Foto: commons.wikimedia.org

Blizanci, ovo je mjesec uspjeha i dobrih događanja. U poslu će vam se samo dobre stvari događati, sav trud će se sada isplatiti. Nemojte nikako po pitanju emocija i veza ili braka, praviti neke radikalne promjene. Škorpioni, nekima od vas će nenadani novci doći na samom kraju ovog mjeseca. Što se tiče obitelji i emotivnog statusa, možete očekivati dosta stresa i neodređenih razgovora. Vi koji ste u vezama, svađe su tu. A posebno pazite da to ne ne prijeđe u veće sukobe zadnjih sedam dana ovog mjeseca.

atma.hr – 52
Lenormand karte, karte za proricanje prozvane su prema znamenitoj francuskoj proročici Marie Anne Lenormand (1772.-1843.). Predstavljaju najpopularnije karte za proricanje sudbine nakon tarot karata.

Danas se gotovo bez iznimke koristi manji špil koji se sastoji od 36 karata, koji je nastao početkom 19. stoljeća. Veliki špil je koristila sama Madam Lenormand i taj se sastoji od 54 karte, a stvoren je prema uzoru na tarot karte poznatog francuskog okultiste Etteille (1738.-1791.). Prve karte nazvane njenim imenom počele su se proizvoditi svega nekoliko godine nakon smrti Madam Lenormand, kada je izdan špil od 54 karte za proricanje uz 5 knjiga koje su se bavile temama astrologije, hiromantije itd.

Ovo je generalno otvaranje za horoskopske znakove prema Lenormand kartama. Takve vrste prognoza ne moraju rezonirati sa svima. Ako kod opisa događanja za vaš znak, nema to nešto navedeno što bi vas interesiralo, znači da se u to vrijeme neće ništa bitno događati, u nekom određenom segmentu života. Vrijeme ako će biti navedeno tumačim kao krajnju granicu da se nešto dogodi.

OVAN

Vi ste poznati po tome da ste radoholičar pa ovo što u ovom mjesecu nećete imati previše vremena za sebe od posla neće vam teško pasti. Ako imate svoj vlastiti posao i radite u grupi ljudi, pazite na greške suradnika. Isto tako, neke od vas moguće da će pratiti tračevi na poslu.

Nemojte se previše obazirati na to. Zato i nemojte neke stvari, koje nisu za druge, pričati pred nekim u koga niste sigurni.

Ovo je mjesec kada ćete biti dosta posvećeni i obitelji. Pripadnici ovog znaka, koji imaju neka rješavanja oko nekretnina, ovo je pravo vrijeme za to, kako bi ishod bio vama na korist.

Vi koji imate emotivnog partnera, bit će dana u kojima će biti prisutne tenzije, a malo romantični trenutci. Nastojte da vas to ne potresa, ovo je takav period i to je sve prolazno.

atma.hr – 52
BIK

Ovo je mjesec kada ćete se jako truditi da svoj posao postavite barem stepenicu gore. Nekima od vas mogući su razgovori s osobama van granica vaše zemlje i to bi moglo biti pozitivno po vas. Samo vjerujte u sebe i svoje sposobnosti.

Zadnjih sedam dana ovog mjeseca malo ipak usporite što se tiče posla, jer planeti će vas sami usporiti ako vi nećete. Tih sedam dana isto pazite na moguće nesuglasice na poslu, ali i s prijateljima.

U obitelji bi u ovom mjesecu moglo biti malo tenzija, a na kraju će ispasti da ste vi jedini krivac za to. No, nije baš tako, jer za svaku svađu je potrebno dvoje.

Nemojte vlastitu nervozu prenositi na druge oko vas, to posebno pazite zadnjih desetak dana sedmog mjeseca. I pazite da u tom periodu, ne ispadne da vi svoje potrebe i želje stavljate na prvo mjesto.

BLIZANCI

Ovo je mjesec uspjeha i dobrih događanja, za većinu pripadnika ovog  znaka. U poslu će vam se samo dobre stvari događati, koje vode ka uspjehu. Sve ono za što ste se zalagali duži vremenski period, sada će vam se isplatiti.

