Widget not in any sidebars

Znakovi na putu neka uvijek budu igra, zabava, pozitiva i inspiracija. Ako se želite zabaviti njima, ako želite da vam život daje potvrde da ste vi na dobrom putu, jednostavno odredite da želite vidjeti znakove da ste na dobrome putu i vidjet ćete ih.

Pokazat će vam se i vi ćete u tom trenutku znati. Osjećati ćete sinkronizaciju svojih pitanja i odgovora i vidjeti manifestaciju u fizičkoj realnosti koju ćete odmah prepoznati kao komunikaciju Svemira s vama. To će vas dodatno pogurati u vašem fokusu ka onome što želite.

Zanimljivo je kako male sitnice mogu biti veliki vjetar u leđa u određenom trenutku. Lijepo je znati da imate misli koje su u skladu s vašim božanskim centrom. Lijepo je uživati u komunikaciji s vibracijskom realnošću. Znakovi na putu su osobna stvar, mogu biti bilo što vama značajno. Na primjer, znakovi mogu biti: slike anđela, pera, brojevni nizovi, kovanice, ptice, djeteline s četiri lista, određena pisana ili glasovna poruka i slično. U neobaveznoj, bezbrižnoj igri vidjet ćete da ste dio cjeline, da manifestirate lako i jednostavno onda kad nema otpora prema obilju koje vas stalno zove. Naviknut ćete svoj um da je prirodno komunicirati s cjelinom, s prirodom, s božanskim izvorom sveprisutne energije. Vaša intuicija će postati sve jača i prisutnija u svakodnevici.

Intuicija je božansko vodstvo. Dio ste jednog izvora dobrobiti koji vas stalno zove, voli i podržava. Neka vaš život postaje put lakoće, radosti i obilja. Igra sa znakovima na putu koji doslovno mogu biti bilo što, što sami zamislite, je jedan od bezbroj načina komunikacije sa svojom božanskom biti. Uživajte u cvijeću, leptirima, pticama, anđelima, zvonima, brojevima, oblacima, djetelinama, perima, čemu god… bitno da uživate!

Anita Žugec, anitazugec.com

atma.hr – 61
atma.hr – 61
Prethodna objavaČistiš li redovito platno svojeg života?
Slijedeća objavaJantra Venere (Šukra yantra)
Rođena sam 12.02.1980. godine u Karlovcu, završila Ekonomski fakultet i osamnaest godina radila uglavnom uredske poslove. U međuvremenu životne prilike su me dovele do alternativnih pristupa zdravlju, mentalnom i fizičkom. Upoznavala sam razne religije, učila od cijenjenih autora s područja fizike, biologije, psihologije, metafizike, duhovnosti i drugih. Završila razne tečajeve i škole od kojih bi istaknula Školu za bioterapeute u Ljubljani u trajanju od dvije godine te Školu karmičke dijagnostike u trajanju od 1 godine. Ipak, najviše sam naučila i još uvijek učim iz svakodnevice, odnosa sa sobom, s djecom, obitelji i dragim ljudima koji dolaze tražeći znanje, savjete i pomoć. Iskustvo je jedini pravi učitelj. Terapeutski rad, životni trening, energetski rad u smislu rada s ljudima je počeo spontano tako što su me ljudi instinktivno tražili za pomoć i savjete te je s vremenom to postalo moje zanimanje. Prvih godinu dana radila sam besplatno. Danas snimam video zapise i objavljujem ih na YouTube kanalu Wellness duha iz kojih također možete puno naučiti.