Tko ste bili u prošlom životu prema vašem datumu rođenja? Evo tko je bio GURU, a tko CAR!

0
8587
Foto: pixabay.com

160×600 text-47 lijevo

Datum rođenja puno je više od datuma kada slavimo naš rođendan. To je dan koji u velikoj mjeri određuje našu budućnost.

Predstavljamo vam zanimljivo tumačenje datuma našeg rođenja. Provjerite sami što ste možda bili u prošlom životu prema vašem datumu rođenja.

1. Od 14. do 28. srpnja, od 23. do 27. rujna, od 3. do 17. listopada

Vi ste u prošlom životu bili duhovni učitelj s velikim srcem

Duhovni učitelj – s velikim srcem

Oduševljavali ste ljude svojim šarmom i inteligencijom. Imali ste veliki utjecaj na sve.

Uvijek ste bili na strani slabijih. Bili ste pravi vođa i učitelj ljudima, gotovo mesija. Slijedili su vas posvuda. Danas ne volite osamljenost i pomažete ljudima u potrebi. Niste baš društvena osoba, u trenucima ste čak ekscentrični.

U ovom životu znate vrlo dobro što želite i kako to postići. U ljubavi djelujete iz vašeg uma i logike, a ne iz vašeg srca.

2. Od 22. do 31. siječnja, od 8. do 22. rujna

Vi ste u prošlom životu bili putujući umjetnik

Putujući umjetnik

Bili ste osoba s vrlo divljom maštom, imali ste talent da zabavljate ljude. Bili ste uvijek središte pozornosti. Imali ste mnogo ljubavnika.

U ovom životu ste osjetljivi, ali ne pokazujete lako svoje osjećaje. I dalje vas  privlače avanture, ali sada ste vezani za jedno mjesto i jednu osobu. U ovom životu imate oštar i prodoran um i nema problema koji ne možete riješiti.

3. Od 29. srpnja do 11. kolovoza, od 30. listopada do 7. studenoga

Vi ste u prošlom životu bili istaknuti branitelj pravde

Branitelj pravde

Vaša je moć bila taktičnost i hladnoća. Dobro ste planirali i mudro ste odabirali svoje ciljeve. Osim toga, bili ste dobar govornik i pisac.

U ovom životu ste vrlo iskrena i izravna osoba i prezirite bilo kakav oblik nasilja. Volite humanitarne aktivnosti i pomažete bolesnicima i slabima.

Međutim, često vam nedostaje povjerenje i ponekad podcjenjujete svoje sposobnosti. Vrlo ste osjetljiva osoba u ljubavi, cijelim svojim bićem se posvećujete ljubavi.

300×250 centar text-39

4. Od 8. do 21. siječnja, od 1. do 11. veljače

Vi ste u prošlom životu bili milostivi bandit

Robin Hood

Rođeni ste u siromašnoj obitelji i zbog toga ste rano shvatili da je svijet podijeljen na bogate i siromašne. Vaš moto iz prošlosti – “Uzmi od bogatih i daj siromašnima”.

I danas ste idealist, ali oprezniji nego prije. Prvo ćete dva puta razmisliti, a tek onda reagirati. Otvarate svoje srce samo onim prijateljima koji su dokazali da to zaslužuju. U ljubavi ste previše zahtjevni i sanjate o tome da je doživite tijelom i dušom.

300×250 centar text-39

5. Od 1. do 10. ožujka, od 27. studenog do 18. prosinca

Vi ste u prošlom životu bili car

Car

Imali ste ponosnu i ambicioznu osobnost i veliku inteligenciju. Uspjeli ste se uspeti čak i na kraljevsko prijestolje, postali ste vladar velikog carstva. Vladali ste sa strogošću i disciplinom.

U ovom životu ne volite da vam zapovijedaju i da vas drugi vode.  Volite svoju slobodu i svim silama ju pokušavate zadržati. Veliki ste individualist i odbacujete sve kolektivno. U ljubavi ste također sebični i sve vaše ljubavne veze su kratkotrajne.

6. Od 12. do 29. veljače, od 20. do 31. kolovoza

Vi ste u prošlom životu bili omiljeni kralj i vladar

Omiljeni kralj

Nikada niste voljeli nasilje. Sve što ste činili bilo je taktično i nježno i uspjeli ste osvojiti mnoga srca.

Međutim, vrlo često ste imali problema zbog ljubomore vaših protivnika.

Danas ste vrlo osjetljiva osoba i ljutite se kada se netko miješa u vaše osobne stvari. Bojite se usamljenosti i izoliranosti. Prema voljenoj osobi ste nepovjerljivi i vrlo teški. Ne pokazujete svoje osjećaje.

Za ostatak kliknite na stranicu broj 2

Želiš znati što ti donosi sudbina?
Nazovi ATMA astrologa!


Widget not in any sidebars

1
2
PODIJELI
Prethodna objavaTajne moći ogledala: Ne gledajte se često!
Slijedeća objavaNaučili ste se smijati samom sebi? 5 znakova da VOLITE svoj život
Atma
Učinite od svog života ono najbolje što on može biti - nevjerojatno iskustvo, ispunjenje i putovanje. Stvorite ravnotežu tijela, uma i duše - budite svoji, živite slobodno, njegujte znanje, cijenite iskustvo, volite i budite sretni...

OSTAVI KOMENTAR

Ostavite svoj komentar!
Please enter your name here