Prvih 14 dana sedmog mjeseca, dajte sebe u posao, nećete zažaliti. Nemojte uzimati srcu ako bude nesuglasica s kolegama, to sve ako se i dogodi, krajem mjeseca će se razviti u vašu korist.

Neće  vam se događati neki financijski problemi, ovo je vaše  vrijeme. Nikako nemojte odustajati od svojih nekih želja i principa.

Vama koji ste u braku ili vezi, moguće su nesuglasice s partnerom. Probajte da to bude sa što manje tenzija. Nemojte nikako po pitanju emocija i veza ili braka, praviti neke radikalne promjene. Ako imate bilo kakvo potpisivanje papira, ugovora, dobro čitajte sve, posebno ono što piše sitnim slovima.

atma.hr – 52
RAK

Ovo je mjesec kada ćete dosta raditi, a kao da nećete vidjeti neke velike koristi od tog rada, kako ste vi to očekivali. Nemojte padati u očajanje, jer sve će  doći na svoje, samo treba strpljenja.

Nemojte zadnje dane ovog mjeseca ulaziti u svađe sa šefovima. Neće doći do prekida posla, ali to bi vam moglo malo narušiti ugled, koji ste stekli od puno ranije. S novcem pažljivo u ovom mjesecu.

Vi koji ste u braku ili vezi, otvoreno razgovarajte s partnerom, jer bi neki problemi koje vučete od ranije sada mogli kulminirati. Posebno loše vrijeme, gdje su vam svađe kao izazov planeta, su zadnji dani ovog mjeseca pa probajte to izbjeći.

Malo otvorite oči kada su u pitanju neka prijateljstva, jer postoje osobe koje nemaju prijateljske misli, već su samo dobri glumci.

LAV

Vi koji čekate napredak, znajte da neće doći sam od sebe, nego uz dosta truda, a i vi koji idete na neka doškolovavanja, neće se dogoditi ništa preko noći, no to neće biti problem za vas. Probajte se nekako opustiti otići na odmor, treba vam to.

Neki od vas mogu očekivati manje probleme vezane za posao krajem mjeseca, točnije zadnjih sedam dana. Nemojte to uzimati srcu, jer u konačnici ide vama u korist i nećete morati pred nikim saginjati glavu.

Obitelj i bliske osobe će stajati uz vas. Vama koji imate vezu bez trzavica, ostat će tako i u ovom mjesecu. Oni koji su tek upoznali novu osobu – razmislite i nemojte prebrzo ući u to.

atma.hr – 52
DJEVICA

Za većinu vas ovo je dosta stresan mjesec kada je o poslu riječ. Naći ćete se pred nekim izazovima i uz to sve poslovni partneri ili kolege će vam stajati za vratom. Ako imate svoj vlastiti posao, zadnjih desetak dana sedmog mjeseca moglo bi biti i nekih rasprava.

Malo samo strpljenja, jer vama tek u jesen se vidi da će s poslom sve se smirivati. Ako imate prijatelje iskrene da su na boljim pozicijama, malo popravite kontakt u tom smjeru, dobro će vam doći.

U prvih dva tjedna ovog mjeseca, morate birati riječi u razgovoru s partnerom. To kažem zato, da ne bi vaša iskrenost bila shvaćena na sasvim krivi način, tj. onako kako partner želi čuti tog momenta.

Vama kojima ne ide dobro što se tiče emotivnih odnosa, dobro će doći da malo više se družite s iskrenim prijateljima. Prijatelji vas mogu saslušati i dati savjeti, ali neke nedoumice umjesto vas ne mogu riješiti.

banner himalajska lampa

VAGA

Bit će dosta borbe na poslu pa probajte ostati što više smireni. Od sile nema ništa, osim da sami sebe unazadite. Sve će se na kraju isplatiti na neki način.

Iako vam je ovo stresan mjesec što se tiče posla, s novcem nećete ići u neke velike izdatke. Baš zbog svega ovoga, nećete imati vremena za obitelj i emotivnog partnera.

