Kada ste zaljubljeni u neku osobu, i kada ona prihvati vašu Ljubav, onda se stvari počinju drastično mijenjati.

52
Sve ono što je bilo prije, više nije. Vi počinjete stvarati jedan za drugog, prilagođavati se jedno drugome i mijenjati svoje rutine. Onda počnete živjeti zajedno, gradite dom, imate zajedničke ciljeve, stvarate obitelj. Vi transformirate svoje živote zajedno u nešto posve drugo, sve postane bogatije, sve se širi i raste.

Ljubav prema sebi je jednaka vrsta zaljubljenosti. Jedna Ljubav je već tu, ona je strasna, veličanstvena i savršena. To je ona od Sebstva. Sebe tebe voli, a ti trebaš prihvatiti. Jednom kada prihvatiš svoju Ljubav, onda ste dvoje koji radite zajedno, gradite zajedno, stvarate zajedno. Ti transformiraš svoj život, preoblikuješ ga tom povezanošću sa Sobom, udružujete svoje snage.

Ako Ljubav nije uzvraćena onda je patnja. Zato uzvrati svoju Ljubav prema sebi! To je jedan viši oblik transformacije, viši oblik stvaranja. To je temelj iz kojeg sve kreće. Sve ostale Ljubavi će biti skladne i harmonične jer nemaš sumnje u svoju Ljubav. Ona ti je sve i jedina perspektiva života, jedini mogući ishod svih stvari.

Nenad Ljubić, nenadljubic.com

39

39

Prethodna objavaBesplatna e-knjiga: Kaja Šegvić “Stvaranje novog svijeta”
Slijedeća objavaDepresija nije nedostatak motiva nego nemoć da se motiv vidi
Nenad Ljubić
Nenad Ljubić rođen je u Splitu, gdje i danas živi. Njegova zaintrigiranost misterijama života i stvarnosti godinama ga je vukla da im posveti svoju pažnju i predanost. Nenad često kaže da je njegov pogon znatiželja i da je ona ta koja hrani njegovu ustrajnost. O svojim iskustvima piše na svom Facebook profilu “Neno Ljubić”, na Facebook stranici “Nenad Ljubić”, te na WEB stranici “www.nenadljubic.com” Prevodi i video isječke na YouTube stranici, koji se mogu pronaći na njegovom YouTube profilu “Neno.L”.

OSTAVI KOMENTAR

Ostavite svoj komentar!
Please enter your name here

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.