atma.hr – 52
Za ljubav ste možda spremni, ali ne znate kada će vam ljubav naići, niti tko će ta osoba biti.

Pitanje ljubavi je nepoznato, nemoguće ga je kontrolirati, i jako je neizvjesno. Ako imate neki ideal o osobi vrijednoj pažnje koja će iznenada sletjeti u vaše krilo, ne samo da ćete se razočarati, već će šteta koju tom prilikom napravite, biti mnogo veća. Bit ćete potpuno nespremni za trenutak kada prava osoba zaista naiđe.

Zen bloger Leo Babauta tvrdi da u potrazi za ljubavlju uvijek biti spreman na sve.

Izvještite se u iščekivanju neizvjesnog. Ne postoji garancija ni za što, a i da postoji vjerojatno ne bi bilo zabavno. Nepoznato je da li ćete naći nekoga tko će vam značiti, kao što ne možete znati ni da je osoba koju ste tek pronašli zapravo ona prava. Zato se pripremite. Iščekujte neizvjesnost i često se upuštajte u situacije za koje niste sigurni kako će se završiti.

Recimo, započnite novi posao, otputujte negdje s malo novca, bez prethodno utanačene rute ili razgovarajte sa strancima svakodnevno. Stalnom vježbom postat ćete sve bolji i bolji u tome.

atma.hr – 52
Vjerojatno tražite idelanu osobu, ali tako samo otežavate sebi. Ako težite pronalaženju savršene osobe koja ispunjava sve vaše zamisli, ima odgovarajuću kemiju i pritom joj se vi dopadate, imat ćete težak zadatak. Umjesto toga odbacite ideale i dočekajte neizvjesnost otvorenog uma. Budite radoznali, a ne sigurni.

Budite sami sebi dovoljni. Umjesto da se nadate nekome tko će naići i ispuniti sve vaše emotivne prohtjeve, naučite se sami za njih pobrinuti. Potrebno vam je samo ono što već imate, upravo sada.

Radite zanimljive stvari. Istražujte svijet.

Duhovno se uzdižite.

Idite na neke avanture.

Stecite nove vještine ili naučite novi jezik. Napravite nešto.

Pišite. Učinite bilo što drugačije. Postavite si nove izazove. Zaplašite sebe.

Ne samo da ćete postati zanimljivija osoba već ćete se zabaviti, bit ćete sebi dovoljni, bolji u iščekivanju neizvjesnog, i imat ćete neke zanimljive priče koje ćete ispričati budućem partneru.

Poboljšajte svoje zdravlje i svoje financije. Nitko ne želi izlaziti s gubitnicima. Niti to želite vi, niti vaš budući partner. Počnite štedjeti i eliminirajte svoje dugove.

Počnite vježbati i budite zdravi i fit.

Budite fenomenalni.

lovesensa.rs