Otkrijte koje vam duboke poruke Svemir šalje kroz ovaj jednostavan, ali moćan test. Osjetite koja piramida najviše rezonira s vašim trenutnim stanjem duha i otkrijte poruku koja vam je namijenjena.

atma.hr – 52
Ako ste odabrali Piramidu 1:

Jeste li ikada primijetili da tek što se počnete razvijati i napredovati u svom životu, kao i kad imate višak novca na svom bankovnom računu, naiđete na neočekivani trošak i opet vam ga počne ponestajati? To je izravna posljedica vaših postupaka u prošlosti.

Ovo je lekcija na kojoj trenutno radite. Ključ za pronalaženje rješenja je ne dopustiti da vas strah od neuspjeha spriječi u preuzimanju rizika i vjerovati glasu u svojoj glavi kada donosite odluke.

Vjerovati svom unutarnjem glasu ne znači da biste trebali zanemariti zdrav razum i preuzeti svaki mogući rizik.

To jednostavno znači da biste trebali slušati svoju intuiciju i pronaći hrabrosti za donošenje odluka koje dolaze iz vas.

Dok radite na ovoj lekciji, važno je zapamtiti da se napredak ne događa preko noći i da neuspjesi mogu biti prirodni dio osobnog rasta.

Kad se nosite s ovim teškim vremenima, ostanite usredotočeni na svoj cilj i vjerujte u sebe.

Upamtite da imate moć kontrolirati vlastitu sudbinu i da će vam Svemir pružiti sve što vam je potrebno da postignete željeni ishod.

Shvatite da je ovo samo podsjetnik da ste sami odgovorni za svoj uspjeh i da nikada ne prestajete težiti svojim snovima.

atma.hr – 52
Ako ste odabrali Piramidu 2:

Kada ste u centru pažnje, osjećate li nelagodu? Dajete li zahtjevima drugih prednost nad vlastitim zahtjevima?

Je li moguće da se nesvjesno i nenamjerno upuštate u ovakva ponašanja kao rezultat jake korelacije koja postoji između vašeg identiteta i odobravanja drugih ljudi?

Cilj je vaše duše naučiti više o tome tko ste kao pojedinac kako biste mogli bolje doprinijeti svojim talentima svijetu.

Skloni ste stavljati potrebe drugih ispred svojih i jedini način na koji možete dobro služiti svijetu jest da se prvo pobrinete za sebe, a zatim si date dopuštenje da shvatite što je to što želite i učinite što je potrebno da to dobijete.

Podrška drugim ljudima dobra je i važna stvar. No krajnje je važno osigurati da sebi pridajete istu količinu pažnje i brige koju poklanjate drugima.

Stavite sebe na prvo mjesto i odvojite vrijeme za ulaganje u ono što trebate učiniti kako biste dosegli svoj puni potencijal.

Upamtite da kada volite i poštujete sebe, bit ćete i bolje opremljeni da pokažete ljubav i suosjećanje onima oko sebe.

Sasvim je prirodno osjećati snažnu vezu između svog identiteta i mišljenja drugih, ali važno je zapamtiti da je najvažnije mišljenje vaše vlastito.

Ne dopustite da itko drugi određuje vašu vrijednost ili sreću – razvijte zdraviji odnos sa samim sobom i dopustite svojoj duši da napreduje.

atma.hr – 52
Ako ste odabrali Piramidu 3:

Jeste li skloni produljiti trajanje odnosa i situacija više nego što je potrebno? Smatrate li da se često nalazite u odnosima koji su nezdravi i međusobno ovisni, bilo da su osobni ili poslovni?

Postoji velika vjerojatnost da vam duša pokušava reći da se ne trebate bojati biti sami.

Vi se ne želite prilagoditi novim okolnostima, ali važno je zapamtiti da ne morate ostati u situaciji samo zato što je udobna.

Prilagodljivost je ključna – život nam donosi mnogo iznenađenja i moramo biti u stanju procijeniti situaciju i reagirati u skladu s njom.

Suočite se sa strahom od samoće i vjerujte da ćete se sami moći nositi sa svim situacijama u životu, kakav god bio ishod.

Odvojite malo vremena da razmislite o tome zašto se možda držite u lošoj situaciji i poradite na razumijevanju i razbijanju svih temeljnih obrazaca.

Biti iskren prema sebi najbolji je način da budete sigurni da zaista brinete o svojim potrebama, stoga se nemojte bojati napustiti situaciju koja vam ne koristi.

ATMA – Pripremila: Suzana Dulčić