Art: Josephine Wall

Kako se sve više prepuštamo volji Božjoj tako polako otpuštamo svoju materijalnu osobnost jer ulazak u 5D i jeste postojanje u kojem je sve orkestrirano voljom Božjom. To je proces koji sada prolazimo. Sada je vrijeme da primimo sve božje darove,  dozvolimo si da oni uđu u našu realnost… Osjetimo beskonačnost obilja Božje kreacije… Kroz taj osjećaj mi ostvarujemo svoje osobno Uzašašće: Mi jesmo JEDNO s Bogom!

Piše: Ljiljana Posavec

atma.hr – 52
Kako se sve više prepuštamo volji Božjoj tako polako otpuštamo svoju materijalnu osobnost, jer ulazak u 5D i jeste postojanje u kojem je sve orkestrirano voljom Božjom. Tada će cijelo čovječanstvo biti jedan živi organizam. To je proces koji sada prolazimo.

Svi smo mi ljudi osposobljeni raznim sposobnostima kao što su telepatija, teleportacija, instant manifestiranje, bilokacija i s vremenom ćemo uvježbati te svoje prirođene sposobnosti.

Sada kada smo počeli živjeti kao božanska bića i djelovati iz tih pozicija stalno, mi prvo savladavamo svoje majstorstvo da znamo kako manipulirati energijom. Sve to ćemo usavršiti kada počnemo živjeti potpuno opušteno uz dozvoljavanje sebi da nam obilje konstantno ulazi u naš život. Dopuštajući si primanje mi smo maknuli sve svoje sumnje i strahove i dozvolili si da više obilja ulazi u naš život.

Obzirom da smo još uvijek u ovom fizičkom tijelu, okolina djeluje na nas pa nam je ponekad teško biti stalno opušten. Trebali bi biti uvijek prirodni i spontani,  te bi nam u tom stanju, sve što bi poželjeli dolazilo s lakoćom. Najvažnije je da naučimo vjerovati procesu i otpustiti svaku svoju kontrolu. Kada si dozvolimo više ljubavi, počinjemo živjeti u toku, pa se i primanje događa automatski.

atma.hr – 52
Što to znači da smo u ljubavi, da smo u svjetlu?

To je trenutak kada samo jesmo, kada smo se potpuno sklonili s puta ljubavi i kada smo se prepustili unutarnjem vodstvu, jer smo sto posto maknuli svaki otpor tome da primimo što želimo i nastavimo uživati kao da se već sve dogodilo. Taj trenutak prepuštanja, zapravo je naša „živa vjera“ da već imamo ono što želimo. Dano nam je, osjećamo kao da je to već prisutno u našem životu. Tako da je zadnji ključ taj, da nam Univerzum isporučuje predmet želja, sretni smo i ispunjeni znajući da je sve ostvareno.

Svjesni smo da mi jesmo beskonačna bića sa beskonačnim mogućnostima. Trebamo biti otvorena uma, kako bi sve te mogućnosti implementirali u svoj život. Načinjeni smo od ljubavi, a ljubav stvara radost, mir, prosperitet, obilje svake vrste.

Kako manifestiramo?

Kada unutarnje svjetlo svijetli mi smo nezaustavljivi. Ništa ne smije zasjenjivati tu ljubav i svjetlo koje ste razvili prema sebi. Vi ste stalno povezani sa svojim unutarnjim bićem, tako da ste spremni za manifestiranje svega što god poželite.

Tri su uvjeta potrebna za to. Miran um, otvoreno srce i opušteno tijelo! Kada uvježbate i dovoljno puta ostvarite takvo stanje mira i spokoja, doći ćete na autopilot i to će stvoriti prostor  u vašem tijelu gdje prekrasne manifestacije mogu ući u vaš život.

Dakle, miran um, otvoreno srce i opušteno tijelo, su najveće kvalitete koje mi kao ljudska bića možemo imati. To su vrata za manifestacije! Što se događa u tom stanju? Kada smo maksimalno opušteni, otvorena srca i opuštena tijela, mi smo u maksimalno otvoreni i prijemčivi za naše najveće snove. U tom stanju je naše srce u prirodnom stanju opuštenosti pa mi nemamo nikakve prosudbe, strpljivi smo, u stanju ljubavi prema sebi smo. Naš ego tada nema nikakav utjecaj na nas.

Svjesni smo da to što se upravo događa, da je upravo to potrebno našoj duši za najveći rast i buđenje. U tom stanju mi stvarno osjećamo to što želimo! Tada si možemo zamisliti još neke detalje. Budimo specifični! Uklonite bilo kakvu sumnju ili negativnu misao ako se pojavi. Vi kontrolirate situaciju. Otvorite šake za primanje. Vjerujte u životni proces su-kreiranja. Vi želite, vjerujete i isporučuje vam se! Vaša je vjera ključna!

Nemojte se dati pokolebati mislima da niste vrijedni primiti ovdje i sada! Univerzum će vam isporučiti tek kada naučite biti beskonačno strpljivi i kada budete sto posto sigurni da zaslužujete primiti to za čim žudite!

Kada ste tako potpuno otvoreni za primanje, u bilo kojem trenutku u budućnosti, sve će blokade magijom nestati, a ostvarenje će se dogoditi i prije nego mislite da je moguće. To znači da ste ostvarili stanje potpune prepuštenosti. Maknuli ste svaku kontrolu! Ujedno ste otpustili i pitanje KAKO će se sve to dogoditi!

