Foto: pixabay.com

Zastanite, umirite misli i odaberite sliku koja najviše rezonira s vama. Ona koju odaberete nosi vam važnu poruku!

atma.hr – 39

1.

nature 3171795 960 720

Vrijeme da zastanete i dobro promotrite sebe. Vi u drugim ljudima vidite prekrasne osobine i divite im se. Iako je ovo divna osobina, nemojte zaboraviti da je ono što prepoznajete u drugima prisutno i u vama. Drugi su samo odraz vas, pokazuju vam ono što jeste. Dakle, nemojte se omalovažavati.

Kad prepoznate nešto dobro u drugome, podsjetite se da ste to prepoznali, jer imate vrlo sličnu osobinu unutar vas. Često mislite da su drugi bolji od vas. Vrijeme je da otpustite takva razmišljanja o sebi i da prepoznate vlastitu ljepotu, talente i kreativnost.

Kada počnete poboljšavati vlastitu percepciju, postat ćete snažna sila pozitivne promjene u ovom svijetu. I kada dopustite da vaše istinsko ja zasjaji, otvorit će vam se vrata obilja, uspjeha i beskrajnih blagoslova. Vidjet ćete!

atma.hr – 78
2.

photomontage 1319176 960 720

Sada je vrlo povoljan period. Možda možete već osjetiti olakšanje u svom životu ili ćete ga uskoro osjetiti. Energetski uvjeti su pogodni za uspjeh u bilo kojem projektu u koji ste uključeni. To je zato što ste napravili dobar izbor. Vaš san je sada istina.

Nije bilo lako doći do ove točke. Ponekad ste sumnjali u vaš uspjeh. A ipak je došlo vrijeme da dobijete plodove vašeg napornog rada.

Sada možete graditi svoje uspjehe, postaviti nove ciljeve i započeti nešto novo. I kad započnete nešto novo, budite strpljivi, učinite to nakon razmišljanja o ciljevima i svojim sljedećim koracima. Putovanje bi moglo biti uključeno u vaš posao.

atma.hr – 75
3.

woman 5534052 960 720

Ako ste se zadnje vrijeme malo više opuštali, uživali u „zabranjenim“ zadovoljstvima i potajno osjećali krivnju zbog toga … prestanite. Sve dok ne pretjerate, malo zadovoljstva je savršeno u redu. Život nije samo rad, ozbiljnost i odgovornost. U životu treba i uživati.

banner za knjige KAKO ISCIJELITI BOLOVE U LEDIMA

Višak svega dovodi do neravnoteže u vašem životu i u vašoj energiji. Potreban je uravnotežen pristup.

Potražite ravnotežu u svom životu i radite na balansiranju vaše energije.

Istodobno, nemojte se kažnjavati ni za što. To vam neće pomoći. Ne morate se odreći užitaka u životu. Samo imajte na umu da trebate povratiti ravnotežu.

ATMA – Pripremila: Suzana Dulčić