Foto: pixabay.com

Pažljivo promotrite ove četiri slike i odaberite onu koja vas najviše privlači. Ne pokušavajte racionalno učiniti izbor, pustite neka vas intuicija vodi. Slika koju odaberete nosi divnu poruku predodređenu samo za vas.

atma.hr – 52
1. Poruka blagostanja

fantasy 4064522 960 720

Ova poruka danas dolazi u vaš život kako bi vas podsjetila da ste vi i vaši postupci vaša motivacijska sila, baš kao što su vaši postupci vaša volja, a na kraju, vaša volja je vaša sudbina.

Zato se danas uvjerite da ste arhitekt svog života, ustanite i s ljubavlju i pozitivnom energijom potvrdite da zaslužujete najbolje na svijetu i u svom životu i radite na tome.

Nije potrebno postići svoj cilj u jednom danu, važno je da svakodnevno idete naprijed stazom svojih snova i nikada se ne prestajete kretati naprijed čak i kad dani postanu oblačni.

Tako ćete vidjeti kako svaki dan ono što je započeto kao projekt postaje sve stvarnije i kako vaš život postaje sretan i napredan.

Zasadite sjeme svog divnog života s ljubavlju, jer što god posijete, u jednom ćete trenutku požnjeti.

atma.hr – 52
2. Poruka smirenosti

fairy 5471700 960 720

Vaše su misli vrlo moćne jer su materijal za sve što postoji. Ali ne radi se samo o mislima ili idejama, već o tome kako te ideje oživjeti.

Slika koju ste odabrali stiže danas u vaš život da vas pozove na kratku pauzu, organiziranje ideja, sređivanje misli, unošenje bistrine u vaš um i kretanje u budućnost, sa srećom i duševnim mirom, kako biste mogli postići svaki od svojih ciljeva.

Vaša je današnja poruka da ostanete mirni i steknete jasnoću.

Analizirajte svaku od svojih ideja, dajte im prioritet, posvetite se razvoju onih koji vam pomažu u rastu, koji vam pomažu da postanete sretniji i vode vas do vaših snova.

Zapamtite da je vaš um poput vode. Kad je miran, odražava ljepotu svijeta.

3. Poruka ljubavi

photomontage 1319176 960 720

Ova slika danas vas podsjeća da kažete kako nema razloga da se kažnjavate za prošlost. Sve što ste radili, radili ste kako ste najbolje mogli.

Otpustite prošlost s ljubavlju i zahvalite joj na svom znanju koje sada imate.

Svaki događaj u vašem životu (bez obzira koliko se čudan ili neshvatljiv činio) dio je većeg plana.

Vjerojatno je da ćete na svom putu naići na poteškoće i neke sumnje, ali ako živite s ljubavlju i predanošću, tada neće biti ograničenja za vas i za sve dobro što se treba dogoditi.

Današnja poruka glasi: ljubi, voli ono što te okružuje, jer ljubav je istinska i najveća snaga svemira!

Onaj koji voli može sve postići, a ono što se s ljubavlju radi, dobro će ispasti.

atma.hr – 52
4. Poziv na razumijevanje

drawing 803115 960 720

Ova vam poruka danas dolazi u život kako bi vam rekla da iako se stvari ne odvijaju uvijek onako kako vi želite, uvijek su onakve kakve bi trebale biti.

Razumijevanje ove velike istine učinit će vaš život puno ispunjenijim i sretnijim.

Život je poput rijeke, teče svojim putem, zato ne pokušavajte ići protiv struje. Kad nešto potiskujete, stvarate problem.

Ako svom umu kažete ne, on se opire pa svaki put kad vidite da postoji problem, najbolji način da ga riješite je da ga razumijete, prihvatite i slijedite, a ne da se borite protiv njega.

ATMA – Pripremila: Suzana Dulčić