Profesor je stajao pred svojim razredom u kojem je sjedjelo 30 studenata koji su upravo trebali pisati svoj završni ispit iz molekularne biologije.

Profesor se obrati razredu: “Bio sam privilegiran biti vaš instruktor ovaj semestar i znam koliko ste teško radili kako bi se pripremili za ovaj test. Svjestan sam pritiska pod kojim se nalazite i znam da ste svi upoznati s materijalom koji vas očekuje u testu te sam spreman svakome od vas ponuditi četvorku tako da test ne morate niti polagati. “

Mnogim je studentima dobro došlo to olakšanje te su se zahvalili profesoru i otišli iz razreda. Profesor pogleda na šačicu studenata koji su ostali i opet ponudi, “Ima li još netko tko želi prihvatiti ovu ponudu? Ovo je zadnja prilika.”

Još jedan student odluči otići.

Sedam je studenata ostalo. Profesor zatvori vrata i preostalim studentima podijeli papir na kojima su bile napisane dvije rečenice.

“Čestitam, upravo ste dobili dobili peticu iz završnog ispita. Nastavite vjerovati u sebe! “

Prethodna objavaPozor! Kako prepoznati genetski modificiranu hranu!
Slijedeća objavaDnevni Jyotish Horoskop za 09.09.2014.
Atma
Učinite od svog života ono najbolje što on može biti - nevjerojatno iskustvo, ispunjenje i putovanje. Stvorite ravnotežu tijela, uma i duše - budite svoji, živite slobodno, njegujte znanje, cijenite iskustvo, volite i budite sretni...

OSTAVI KOMENTAR

Ostavite svoj komentar!
Please enter your name here

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.