Foto: William Farlow / Unsplash

“Neka vaša volja bude budna i ispravno usmjerena i onda će prenositi energiju cijelom biću i biti čudesan pomoćnik u očuvanju zdravlja. Ona je također moć koja se hvata u koštac s bolešću. Onaj koji se bori treba razumjeti pravu snagu volje.”

atma.hr – 78
Volja je moćna. Um i živci jačaju tonus i snagu vježbanjem volje.

Volja je sila koja upravlja ljudskom prirodom – sila odlučivanja, izbora. Sve ovisi od ispravnog poteza volje. Želja za dobrotom i čistoćom su ispravne, sve dok se ispoljavaju, ali ako se zaustavimo samo na želji, nema neke koristi.

Svi oni koji se samo nadaju i iščekuju da će pobijediti svoje sklonosti, propasti će. Bog nam je podario moć izbora, a na nama je da je vježbamo. Mi ne možemo promijeniti svoja srca niti možemo kontrolirati svoje misli, nagone i sklonosti. Mi ne možemo sami sebe učiniti čistima.

Ali možemo odlučiti da radimo ono što je ispravno i onda će On činiti kroz nas da to možemo i učiniti.

Kroz pravilnu uporabu volje, u životu može nastati sveobuhvatna promjena.

“Čist i plemenit život, život pobjede nad apetitom i požudom, omogućen je svakome tko bude ujedinio svoju kolebljivu ljudsku volju sa svemogućom, nekolebljivom voljom Božjom.”

atma.hr – 39

Što možete učiniti da bi ojačali volju?

1. Vježbajte se u odlučivanju – čineći svoj ​​um pozitivno nastrojenim, odmah nakon što ste odmjerili činjenice – i držite se svojih odluka, spremni ih promijeniti samo kad ih protivne činjenice osporavaju. Često je bolje napraviti grešku, nego oklijevati u neodlučnosti. Ponekad zapisivanje odluke pomaže osobi da se čvrsto drži odluke koju je donijela.

2. Završite prethodni posao prije nego započnete novi. Nemojte skakati s jedne stvari na drugu i iz jednog okruženja u drugo, vrteći se sve vrijeme u krug.

3. Ponekad igre mogu pomoći u razvoju sposobnosti odlučivanja. Imao sam mladog pacijenta koji je među bolničkim osobljem imao reputaciju odličnog stolnotenisača. Ali kad bih ja igrao s njim, stalno se pomicao naprijed – nazad oklijevajući da servira. Kad bi jednom servirao, mogao je normalno nastaviti s igrom. Igranje mu je pomoglo da donosi odluke brzo dok jednog dana nije počeo servirati s potpunom odlučnošću.

4. Ako napraviš nenamjernu grešku, nastavi se boriti.

atma.hr – 78
5. Ustani iz kreveta u ono vrijeme kad si sebi to zacrtao. Odluči to navečer i ostani pri tome ujutro.

6. Čitaj duboko i smisleno i natjeraj svoj ​​um da razumije i zapamti ono što si pročitao. Prekomjerno čitanje emotivnih maštarija slabi volju.

7. Volja se jača vježbanjem samoodricanja i samokontrole. Vježbaj odbacivanje popustljivosti samom sebi.

8. Poveži svoju volju s božanskom energijom tako što ćeš od Boga tražiti da ti ojača volju.

9. Prakticiraj zdrav način življenja s dobrom prehranom, vježbanjem i odmorom.

10. Nauči se planski raditi stvari u životu, a ne impulzivno.

atma.hr – 39

Ako ti se učini teškim da bilo koju od gore navedenih vježbi primijeniš u praksi, počni od najjednostavnijih dok ih potpuno ne savladaš. Onda pređi na sljedeću po teškoći i tako nadalje.

Ako ti je i dalje preteško, probaj sa Svemirom/ Bogom pričati o tome i traži da te On osnaži svojom snagom. Kad ojačaš svoju volju, zaista ćeš vladati svojim životom.

tinkturedrsulca.com

32 OSTVARI SVOJE NEOGRANIČENE SPOSOBNOSTI

OSTVARI SVOJE NEOGRANIČENE SPOSOBNOSTI

Dr. Joe Dispenza

Kako obični ljudi ostvaruju čudesno

Na temelju brojnih znanstvenih istraživanja i iskustva, dr. Dispenza nas poučava kako da se spojimo s frekvencijom univerzalne svijesti, pokrenemo i uravnotežimo svoja energetska središta, oslobodimo se prošlosti kroz usklađivanje tijela s novim umom i kreiramo novu stvarnost mijenjajući energiju u sadašnjem trenutku.

Iskoračite iz fizičkog svijeta i uđite u kvantno polje neograničenih mogućnosti – u kojem možete ostvariti čudesno.

Cijena: 139 kn - Kupi ovdje

POVEZANI TEKSTOVI

OSTAVI KOMENTAR

Ostavite svoj komentar!
Please enter your name here

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.