Foto: unsplash.com

Zvonjava može trajati duge periode vremena ili može dolaziti u kraćim intervalima. Oni koje se duhovno ne bude također mogu primijetiti ovaj fenomen ili mogu primijetiti samo niske vibracijske frekvencije.

atma.hr – 78
Što se događa u svijetu? Koriste li sile svjetla i sile tame spiritualne tonove da pomognu ili ometu prosvjetljenje vaše duše prema istini?

Čujete li zvonjavu u ušima u posljednje vrijeme? Jeste li znali da je to oblik slušne vidovitosti? Za one koji ne znaju što taj termin znači, to je mogućnost slušnog percipiranja onoga što je nečujno.

Ono što se događa u svijetu, kako se mnogi od vas uspinju stepenicama iz 3 dimenzionialne stvarnosti u 4 i 5 dimenzionalnu stvarnost, je to da sile svjetla i sile tame koriste spiritualne tonove da bi pomogli ili onemogućili prosvjetljenje vaše duše do istine.

Spiritualni tonovi su nešto čega želimo da budete svjesni i da na njih obratite pažnju. Ako ste na duhovnom putu i oslobađate se lažnih vjerovanja i svih mračnih emocija koje vas sputavaju, te ulazite u svoje svjetlo istine, moguće da primjećujete različite tonove od vrlo visokih do dubokih.

Neki tonovi su visoki, a neki nisu. Zvonjava može trajati duge periode vremena ili može dolaziti u kraćim intervalima.

atma.hr – 39

Oni koje se duhovno ne bude također mogu primijetiti ovaj fenomen ili mogu primijetiti samo niske vibracijske frekvencije.

Važno je primijetiti kako se zbog njih osjećate. Primjećivanje i prepoznavanje tonova je vrlo važno. Zašto? Zbog toga što oni od vas traže da posvetite pozornost svojim emocijama, kako se osjećate u trenutku kada primijetite tonove i njihove frekvencije koje pokreću. Neki tonovi će vas učiniti sretnima, a neki će vas učiniti nemirnima, ljutima, tužnima (tonovi s tamom u sebi).

Ono što se događa jest da se nešto nadmeće za vašu pažnju. Nemojte se bojati zbog toga. Imate kontrolu nad tonovima koje čujete, bez obzira želite li ih uopće čuti. Ako vam se sviđaju, dobro. Ako vam se ne sviđaju i to je u redu.

Međutim, ako ih čujete, a vaše raspoloženje previše varira ili su tonovi previše jaki, pitajte vaše anđele i vodiče ili vaše više jastvo, najviši red najvećeg dobra, da ih utišaju. Recite im da su tonovi previše glasni ili previše intenzivni. Počet ćete primjećivati razliku kako se vaše molitve uslišavaju.

Prema mom iskustvu, viši tonovi obično čine da se osjećam bolje. Moj vodič mi kaže da kada se ovo događa, primam nadgradnju na moje frekvencije, kodove svjetla i moj DNA. Zbog toga ih prihvaćam sa zahvalnošću prema anđelima, vodičima i učiteljima.

atma.hr – 78
Kada čujem vrlo visoke frekvencije tonova, netko govori ili misli nešto vrlo pozitivno o meni. I obratno, kada čujem niske tonove, ovisno koliko su glasni, određuje koliko glasno netko govori o meni.

Ako je netko stvarno ljut na mene ili je nervozan zbog mene, to ću čuti u niskim tonovima a njihova bit će mi biti jasna.

Ukoliko su stvarno usmjereni prema meni, tonalna frekvencija postaje toliko jaka da znam da se moram duhovno zaštititi od duhovnog napada.

Naučila sam kroz ova negativna iskustva tonalnih frekvencija da ih mogu kontrolirati i da ne moram znati tko reagira negativno na mene. Nije moja briga što drugi misle. Sjetim se da je naš svijet zona slobodne volje, unaprijed sam upozorena da mogu napraviti izbor kako bih ostala u pozitivnom stanju uma  ili reagirati negativno.

Kada reagiramo pozitivno i ukorijenjeni smo u neutralnosti ljubavi, stojimo u višoj frekvenciji (u 4D ili 5D stvarnosti). Kada naše emocije reagiraju negativno, postoje tamne sile koje se hrane na tome i kupe negativnu energiju te emocije koja se širi među nama.

Imamo izbor.

ATMA – Pripremila: Suzana Dulčić

32 OSTVARI SVOJE NEOGRANIČENE SPOSOBNOSTI

banner ostvari svoje

2 KOMENTARA

  1. Dobae dan,ja sam osjetio zadnja 3 rjedna privremeno zujanje u ušima,čulo se tiho kao pištanje kako bi osisao,ali kratko je trajalo pa sam ignorirao,nakon punih pet dana se ne čuje a zatim opet se ćuje isto.Ali nije mi to česta pojava tako da se s tim ne zamarivam.Nikad nisam čuo glasno zujanje.Ali baš osjetim te vribracije kada se blizu mene nešto loše dogodi i onda se čuju te vribracije kao da mi netko govori da ne idem gdje su loše stvari.Ja mislim da mi to Božji glas govori.Ja vjerujem u Boga Svamogućeg Stvoritelja Jahvu,možda me to On upozorava da se klonim zla i opasnosti.Ja u to vjerujem,ali čisto ne znam zašto mi zuji u ušima.

  2. I onda u ovom duhovnom blazenstvu kroz putovanje svesti u neki najvisi nivo srecnog postojanja, naletite na ono uzviseno sto nudi ikonsku i neizmernu strecu- reklamu za papreno skupe zenske torbe:))))))