetu!

atma.hr – 39

2. Ljubav

Vi ste osoba koja razumije značenje ljubavi i voli širiti taj osjećaj po cijelom svijetu, čineći živote drugih puno boljim. Vaša prisutnost je dovoljna da osvijetli bilo koji put i nadahnuće je nade u srcima ljudi.

Međutim, često se osjećate vrlo usamljeno i pogrešno. Krivite sebe i ne smatrate se dostojnim. Shvatite da nisu svi rođeni s razumijevanjem i ljubavlju u srcu poput vas, tako da je malo vjerojatno da ćete biti voljeni onako kako želite. Međutim, to ne znači da ljubav koju dobivate nije istinska.

Kad naučite prihvaćati istinsku ljubav, ma koliko ona bila nesavršena, vaš će se život značajno poboljšati. Otvorite svoje srce i prepustite se iznenađenju!

atma.hr – 78
3. Snaga

Čini se da je vaša snaga nedavno bila na testu. Mislite da su problemi sve teži i zapravo vam se čini da je cijeli svijet protiv vas.

Potrebno je eliminirati ovaj model razmišljanja, jer to nije vaša stvarnost. I zapamtite, “Sve što nas ne ubije, čini nas jačima.”

zen.yandex.ru/Pripremila: Suzana Dulčić za atma.hr

49 HEMP RUKSACI

NOVI MODELI ! - RUKSACI OD KONOPLJE

Kvalitetni, atraktivni i jedinstveni!

Izrazite svoj nesputani duh i ekološku svijest najkvalitetnijim HIMALAYAN 100% HEMP ruksakom, koji je baš kao i vi, nikada dosadan, nikada običan – stilski jedinstven!

Veliki izbor, obilje boja!

Svaki Himalayan 100% Hemp ruksak je jedinstven, napravljen od eko konoplje, ručno rađen u Nepalu.

Konoplja je vrlo čvrsta, "diše" i upija vlagu s tijela, posjeduje antibakterijska svojstva koja nadilaze bilo koju prirodnu tkaninu. Neće uhvatiti plijesan niti zadržavati mirise! Lako se održava.

Cijena: 220 kn 199 kn - Izaberi svoj ruksak OVDJE

OSTAVI KOMENTAR

Ostavite svoj komentar!
Please enter your name here