Poruka današnjeg dana je “živite u tijeku”

Zamislite život kao brzu rijeku. Kad nešto radite da biste ostvarili željeno, imate osjećaj da se borite protiv riječne bujice.

Bit će vam teško i morat ćete se jako truditi.

Kad djelujete da biste nešto primili od Svemira, imate osjećaj da plovite niz riječnu struju.

U tome nema nikakva napora. To je osjećaj nadahnutog djelovanja, osjećaj usklađenosti s tijekom Svemira i života.

atma.hr – 52
Ponekad čak nećete biti ni svjesni da ste “djelovali” sve dok željeno ne primate, jer ste se u takvome djelovanju dobro osjećali.

Tada ćete se osvrnuti i sagledati ljepotu i obrazac kojim vas je Svemir doveo do onoga što ste željeli i koji vam je donio željeno.

Mario Piškur, psihoterapeut
terrajungiana.hr

Prethodna objavaPaprena voda topi kilograme: Zapišite i dobro čuvajte ovaj stari indijski recept!
Slijedeća objavaMedicinski zeolit i bolesti pluća i respiratornog trakta
Mario Piškur
Mario je rođen u Zagrebu, 1969. godine. Po zanimanju je psihoterapeut, završenog studija Jungove psihoterapije te homeopatski liječnik. Tijekom svojih putovanja po Indiji upoznao je vedskog pandita dr. Chandulala S. Patela te je pod njegovim mentorstvom 2001. godine uspješno završio studij jyotisha i Vastua. Od tada aktivno radi s ljudima i drži jyotish savjetovanja. U jyotishu je školovan po principima Maharishijevog jyotisha. Bio je stalni suradnik u časopisima Karma, Ezoterikus te povremeno pisao za časopis Svjetlost. Gostovao je u nekoliko emisija na HRT – u. Redovito održava školu jyotisha i Vastua te su iz nje izašli mnogi kavalitetni jyotish savjetnici i Vastu praktičari. Kao homeopatski liječnik, registrirani homeopat Hrvatske udruge homeopata i podpredsjednik udruge Homeopati bez granica – Hrvatska, već dugi niz godina uspješno se bavi homeopatskim liječenjem odraslih i djece. Završio je studij klasične homeopatije u Londonskom homeopatskom koledžu. Licencirani je homeopat s licencom za samostalno bavljenje homeopatijom. Angažiran je u humanitarnim projektima tj. u liječenju stradalnika domovinskog rata i njihovih obitelji.