Foto: pixabay.com

Ispraznite um i intuitivno odaberite jednu od tri ponuđene slike. Ona koju odaberete otkriva duhovnu poruku koja vam šalje vodstvo.

atma.hr – 52
1.

cartoon 5190835 960 720

Može ste trenutno vrlo hrabri i odlučni te jurišate prema svojim ciljevima. Ali ipak, možda postoji nešto što ne vidite i zbog toga si možete stvoriti puno problema.

Savjet je da se nastavite kretati naprijed, ali budite svjesni mogućih posljedica vaših postupaka.

Možda ste previdjeli neke stvari jer ste tako orijentirani na cilj, a te stvari mogu vam uzrokovati glavobolje.

Biti odlučan i poduzetan je sjajna stvar. Ali ne zaboravite obratiti pažnju na znakove upozorenja koji vam se pojavljuju u životu.

atma.hr – 52
2.

figure 1052124 960 720

Vrijeme je da se malo smirite, kontemplirate i dobro pogledate sebe, jer će vam na pitanja koja ste postavili stići odgovori.

Pojavit će se nove i predivne prilike samo ako to dopustite. Vrijeme je da pažljivo promatrate znakove jer život vam nikada ne prestaje govoriti o onome što vam je potrebno i vodi vas kroz najbolji mogući put.

Kada znate što želite i želite to s dovoljno snage, uvijek ćete naći način da to i postignete.

Svaki dan budite najsnažniji što možete biti, pokušajte uvijek dati sve od sebe i bit ćete moćna sila koja se kreće prema naprijed.

atma.hr – 52
3.

illustration 4427960 960 720

Duh nas potiče da se uskladimo s vibracijama ljubavi.

Umjesto da koristimo naše analitičke sposobnosti kada se suočavamo s problemima u odnosu.

Umjesto da koristite svoje oštre analitičke vještine, koristite vibraciju ljubavi da upoznate drugu stranu i situaciju u kojoj se nalazi.

Dijeleći svoju ljubav i tople namjere, moći ćete jedno drugo čuti jasnije, a tada postoji i više nade da će se taj odnos popraviti.

ATMA – Pripremila: Suzana Dulčić