Male nesuglasice stoje osobama koje imaju obitelj i to baš radi novca. Pazite se loših osoba u vašem okruženju, što manje takvih osoba oko vas, mirnija će biti vaša duša.

atma.hr – 52
ŠKORPION

Vi koji želite ući u neki novi posao, dobro sve provjerite posebno tijekom ovih ljetnih mjeseci. Tek je kraj devetog mjeseca dobro vrijeme da se ide u nešto novo, kada se radi o poslu.

Što se tiče novca, ovo vam je malo bolji mjesec od lipnja/juna, a nekima od vas će nenadani novci doći na samom kraju ovog mjeseca.

Što se tiče obitelji i emotivnog statusa, dosta stresa i da kažem neodređenih razgovora. Vi koji ste u vezama, svađe su tu.

A posebno pazite da to ne ne prijeđe u veće sukobe zadnjih sedam dana ovog mjeseca.

STRIJELAC

Ovo Vam je dosta opušteniji mjesec, kada pričam o poslu. Što prije prihvatite da vam treba barem malo odmora, to bolje po vas.

Kraj mjeseca vam nosi dobro. Novac će teći istim kontinuitetom, ali mogući su i neki manji nenadani troškovi. Ovo je jako dobro vrijeme da se posvetite obitelji.

Vi koji imate djecu, krajem mjeseca su moguće manje trzavice i baš će djeca biti tema toga. Vi koji ste u turbulentnim odnosima, sjedite sami sa sobom i razmislite, što je to što vas guši u tome, a što je to što želite od odnosa kako bi postigli sreću.

atma.hr – 52
JARAC

Ovo je mjesec u kojem ćete imati i dobrih i stresnih dana, kada se radi o poslu. Vaše osobno zadovoljstvo se vidi u prva dva tjedna, u ovom mjesecu.

A i vi koji ste doživjeli spletkarenje kolega, u prošlom periodu i to će sada stati jer će vas te iste osobe zaista doživjeti onakvim kakvi vi i jeste.

Sa svim lošim događanjima ćete se znati i nositi i izaći na kraj. Malo samo pazite tijekom ovog mjeseca na novac i troškove.

VODENJAK

Ovo je mjesec kada vam se posao nagomilava, a vaše tijelo traži odmor. Kolege će biti uz vas, a i bliski prijatelji van posla, koji vam istinski misle dobro. Neke stvari će vam se događati i tim putem će vam sam Univerzum pokazati tko vam istinski misli dobro, a kome ste tema za podsmijeh.

Red je da napravite čistku u svojem životu. Nemojte vjerovati svemu što čujete, jer nekim ste osobama dali previše prostora pa si eto uzmu za pravo da vam remete mir.

Zadnjih sedam dana ovog mjeseca pazite na troškove života. Vi koji ste u vezi ili braku možete očekivati harmoniju i sklad. Pazite se samo da ne bude s partnerom problem oko neke nekretnine, nemojte da se na kraju osjećate izigrano, a da netko drugi likuje.

Ako ne budete razgovarali smireno s članovima obitelji, to bi moglo prijeći u veće svađe koje će se kasnije teško srediti.

atma.hr – 52
RIBE

Dosta bolja atmosfera na poslu u odnosu na protekli period. Vi koji se bavite poslom, a da ima bilo kakve veze s kreativnošću, nećete imati puno odmora, nego ćete dati sve od sebe da što više napravite, što ste si zacrtali. Probajte oživjeti neke stare kontakte.

Neka neugodna iznenađenja bi u zadnjim danima ovog mjeseca mogla donijeti stres. Dobro provjerite sve što čujete, je li svaka baš riječ istina pa se nemojte voditi time.

Prva dva tjedna ovog mjeseca, što se tiče obitelji, trudit ćete se da provodite lijepe trenutke zajedno. Nekima od vas stoji putovanje, gdje ćete zbilja dušu odmoriti.

Nekima od vas koji nemaju emotivnog partnera, moguće je da se pojavi osoba iz prošlosti pa je na vama hoćete li si dati ponovo šansu s tom osobom ili ne. Zadnji dani mjeseca su vrijeme kada ćete biti skloni svađama.

Slavenka Polojac

slavenka8_