“Ljubav je najveća iscjeljujuća moć za koju znam. Ljubav može iscijeliti čak i najdublja i najbolnija  sjećanja, jer ljubav donosi svjetlost razumijevanja u najtamnije kutove naših srca i misli. Kada kažem ‘Da’ životu, život meni kaže ‘Da’.”

atma.hr – 52
Afirmacije i citati mogu biti sjajan alat za poticanje pozitivnih promjena u životu osobe. Dakle, ako su pozitivne afirmacije ono što tražite, Louise Hay je ona koju trebate.

Za svog života, ona je napisala brojne knjige i stvorila mnoge programe za podučavanje ljudi vezane za korištenje zakona privlačnosti i afirmacije za stvaranje pozitivnih i moćnih transformacija u njihovim životima. Želite li primijeniti neke njene mudrosti u svom životu?

20 citata Louise Hay koji će unijeti svjetlo u vaš život

“Svaka misao kreira našu budućnost.”

“Imate moć iscijeliti svoj život, morate to znati. Mi tako često mislimo da smo bespomoćni, ali nismo. Uvijek imamo moć naših misli, svjesno koristite tu svoju moć.”

“Počnite prepoznavati prosperitet svugdje i radujte se tome.”

“Pogledajte probleme u svom životu. Zapitajte se: ‘Kakvim mislima sam to stvorila?'”

atma.hr – 52
“Kritizirate se već godinama i to nije funkcioniralo. Pokušajte odobravati i prihvaćati sebe i promatrajte što će se dogoditi.”

“Svakoj negativnoj misli koja se pojavi u mom umu kažem „van“! Niti jedna osoba, mjesto ili stvar nema nikakvu moć nada mnom, jer ja sam jedini mislilac u mojoj glavi. Sama stvaram svoju realnost i svaku osobu u njoj.”

“Svaki put kada meditirate, svaki put kada vizualizirate ozdravljenje, svaki put kad kažete nešto za iscjeljivanje cijele planete, povezujete se s istomišljenicima diljem planete koji rade istu stvar.”

“U beskonačnosti života u kojoj postojim, sve je savršeno, cjelovito i potpuno, odabirem ne vjerovati u stara ograničenja i oskudicu, sada odlučujem vidjeti sebe.  Onako kako Svemir vidi mene – savršenu, cjelovitu i potpunu.”

“Ljubav nikada nije izvan nas; ljubav je u nama.”

“Vi ste jedina osoba koja misli u vašem umu! Vi ste moć i autoritet u svom svijetu.”

“Niti jedna osoba, mjesto ili stvar nema nikakvu moć nada mnom, jer ja sam jedini mislilac u mojoj glavi.”

atma.hr – 52
“Budite spremni za ljubav kada dolazi. Pripremite teren i budite spremni  njegovati ljubav. Budite ljubazni i bit ćete dopadljivi. Budite otvoreni i prijemčivi za ljubav.”

“Samoodobravanje i samoprihvaćanje u sadašnjosti su ključni za pozitivne promjene u svakom području našeg života.”

“Duhovno rastem kada prihvaćam odgovornost za svoj život.”

“Budite spremni poduzeti prvi korak, bez obzira koliko mali on bio. Koncentrirajte se na činjenicu da ste spremni učiti. Apsolutna čuda će se dogoditi.”

“Možda ne znamo kako oprostiti, a mnogi ni ne žele oprostiti; ali kada kažemo da smo spremni oprostiti započinjemo praksu iscjeljenja.”

“Prošlost je završena i ne može se mijenjati. Sadašnji trenutak je jedini trenutak koji možemo iskusiti. Duboko u središtu mog bića nalazi se beskonačan izvor zahvalnosti. Sada dopuštam da zahvalnost ispuni moje srce, moje tijelo, moj um, moju svijest, moje biće.

Ta zahvalnost zrači iz mene u svim smjerovima, dodirujući sve što je u mom svijetu i vraća mi se u obliku svega onoga za što mogu biti još više zahvalna. Što više zahvalnosti osjećam, to sam svjesnija da  je izvor svega beskrajan.”

“Ako prihvatite ograničavajuća uvjerenja, ona će postati istina za vas.”

“Ljubav je najveća iscjeljujuća moć za koju znam. Ljubav može iscijeliti čak i najdublja i najbolnija  sjećanja, jer ljubav donosi svjetlost razumijevanja u najtamnije kutove naših srca i misli.”

“Kada kažem ‘Da’ životu, život meni kaže ‘Da’.”