Žena je ljutito zalupila vratima automobila.

– Baš danas si prestao raditi! – reče i lupi nogom o gumu.

atma.hr – 39

Osjeti snažnu bol u nožnom prstu. Njezin palac je naočigled počeo naticati. Bolno jaukne i čučne.

Dok je rukom uhvatila palac koji je pulsirao u ludom ritmu, osjeti dodir nečije ruke na ramenu…

– Trebate li pomoć? – čula je tihi ženski glas.

– Ne trebam! Pozvala sam HAK! – reče ni okrenuvši se.

Otvori torbicu i istrese njezin sadržaj na automobil. Pogled joj zapne na njegovo posljednje pismo. Drhtavom rukom ga otovori i počne čitati. Suze su kapale po izlizanom papiru. Odjednom vjetar zapuhne i papir poleti. Žena šepajući potrči za njim. Vjetar je puhao i odnosio ga sve dalje. Žena stane i glasno zajeca.

– Teta, trebaš pomoć? – čula je piskutavi glasić djevojčice.

Danas me već drugi put netko pita trebam li pomoć. Čula je svoj glas kako odzvanja njenom utrobom. Otvori oči i zagleda se u lice djeteta. Njezine zelene oči iskrile su iskrenom brigom. Brigom za nju.

– Ne trebam pomoć. Samo sam malo izgubljena! – reče nasmijavši se na silu.

– Sve će biti u redu! – govorilo je dijete tihim glasom.

atma.hr – 78
Da, sve će biti u redu, ponavljala je žena tiho, no njena unutrašnjost je vrištala. Izgubila sam njegovo pismo, auto ne radi, kasnim na posao, boli me prst, sama sam i nesretna…Odvijao se monolog u njenoj glavi. Djevojčica je krenula s njom do automobila. Dugo su pričale, bile su zajedno sve dok nije došao HAK. Žena je dogovorila sve oko auta i pozvala taxi koji ju je odbacio do bolnice.

– Trebate pomoć?!- čula je glas Muškarca.

– Da! – reče žena ne podignuvši pogled. Nakon pregleda i rendgena, završila je s gipsom na nozi. Slomila je nožni palac.

– Sve će biti u redu! – rekao je muškarac, pa nastavi…

– Sve prolazi kad se oblog od Ljubavi na svaku bol stavi! –

Žena podigne pogled i susretne se s toplim smeđim očima koje su se smiješile.

atma.hr – 77

– Što ste rekli? – upita drhtavim glasom.

Muškarac zbunjeno gurne ruku u džep bijele doktorske kute.

– Ma danas dok sam išao na posao, do mene je doletjelo pismo i pročitao sam ga… – govorio je, no žena nije slušala, već ga samo gledala. Po prvi put, nakon Njega, nekog je stvarno vidjela…

– Uspio si! – rekao je veselim glasom Anđeo.

– Da, napokon sam uspio! Bilo je teško ali isplatilo se. – govorio je uzbuđeno drugi Anđeo, pa nastavi dok se Svjetlo širilo oko njega u svim duginim bojama…

– Prvo sam joj morao zaustaviti automobil, okrenuti gumu pod 90 stupnja… čak i slomiti palac i izgubiti pismo. Već sam mislio da neću uspjeti kad sam poslao sestru od Muškarca da joj pomogne, a Ona je odbila. Sestra ju je trebala odvesti u bolnicu, nisam mislio da će sama otići i to baš u Njegovu bolnicu. Znao sam da će joj biti dovoljan samo jedan susret s Njegovim očima.

– A djevojčica? – upitao je Anđeo.

atma.hr – 39

Drugi Anđeo se smiješio, njegova Svjetlost se pretvarala u sliku kao na filmu.

– Pogledaj – rekao je. Dva Anđela vidjela su Ženu i Muškarca kako kucaju na vrata Doma. Hodaju hodnikom, a u susret im trči zelenooka nasmijana Djevojčica.

****

U Životu nam se sve događa s razlogom. No ne zaboravite da nikada niste usamljeni već beskrajno voljeni….
 
Nepoznat autor

Izvor: adekvatnostivo.blogspot.hr

31 ANĐEOSKE PORUKE

Dr. Doreen Virtue: ANĐEOSKE PORUKE

Priručnik i karte za proricanje

Ove karte za proricanje donose nevjerojatno precizne anđeoske poruke upućene vama i drugima. Svaka karta sadrži prekrasne slike anđela, te poruku koju vam anđeli žele prenijeti.

Pomoći će vam da shvatite svoju životnu zadaću, da prepoznate srodnu dušu, kakav posao izabrati, gdje živjeti, te odgovore na ostala važna životna pitanja.

Dr Doreen Virtue je osmislila ove karte prema svojim vidovnjačkim sposobnostima te je koristila najčešća pitanja i anđeoske odgovore kako bi stvorila jedinstveni set karata s vodičem za proricanje.

2 KOMENTARA

OSTAVI KOMENTAR

Ostavite svoj komentar!
Please enter your name here