Foto: pixabay.com

Koja slika rezonira s vama? Pogledajte pažljivo ova tri anđela i odaberite onoga koji vas najviše privlači – on ima poruku za vas! Nakon što ste odabrali, pročitajte svoju poruku u nastavku.

atma.hr – 78
Anđeli izravno utječu na duhovnu prirodu ljudskih odnosa i nude nam mir, spokoj i sklad. Kroz duboku povezanost s njima možemo pronaći utjehu, pomoć i nadahnuće da prihvatimo sebe, oprostimo i pomirimo se.

Anđeli nam kroz svoju energiju i svjetlost pružaju ljubav i zaštitu koja nam je potrebna i njeguju našu dušu kako bi nam dali potrebnu snagu da pronađemo svoju unutarnju moć.

Odaberite anđela i pročitajte poruku koju vam je spremio.

1. Anđeo povjerenja

guardian angel 4459952 960 720

Kad ste žrtva negativnih, destruktivnih i ciničnih misli, nemojte se pretvarati da je sve u redu, već skinite povez koji vas zasljepljuje s očiju i srca i počnite vjerovati u život i u sebe.

Povjerenje je ključni sastojak sreće. Nemojte dopustiti da vas zarobi sumnja i strah. Povjerenje nam daje hrabrost da idemo naprijed i preuzmemo neke rizike koje inače ne bismo mogli poduzeti.

Naprotiv, kad nemamo povjerenja, uvijek biramo najsigurniju i najmanje zahtjevnu opciju, iz straha od patnje i pogrešaka.

Vjerujte anđelu povjerenja koji će vam pomoći da otvorite srce i um za dobrotu života i vjerujte svemu što vam može ponuditi.

Uzdajte se u božansku moć, sazdanu od dobrote i ljubavi, koja vas vodi i štiti.

atma.hr – 52
2. Anđeo čuvar službe

woman 5590273 960 720

Ako ste odabrali ovog anđela, vjerojatno u ovom trenutku morate razumjeti pravo značenje učenja i znanja, kako ga pružiti drugima i zadovoljstvo koje dolazi od primanja.

Ako ste, s druge strane, duša koja se stavlja u službu drugima, anđeo čuvar nudi vam energiju, kontakte i resurse kako biste mogli promijeniti život ljudi i tako naš planet učiniti boljim mjestom.

Svojim talentima i svojom dobrom voljom možete poboljšati i svoje mjesto u Svemiru.

Prizivajte ovog Anđela kad god se osjećate umorno ili bespomoćno.

On je pored vas da vam pomogne u prevladavanju poteškoća.

atma.hr – 78
3. Anđeo vječne ljubavi

winter 4643963 960 720

Anđeo ljubavi donosi jasnu poruku svima onima koji su odabrali treću sliku: Ljubav je vječna i kad jednom uđe u naše srce ne može se izgubiti.

Ako patite od gubitka ljubavi (razvod, tuga), znajte da se sa svakim ljubavnim iskustvom duša širi i razvija. Kao da je u nju ubrizgana ljubav.

Kad izgubimo nekoga iz svoje blizine, ljubav se ne smanjuje: ostaje s nama, postaje dio nas i pridonosi našoj duhovnoj evoluciji.

banner za knjige KAKO OPROSTITI

Ovaj anđeo donosi utjehu i nudi vam svijest da ljubav može prijeći granice jednog života i nikada ne umire.

Prizovite ovog Anđela da vam pomogne da se riješite straha da je ljubav ograničena.

Ljubav koju unosite u sebe zauvijek ostaje u vašoj duši.

ATMA – Pripremila: Suzana Dulčić