Foto: pixabay.com

Sredina između pomrčina 6.7., konjunkcija Marsa s Uranom i drugog punog Mjeseca u Jarcu 21.7. definitivno će promijeniti živote mnogih!

atma.hr – 52
Udahnite punim plućima – srpanj/jul 2024. šokirat će nas nizom iznenadnih događaja! 5. srpnja/jula događa se mlad Mjesec u Raku, a nakon njega dolazi datum središnje točke između pomrčina. Ono što je počelo od 25.3. do 8.4. “pucat će” nekakvim međurezultatom koji će nam biti konačno jasan tek tijekom pomrčina od 18.9. do 2.10..

To znači da stupanj sudbine u srpnju/julu doslovno prelazi skalu – nisu uzalud astrolozi zvali središnje točke “danima prevaranta” – sudbina se poigrava s nama, može se dogoditi najneobičniji i najteže predvidljiv događaj.

Također, važan period u srpnju/julu bit će i konjunkcija Marsa i Urana u Biku – od 14. do 17.7. mogu se dogoditi sasvim jedinstveni događaji vezani uz financije, ali i utjecaj muškaraca na živote žena. Tako se mnogi muškarci mogu odlučiti na ozbiljne radnje na kojima već dugo rade (primjerice brak, razvod, selidba).

Bik

U vašem znaku događa se konjunkcija Marsa i Urana, što može donijeti ključni događaj u vašem životu vezan uz karijeru i status. Možda ćete biti postavljeni na važnu poziciju ili ćete steći fenomenalnu popularnost.

Također je vjerojatno da će u vaš život ući osoba koja će vas šokirati i izazvati ispad – to bi vrlo lako moglo biti zaljubljivanje.

Ovan

Vaš vladar Mars povezuje se s Uranom u sektoru financija i samopoštovanja, što doslovno može dovesti do skoka vaše zarade zahvaljujući pokroviteljstvu prijatelja ili ispunjenju sna.

Onaj slučaj kada vam se iznenada i neočekivano na glavu “svali” nešto što će donijeti uspjeh i osjećaj samodostatnosti.

Također biste mogli iznenada financijski napredovati zahvaljujući utjecaju prijatelja i online zajednice – mogli bi vas preporučiti kao stručnjaka.

atma.hr – 52
Lav

U srpnju/julu će se u vašoj karti formirati opozicijski aspekt između Venere i Plutona, što može donijeti iznenadni izljev strasti ili pojavu gorljivog obožavatelja. A za Lavove koji su u braku, od 12. do 15.7. postoji mogućnost ozbiljnih sukoba s partnerom.

Štoviše, morat ćete popustiti partneru, ponašati se diplomatski i kompromisno – tada ćete pobijediti.

Julija Lifanova

ATMA/wday/Pripremila: Suzana Dulčić