Kroz ovih deset savjeta pronađi svoj put za sreću koja nije uvjetovana okolnostima, mišljenjima drugih ili blokirajućim uvjerenjima.

atma.hr – 52
1. Kroz ljubav uviđaj bitno i nebitno

Kada osjetiš ljubav u sebi, prati je i shvatit ćeš koji put zavrjeđuje tvoju ustrajnost, a koji je zapravo slijepa ulica.

2. Dijeli kroz zahvalnost

Osjeti zahvalnost prema svome talentu, razvijaj ga i nesebično dijeli.

3. Smij se i beskompromisno širi sreću

Nikad ne drži radost samo u sebi – dijeli je s drugima na sve načine i inspiriraj primjerom.

atma.hr – 52
4. Postoji u miru i spokoju

Sjeti se da je tvoje nulto stanje čisti mir i spokoj. Odmori u njemu! Dopusti si da samo postojiš.

5. Rasti kroz veselje i ushit

Prati put svoje radost i u njenoj svjetlosti omogući si rast kakav nisi ni sanjao. Mrak u kojem ponekad stojiš samo ti omogućava da svjetlo vidiš jasnije. Neka se rasplamsa kroz veselje i ushit!

6. Zaposli um

Stavi um pod kontrolu tako što ćeš ga zaposliti u smjeru koji tebi odgovara. Daj mu zadatak koji će ti uštedjeti energiju. Ne bori se protiv uma – udruži se!

7. Vježbaj i hrani se zdravo

Tjelovježbom omogući kreativnoj energiji da se proširi cijelim tvojim bićem, a prehranom koja ti odgovara spriječi zagušivanje svojeg bića.

atma.hr – 52
8. Održavaj praksu molitve

Njeguj odnos s božanskim kroz molitvu, meditaciju, mantre, jogu ili jednostavno stopljenost sa sadašnjim trenutkom. Pronađi svoj put do unutrašnjosti i ne traži dalje!

9. Budi prisutan SADA

Sve što tražiš nalazi se u sadašnjem trenutku. Jedino što te od njega dijeli su promišljanja o prošlosti i budućnosti. Preveniraj raspršenost! Sjedini se sa svojim trenutnim stanjem, prihvati ga u potpunosti i dozvoli si uživanje ili rast.

10. Voli sebe

Ljubav prema sebi korijen je kroz koji dobivaš duhovnu hranu, vodu, zrak i snagu. Voli sebe i dozvoli čudima da te ponesu u zemlju tvojih snova.


Prateći barem jedan od ovih savjeta svaki dan, unesi u život malo više neuvjetovane sreće i osjeti čari samodostatne ljubavi koja će ti obasjati put autentičnog života.

Lorena Majcen Bajić, Živi svoju strast

49 HEMP RUKSACI

banner hemp ruksak 1