Foto: pixabay.com

Ovdje su dvije vježbe, koje možete izvoditi u mirnoj prostoriji u vašem domu, pomoću kojih može izoštriti svoje manifestacijsko razmišljanje. One će potrajati samo nekoliko minuta, ali će vam pomoći da dobijete mentalitet bogate osobe, a ta nagrada vas može dovesti do većeg  izobilja u životu.

atma.hr – 52
Svi znamo do sada da postoji jasna veza između naših vjerovanja i kvalitete našeg života. Ako smatrate da je neka stvar moguća, onda ta stvar postaje moguća. Vrlo malo je vjerojatno da možete imati nešto u što ne vjerujete da možete ostvariti.

Jedan od najmoćnijih alata koje ljudi diljem svijeta koriste kako bi razbistrili i učvrstili svoja uvjerenja je alat manifestacijskog razmišljanja.

To je proces zamišljanja nečeg željenog (to može biti novi dom, novi auto ili novi posao) kao način primanja predmeta vaših želja. Zamišljene misli postaju stvarnost.

Ovdje su dvije vježbe, koje možete izvoditi u mirnoj prostoriji u vašem domu, pomoću kojih može izoštriti svoje manifestacijsko razmišljanje.

One će potrajati samo nekoliko minuta, ali će vam pomoći da dobijete mentalitet bogate osobe, a ta nagrada vas može dovesti do većeg  izobilja u životu.

atma.hr – 52
Zamislite svoj posao iz snova

U ovoj manifestaciji, trebali bi razmisliti, stvarno razmisliti o vrsti posla koja će vas usrećiti. U kojem je to  polju interesa? Koje su vaše dužnosti i odgovornosti? Koliko bi zarađivali? Biste li raditi iz ureda ili od kuće?

Zamislite ove detalje, jednostavno uživajte u njima. Zamislite što više pojedinosti vezano za vaš novi posao.

Kao i kod prethodnih manifestacija, ne brinite o tome kako i gdje ćete pronaći ovaj posao iz snova i ne uzrujavate se zbog procesa napuštanja svog sadašnjeg posla. Samo se opustite i utonite u san.

Ove vježbe treniraju vašu maštu u manifestaciji razmišljanja. Što više vježbate, vaš mozak će bolje stvarati detalje onoga što želite. I što više zamišljate takve stvari, izglednija će biti njihova manifestacija.

Shvatit ćete da su ove stvari moguće i da ih možete ostvariti.

banner za knjige UNIVERZUM TI CUVA LEDA

Zamislite kako vaš bankovni iznos raste

Ovo je vrlo jednostavno. Sve što trebate učiniti je sljedeće: razmišljajte o svom bankovnom računu, o stanju izvješća u koje gledate, bilo da je to papir ili online. Razmislite o tome i zamislite da svaki dan vaš iznos postaje veći.

Razmišljajte o tome kako svaki tjedan imate dovoljno novca na računu, ne samo da platite svoje račune, već i malo više od toga, novac koji možete potrošiti na lijepe stvari u životu.

Nemojte razmišljati o svim poslovima koje morate odraditi da biste dobili novac na svoj račun. Zamišljajte samo zadovoljstvo zbog povećanja vašeg bankovnog iznosa.

ATMA – Pripremila: Suzana Dulčić