Foto: pixabay.com

U životu svakog od nas postoje određena područja u kojima se uvijek pojavljuju izazovi. Vrlo je moguće da je to karma iz prošlog života koju je duša odlučila dovršiti u ovom životu. Odaberite sliku s kojom rezonirate kako biste saznali što je vaša neriješena karmička tema!

atma.hr – 52
1. Otpuštanje i odlazak iz nezdravih odnosa

3 14

U prošlom životu ste većinu svog vremena provodili sami, izolirani i osjećali ste se napušteno od strane drugih. To je razlog zašto njegujete svoje odnose i učinit ćete sve kako biste spriječili raspad bilo kojeg odnosa.

Ponekad možete vidjeti samo ono dobro u osobi ili vidite njen potencijal i teško vam je otpustiti taj ideal kad odnos postane izvan ravnoteže i nažalost, ponekad toksičan. Kada vam se to dogodi, vi se borite za vezu dulje od onoga što je potrebno ili zdravo. To je zbog vašeg straha da budete sami ili da nemate odobrenje drugih.

Učenje kako prepoznati crvene zastave i znakove upozorenja će vam uštedjeti bol i razočaranje. Izazov može biti u bilo kojem ili svim vašim odnosima; u odnosu s obitelji, prijateljima, u romantičnim i / ili poslovnim odnosima.

atma.hr – 52
2. Sumnja u sebe i sabotiranje sebe i svojih ciljeva

2 15

U prošlom životu doživjeli ste mnoge teške situacije, a nepromišljene odluke donijele su vam nesretne rezultate. Vaše odluke su dovele vas i druge u opasnost, financijski i fizički. Te su pogreške uzrokovale da ne vjerujete samom sebi i to se zadržalo i u ovom utjelovljenju.

Postoji nekoliko načina za rad na ovom problemu kao što je; odvajanje vremena da dobro promislite o svojim odlukama, dokumentiranje svih uspješnih i mudrih odluka i radnji koje ste napravili u nedavnoj prošlosti.

Još jedan prijedlog je da ne tražite previše od drugih ljudi mišljenje i savjete. Ako tražite previše smjernica izvan sebe, to će izazvati još više zbunjenosti.

atma.hr – 52
3. Nepovjerenje prema drugima

1 14

U prethodnom životu, vi ste više puta bili žrtva prevare i nepoštenja. To je prouzročilo da se držite na distanci i ponekad ne znate kome vjerovati. U ovom životu ćete privući ljude koji će testirati vašu vjeru i povjerenje u njih.

Ključ je da obratite pozornost na svoju intuiciju i da vjerujte ljudima kada vam pokažu točno tko su oni.

Znakovi su uvijek tu, možda ne na početku, ali uvijek postoje. Uvijek je najbolje da odvojite vrijeme za zbližavanje s ljudima dok gradite odnose s njima.

Nakon otprilike 3 mjeseca, znate točno njihov integritet, a zatim možete donijeti svoju odluku o tome jesu li dostojni biti u vašem unutarnjem ili vanjskom krugu, jesu li zaslužili biti vaši prijatelji ili tek poznanici.

ATMA – Pripremila: Suzana Dulčić