Foto: pixabay.com

Ako niste imali priliku upoznati jednog Jarca, oprez! Ta se rogata bića znaju itekako uvući pod kožu. Zaintrigirat će vas svojom hladnokrvnošću, zatvorenošću, dok oni u tom trenutku ispituju vas. Jarac vam neće pričati o ljubavi. Neće pričati o osjećajima. Neće plakati pred vama. Emocije ne zna kontrolirati pa ih krije ispod debelog sloja leda, kao što pepermint bombon čuva čokoladno punjenje. Ako mu se svidite, neće vam to priznati!

atma.hr – 52
Prije svega, rekla bih, ako niste imali priliku upoznati jednog Jarca, oprez. Ta se rogata bića znaju itekako uvući pod kožu. Zaintrigirat će vas svojom hladnokrvnošću, zatvorenošću, dok oni u tom trenutku ispituju vas.

To su one osobe koje su uvijek okružene s mnogo ljudi, a najviše sjede pri kraju, nalakćeni i osluškuju sve oko sebe. Tek se ponekad odluče počastiti vas s nekom šalom, anegdotom ili zanimljivošću, čime neprimjetno preuzimaju pozornicu uživajući u centru pažnje bez lažne skromnosti. Možda ne pričaju mnogo o sebi, ali komplimenata nikad dosta jednom Jarcu.

Ako mu se svidite, neće vam to priznati. Posvetit će vam svoju pažnju i vrijeme, a kupit će vas dobrim savjetom, konstruktivnim prijedlogom, zanimljivom idejom ili informacijom. Njihove riječi koštaju.

Ako Jarac nešto želi, kao na primjer popeti se na stijenu, ne usudite se stati mu na put. Ako vas ne može srušiti, naći će način da vas zaobiđe. Popet će se samo iz čiste radoznalosti, jer tko zna što se nalazi na vrhu. Stići će tamo gdje je naumio, bilo to sad ili kada svi zaborave za postojanje cilja. Jer što više truda ulože, veća i sjajnija nagrada ih čeka.

atma.hr – 52
Jarčevi hodaju čvrsto na zemlji. Vjeruju u ono što vide, u ono što su sami stvorili i u materijalnu sigurnost. Sve što ima, dijeli s obitelji, koja ima veliku i važnu ulogu u njegovom životu. Kada jednom doprete do njega, imate odanog prijatelja za čitav život.

Ako ga izdate ili povrijedite neće vam se svetiti. Bit će opet tu, da vas gleda kako karma čini svoje i da kaže “rekao sam ti”. On nikad ne ostaje dužan i pamti sve.

Jarac vam neće pričati o ljubavi. Neće pričati o osjećajima. Neće plakati pred vama. Emocije ne zna kontrolirati pa ih krije ispod debelog sloja leda, kao što pepermint bombon čuva čokoladno punjenje. Pozvat će vas na večeru i iznenaditi kulinarskim sposobnostima. Pokriti će vas dok spavate. Probuditi da ne zakasnite. Napravit će vam ljuljačku u dvorištu.

atma.hr – 52
Uzgojit će vašu omiljenu voćku i donijeti vam. Ubrati vaš omiljeni cvijet. S puta donijeti vreću vaših najdražih bombona. Kupiti vam bicikl, telefon najnovije tehnologije. Popraviti bilo kakav kvar. Pokvariti pa popraviti.

Bez da tražite, bit će tu da pomogne baš kad vam najviše treba, a uvijek će znati kako.

Možda niste te sreće da se nađete okruženi osobama rođenim u ovom znaku kao ja, ali vam želim od srca da im date šansu, povežete se bar s jednim i uvjerite o čemu pričam.

Danijela Kuzmanović/astroportal.in