Foto: pixabay.com

160×600 text-47 lijevo

Odvažni. Buntovni i pomalo ludi.

Ovi horoskopski znakovi će vas uvući u veliku nevolju i natjerati vas da preispitate svoj izbor prijatelja.

Ipak, ne možete si pomoći i svejedno ćete ih voljeti, piše Mystical raven.

Oni su pametni, strastveni i najbolji vođe koje ste ikada vidjeli. Oni su očito najsamouvjereniji i najviše inspirirajući horoskopski znakovi, ali prečesto guraju granice toliko da ih je teško podnositi.

Ako tražite malo rizika u životu, pozovite neke od ovih znakova u večernji izlazak. Ako ste zadovoljni sa svojim sretnim, sigurnim životom, izbjegavajte ih u širokom luku.

Što god da vam treba da uzburkate svoj život, ovi znakovi to imaju.

Čitajte dalje i saznajte koji horoskopski znak će vas uvući u NEVOLJU (što može biti dobro … ako vam se takve stvari sviđaju)

1. Rak (21. lipnja – 22. srpnja)

On je spreman na sve. Doslovno SVE:

Ako ubacite neku intrigantnu ideju u njegovu glavu, on već planira kako će sve to ispasti. Vrlo je maštovit i smislit će najluđi scenarij i tražiti od vas da probate to s njim. Ne zaboravite kutiju prve pomoći!

Njegove emocije vode igru tako kada udružite snage da savladate zadatke, njegove emocije će držati uzde. Njegova nemogućnost da razmišlja logično će vas uvući u veliku nevolju. Kombinacija njegove ćudljivosti (promjene raspoloženja, depresije) i tvrdoglavosti je recept za katastrofu.

Rakova strast se može činiti nadahnjujuća, ali će vas dovesti do toga da ćete završiti zavezani za panj, jer on ima veliku strast prema spašavanju drveća. Pazite se, jer će vas uvjeriti u bilo što za njegovu vlastitu korist.

2. Lav (23. srpnja – 22. kolovoza)

Lav ima dug jezik i koristi ga da kaže ono što mu je na umu! Bravo! Međutim, može uvući druge u veliku nevolju sa svojom samouvjerenošću. Vrlo je ekspresivan.

Njegovi izrazi lica sami po sebi mogu biti nestašni, stoga se ne oslanjajte na njega da drži ravnotežu u stresnim situacijama. On će reći onako kako jest i ako ne možete to podnijeti – držite se podalje.

Iz mog osobnog iskustva s Lavovima – on može biti lijen do te mjere da ga morate izbaciti s kauča i ukinuti Netflix. Ukoliko ste ovisni o prežderavanju i gledanju TV-a ili čipsu, budite oprezni s Lavom, jer će vam on omogućiti da to radite.

A kada pomislite da možete odoljeti njegovom buntovništvu i igrati na sigurno, on će vas ponovo uvući u igru. On je neodoljiv i dominantan. Poput muhe u zamci, on će vas zgrabiti i preobratiti vas na svoje šefovske načine. Uostalom, on JEST kralj džungle.

Za ostale znakove kliknite na stranicu broj 2

Responsive text-61
1
2
Prethodna objavaNe biraš u koga ćeš se zaljubiti, ali biraš onoga koga ćeš voljeti!
Slijedeća objava10 stvari koje zna samo NEUDANA žena u SREDNJIM godinama!
Atma
Učinite od svog života ono najbolje što on može biti - nevjerojatno iskustvo, ispunjenje i putovanje. Stvorite ravnotežu tijela, uma i duše - budite svoji, živite slobodno, njegujte znanje, cijenite iskustvo, volite i budite sretni...

2 KOMENTARA

OSTAVI KOMENTAR

Ostavite svoj komentar!
Please enter your name here