Najgore su one borbe koje vodimo unutar sebe. Između znanja, svega naučenog iz knjiga, od drugih i osobnih spoznaja i nekih naših istina. Ali nije li sve ono što učimo i znamo jednom bila spoznaja u nečijoj glavi koju je taj neko usudio se sprovesti u iskustvo koje je tada podijelio s drugima?

Ta borba unutar nas između sigurnosti naučenog i postojećeg i onog što je u nama, neka naša spoznaja koja čeka biti iskustvo i istina. I ne moraju to uvijek biti velike stvari to su obično naše gledanje na život i na situacije, na druge ljude, naše gledanje na nas same koje različito od onog što su nas učili, na što su nam ukazivali i govorili, od onog što bi trebali biti.

atma.hr – 78
Razum koji nam govori da je dostatno i dobro to sve što znamo i srce koje uvijek teži da ostvari željeno, zove na nova iskustva i spoznaje. Ti otpori unutar nas samih koji nas drže na mjestu i stvaraju nam patnju … i ne brinem što će unutar vas ili unutar mene pobijediti jer srce teži ostvarenju sebe samih istraživanju svojih puta i življenju svoje istine.

Jedino je na vama kada ćete se odvažiti krenuti, kada ćete si vjerovati, kada prepustiti, kada skupiti hrabrosti i pobijediti strahove u sebi. Odlučiti se za ljubav život, avanturu i dopustiti sebi biti ono tko jeste i ono što želite iskusiti.

Kristi Blažek, promotor života

84 HEMP MONEY BELT

Himalayan Hemp - Money Belt torbica

hemp money belt 1

Uniseks 'torbica oko struka' od prirodne konoplje

Prekrasne ručno izrađene 'money belt' torbice za oko struka.

Veliki izbor, obilje boja! Svaka Himalayan 100% Hemp torbica je jedinstvena, napravljena od eko konoplje, ručno rađena u Nepalu.

Konoplja je vrlo čvrsta, "diše" i upija vlagu s tijela, posjeduje antibakterijska svojstva koja nadilaze bilo koju prirodnu tkaninu. Neće uhvatiti plijesan niti zadržavati mirise! Lako se održava.

Cijena: 108 kn - Izaberi svoju torbicu OVDJE