Ovdje se ne radi o tome što vaš ego želi, već je to duhovno putovanje  da se ostvare žudnje vaše duše i da se probudite i spoznate da vi jeste božansko biće ljubavi  i svjetlosti, radosti, mira i prosperiteta.

atma.hr – 52
Zahvalnost je ključ za manifestiranje

Kada živimo u zahvalnosti za naš život i kada smo razigrani cijelog dana, Univerzum će prepoznati našu vibraciju i obilje će nam se sasuti u život i više nego smo željeli.

Što smo više u radosti, igramo se, veselimo, što smo sretniji zbog sebe samih i dara života, mi otvaramo vrata primanju. Zato nam se uvijek govori o tome da budemo poput djeteta, jer su djeca iskrena, spontana, otvorena uma i srca. Zbog toga i mi trebamo tako živjeti i biti uvijek povezani sa svojim najdubljim osjećajima, jer tako ostvarujemo želje naše duše.

Kada smo sretni sa našim životom upravo takvim kakav jeste, mi instant postajemo super moćan magnet za manifestiranje. Tada smo bez limita! Kada smo u potpuno opuštenom stanju mi smo u potpunoj harmoniji sa ljubavi koja mi jesmo! U poravnanju smo sa božanskom prisutnošću! Živimo u SADA! Zahvalnost održava takvo stanje trajnim!

KAKO se povezujemo s božanskom prisutnošću?

Naša veza sa Stvoriteljem odvija se kroz disanje, kroz prisutnost u SADA! Kada udišemo mi udišemo beskonačnu pozitivnu energiju Izvora, svu ljubav, svo obilje. Kada izdišemo mi izdišemo sve što nam smeta u životu da živimo u visokoj vibraciji 5D, odnosno sve što nije stvoreno Božjom voljom za nas.

Udišemo božansku pozitivnu energiju, zrak ulazi u Kraljevstvo Božje – u naše tijelo, u srce, u um srca, radosni smo je imamo osjećaj beskonačnosti, u miru smo, strpljivi smo, beskonačni u otvorenom srcu, beskonačni u miru. Izdišemo sve što nije na naše najveće dobro. Imamo živu vjeru jer znamo da smo otpustili  sve što nam ne služi.  U srcu smo, znamo da smo Kraljevstvo Božje, znamo da jesmo Božanska Iskra, da smo Bog, da smo Jedno sa svime!

Biti JEDNO sa Bogom

Prepuštanje  Bogu je zapravo odabir slobodne volje gdje se potpuno predajemo Božjoj volji i Božanskom planu da upravlja našom realnošću na Zemlji. To znači da razumijemo da doživljavamo božansku perfekciju cijelo vrijeme svog postojanja i da u to sto posto vjerujemo. U skladu sa svojom vjerom  mi dozvoljavamo da se sve u našem životu manifestira na savršen božanski način. 

Ponekad nam  može biti teško povjerovati da je sve u božanski savršenom redu, pogotovo kada doživljavamo situacije  kao što su bolesti ili emocionalne povrede, ali je sada naša vjera toliko očvrsnula da znamo da sve u našem životu ima svrhu i da iz svega što smo proživjeli izrasta pozitivno iskustvo koje nam pomaže rasti. 

Kada se prepuštamo Bogu mi mu prepuštamo i naše potpuno iscjeljenje svih naših tijela. Što smo više uvježbali prepuštanje Stvoritelju, to je naša povezanost s njim jača, tako da se postupno naše cijelo biće transformira u ljubav.

atma.hr – 52
Možemo se stalno podsjećati da nam je dar bezuvjetne i beskonačne ljubavi uvijek dan i da se on nalazi unutar nas samih. Kako bi mogli uvijek prepoznati taj dar ljubavi ili kada nam treba možemo si pomoći i izgovoriti:

„Prepuštam sve krive energije iluzije, boli i patnje, negativnost bilo koje vrste i nedostatak bilo čega pa i ljubavi Stvoritelju.

Potpuno se odvajam od tih energija i dozvoljavam da budu transformirane u svjetlo viših vibracija.

Tražim da se energija radosti i ljubavi oslobodi i ona sada isijava iz moje duše.“

Kako smo sve više svjesni dara bezuvjetne ljubavi mi smo sve više počašćeni što je ta ljubav uvijek za nas. Sa tim razumijevanjem naše samopouzdanje raste jer znamo da smo dobili dar koji nema cijenu, pa počinjemo osjećati koliko vrijedimo i koliko trebamo biti zahvalni na daru života, savršenom tijelu i prilici da si kreiramo savršeni život.

Zahvalni smo na daru slobodne volje da kreiramo sve što poželimo. Svjesni smo da smo stvarno blagoslovljeni i savršeni u svakom pogledu i da je to najveći dar koji naša duše može primiti da bude bezuvjetno i beskonačno voljena.

Sada je vrijeme da primimo sve te darove! Dozvolimo si da oni uđu u našu realnost! Osjetite beskonačnost obilja Božje kreacije! Kroz taj osjećaj vi ostvarujete svoje osobno Uzašašće! Mi jesmo JEDNO s Bogom!


Ukoliko vam je teško nositi se sa simptomima Uzašašća ili trebate pomoć na vašem putu buđenja obratite mi se s povjerenjem za savjetovanje putem stranice ljiljanaposavec.com putem koje možete i naručiti spomenute knjige.

ljiljana posavec zlatno doba je pocelo