Foto: pixabay.com

Vitalnost, energija, radoznalost, želja za životom… ovo često nema veze s godinama, već ovisi o tome kakva je naša svjesnost, njegujemo li svoju osobnost, kakva je vibracija koju odašiljemo i kakav stil života odabiremo. Prema astrolozima, žene rođene u ova 3 znaka Zodijaka najveći uspjeh i sreća očekuju – nakon pedesete!

atma.hr – 52
Bik: Zrelost i hrabrost za upuštanje u nešto dobro i veliko

Bik prihvaća starenje. Od kad su djeca, Bikovi jedva čekaju da odrastu. Oni zapravo uživaju imati više odgovornosti.

Uvijek izgledaju malo drugačije u odnosu na drugu djecu – općenito su tiši, smireniji i imaju tek nekoliko bliskih prijatelja.

Kako postaju stariji, to ih stavlja ispred svih u pogledu karijera jer su tako dobri u tome da ostanu usredotočeni i brinu o svom poslu! Kako Bik stari, primjećuju da jača svoj pozitivan stav, razvija radnu etiku i zna što želi od života.

Žene u ovom znaku teže stalnom napretku, a srednje godine im donose zrelost i hrabrost da se upuste u nešto dobro i veliko.

Djevica: S godinama može samo sve više cvjetati!

Dijete Djevice uvijek se osjeća kao stara duša u odnosu na svoje vršnjake! Izrazito su zreli od malih nogu, čvrsto stoje na zemlji i usredotočeni su na zadatke i planove.

atma.hr – 52
Djevica je toliko praktična, organizirana i brižna, pa žene u ovom znaku doista uspijevaju pokazati svijetu koliko su jake i da mogu više od ikoga. Čini se da odmah nakon fakulteta dobivaju odlične poslove, stalno napreduju u poslu, ističu se u timovima.

Kad stane u godine, Djevica je uglavnom postigla većinu željenog, no za nju to nije kraj. Želi se usavršavati, napredovati, otkrivati ​​neke nove horizonte.

U 50-ima, žena u ovom znaku potpuno razumije samu sebe, reducira svoj perfekcionistički stav, opušta se, ali ne odustaje. S godinama može samo sve više cvjetati!

Lav: Ima potencijal učiniti nevjerojatne stvari!

Lavovi su definitivno skloni raditi impresivne stvari kako stare.

Njihova glavna misija u srednjoj dobi je učenje, napredak, razvoj u mnogim područjima.

atma.hr – 52
Moguće je da će neki Lavovi u ovoj dobi upisati fakultet ili tečaj, želeći promijeniti profesiju ili stil života u cjelini.

Ne boje se promjena, osjećaju se nezaustavljivo i mnogi od njih imaju osjećaj da je čarolija života tek počela.

Znaju uživati ​​u srednjim godinama, a nakon 50. rođendana pokušat će otvoriti mnoga nova vrata u životu.

sensa.mondo